Autor Subiect: POI in foldere  (Citit de 9966 ori)

Ilie Sabin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
POI in foldere
« : Septembrie 25, 2008, 02:53:13 pm »
Eu am o alta problema, pe care NU am mai intalnit-o pe forum:
Am instalat cu succes POI-urile, sunt OK, insa NU pot sa aleg POI-uri dintr-un folder.

Spre exemplu, vad Mall-uri, Farmacii (care sunt fisiere independente) dau NU vad folderul de banci.
Ca workaround, am copiat spre exemplu Raiffaisen in afara folderului de banci, si il vad, dar as vrea sa pot sa aleg - Banci, apoi sa fad toate klm-urile din acest folder, fara sa stau sa copiez in IGO8\\content\\userdata\\poi\\ fisierul din IGO8\\content\\userdata\\poi\\banci

Stie cineva care e problema?

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:POI in foldere
« Răspuns #1 : Septembrie 25, 2008, 03:01:06 pm »
Fisierele se copiaza fara foldere in IGO8\\content\\userdata\\poi\\
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

goda godaro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Ianuarie 12, 2009, 12:20:06 pm »
Totusi cum putem organiza tot volumul de PDI ? la mine in directorul respectiv este o harababura de klm-uri. cum le putem organiza in sub-foldere ?

Emanuel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Ianuarie 21, 2009, 11:12:12 pm »
Salut. am descarcat si eu ultima actualizare de POI. vad ca acolo sunt mai multe dosare cu subgategorii de poi plus alte poi puse la gramada. cum fac si cum le pun in igo8 al meu ca am pus acolo alte POI ale altor tari dar e cate un fisier pe fiecare tara.... de ce la Romania nu e la fel????

dorin

• Full Member
  • Mesaje postate: 142
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Ianuarie 22, 2009, 11:10:11 am »
Eu studiez acum pozibilitatea de a folosi un singur fisiere user.upoi  care sa contina totul.
Urmand structura fisierului upoi : asta ar insemna sa unesc totul intr-un singur fisier cu notepadul  ,
 sa le numerotez, sa introduc bari verticale si sa-l export asta o sa o fac cu excelul . Si apoi iar save as in format text.
Am citit unde va ca ar merge mai repede .Si un alt avantaj : il poti edita  sa introduci nr de telefon etc.
Am gasit chiar si un programel italian upoi creator dar este ciudat rau de tot.
Si de aceea prefer sa o fac manual cu notepaul si excelul.

dorin

• Full Member
  • Mesaje postate: 142
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Ianuarie 22, 2009, 11:12:06 am »
Eu asta fac : unesc totul intr-un fisier : cu notepadul , apoi il prelucrez cu excelul

claudiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Februarie 17, 2009, 07:15:04 pm »
Si pe mine ma intereseaza acelasi lucru... Cum pot organiza POI-urile .klm in directoare....? Adica in meniul de administrare POI sa am un grup banci in care sa am POI-urile cu toate bancile, un grup benzinarii in care sa am toate POI-urile cu benzinarii.. etc...
Acu, am pe acelasi nivel si POI-urile benzinarii cu care vine Igo si Petrom.. ceea ce creeaza harababura in administrarea POI..

Exista deci o posibilitate? Creare de foldere eventual.. Am inteles ca fisierele .klm se copiaza fara foldere.. dar este posibil sa fie recunoscute si foldere de exmplu, pentru o astfel de organizare?

Laur S.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Iunie 29, 2009, 08:11:08 pm »
Ar fi bine daca s-ar publica toate PDI-urile sub forma Romania.poi intr-un singur fisier si cu categorii bine definite.

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Iunie 30, 2009, 09:24:19 am »
lauryca a scris:
Citat
Ar fi bine daca s-ar publica toate PDI-urile sub forma Romania.poi intr-un singur fisier si cu categorii bine definite.

Fisierele .poi sunt create de Nav'N'Go intr-un format proprietar si contin poi-urile adunate de cei care au facut harta.

Incepand cu iGO8 poi-urile sunt in fisiere separate de harta. In iGO2006, in fisierele .fbl ale hartilor erau incluse si poi-urile.

Concluzie : Nu ai cum sa creezi fisiere .poi deoarece nu se cunoaste formatul acestui tip de fisier.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România