Autor Subiect: Vizualizare POI in Igo 8  (Citit de 3855 ori)

Andrei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Vizualizare POI in Igo 8
« : Mai 13, 2009, 02:36:37 pm »
Salut

Am un Assus PDA P552w cu un Igo 8 vers 8.0.0.44898. Am descarcat POI de pe site , am facut toate configurarile si merg. Dar cand intru in Manage/POI si selectez una din categorii ( sa zicem Hotel) nu imi apare nici un item acolo. La My POI imi apar si le pot selecta dar nu si la restul punctelor de interes. Asa ar trebui sa fie sau am facut ceva gresit ?

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Vizualizare POI in Igo 8
« Răspuns #1 : Mai 13, 2009, 04:02:18 pm »
Shaka a scris:
Citat
Salut

Am un Assus PDA P552w cu un Igo 8 vers 8.0.0.44898. Am descarcat POI de pe site , am facut toate configurarile si merg. Dar cand intru in Manage/POI si selectez una din categorii ( sa zicem Hotel) nu imi apare nici un item acolo. La My POI imi apar si le pot selecta dar nu si la restul punctelor de interes. Asa ar trebui sa fie sau am facut ceva gresit ?

La Manage POI doar setezi distanta de la care sa apara pe harta sau poti sa activezi/dezactivezi categoria de POI.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România