Autor Subiect: Speedcams iGO2008  (Citit de 115680 ori)

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #60 : Ianuarie 23, 2009, 11:54:17 am »
soarecelegica a scris:
Citat
Ink o problema m-i se deconecteaza GPS-ul uneori si ramane dezactivat pana il activez eu precizez k am skinul dimka.Imi da semnal Gps inexistent apoi transmisie Gps intrerupta.Care sa fie problema?

Deobicei, "Semnal GPS inexistent" apare cand intri prin tunel, sau esti foarte aproape de cladiri inalte sau sunt nori pe cer etc.

Incearca sa folosesti iGO fara skin o perioada si vezi daca mai primesti mesajele de mai sus.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

sabyutza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #61 : Ianuarie 23, 2009, 11:25:59 pm »
Vad k nu mi-a mai facut probleme prin zona cu intreruperea semnalului GPS insa acum se incurca vocile prin oras.Exista vreun remediu?Am instalat igo 8 pe un Allview 1101 bt.

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #62 : Ianuarie 24, 2009, 11:32:40 am »
soarecelegica a scris:
Citat
Vad k nu mi-a mai facut probleme prin zona cu intreruperea semnalului GPS insa acum se incurca vocile prin oras.Exista vreun remediu?Am instalat igo 8 pe un Allview 1101 bt.

Ce inseamna ca se incurca vocile prin oras? Da mai multe detalii.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

sabyutza

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #63 : Ianuarie 24, 2009, 02:57:19 pm »
In oras inainte de intersectii cand trebuie sa anunte vocal ca mai sunt 100 m pana la intersectie sau sens giratoriu apuca de zice: ' in 100 de metri si apoi se impiedica nu se mai intelege nimik din ce spune park ar fi chineza.

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #64 : Ianuarie 24, 2009, 03:38:51 pm »
soarecelegica a scris:
Citat
In oras inainte de intersectii cand trebuie sa anunte vocal ca mai sunt 100 m pana la intersectie sau sens giratoriu apuca de zice: ' in 100 de metri si apoi se impiedica nu se mai intelege nimik din ce spune park ar fi chineza.

Exista 2 optiuni ce se pot adauga in sys.txt.

[debug]
sound_q_length=200

[sound]
queue_length=200

Verifica cu setarile de mai sus si revino cu informatii.
Daca nu reusesti asa, incearca vocea Ioanei modificata de badmania, de aici.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

cornel SiMON

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #65 : Ianuarie 27, 2009, 08:43:02 am »
tocmai m-am intors din Austria...si am constatat urmatoarele, pe un iGo8, cu update-ul dinaintea plecarii la camere/radare fixe:
1. intre localitati, unde nu facea zoom la harta, nu-mi arata camerele si nici nu ma atentiona despre aceste nici vizual, nici audio
2. la intoarcerea in tara, posibil din aceeasi cauza (nu era zoom) nu mi-a aratat radarul laser fix de la Savarsin.

:dry:  :unsure:

sabyutza

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #66 : Ianuarie 28, 2009, 11:09:49 am »
Problema cu vocile incurcate a disparut.Multumesc mult

Vilmos J

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
    • Yahoo Instant Messenger - vilicelmare
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #67 : Ianuarie 28, 2009, 10:43:47 pm »
Detin un GPS NAVON N450 cu IGO 2008. Unde este indicata calea in eu aici mai am fisierele: "speedcamupdates.spud: si "speedcam.spdb". Ce sa fac sa le sterg?
 O alta problema. Cateodata am optiune in menu de adaugarea radar, dar de cele mai multe ori nu. De ce oare?

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #68 : Ianuarie 29, 2009, 12:59:29 pm »
vilmos a scris:
Citat
Detin un GPS NAVON N450 cu IGO 2008. Unde este indicata calea in eu aici mai am fisierele: "speedcamupdates.spud: si "speedcam.spdb". Ce sa fac sa le sterg?
 O alta problema. Cateodata am optiune in menu de adaugarea radar, dar de cele mai multe ori nu. De ce oare?

Pe site scrie foarte clar : Stergeti tot din folderul CONTENT\\SPEEDCAMS inainte de copierea noului fisier speedcams.txt.

Optiunea de avertizare la radare fixe apare doar dupa ce soft-ul de navigatie iGO8 v-a localizat pe harta.

Dupa un hard reset (cold boot) optiunea nu mai apare, pana nu va localizeaza pe harta din nou.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Vilmos J

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
    • Yahoo Instant Messenger - vilicelmare
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #69 : Februarie 01, 2009, 12:01:37 pm »
Avertizarea radar functioneaza chiar daca nu sterg cele 2 fisiere ci doar fisierul cu camere.
Optiunile de radar din GPS pot reaparea daca se executa si o similare scurta a unui traseu.
Exista un topic despre camere mobile pentru ca as vrea sa dau si cateva locatii din Harghita?

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #70 : Februarie 01, 2009, 08:26:30 pm »
vilmos a scris:
Citat
Avertizarea radar functioneaza chiar daca nu sterg cele 2 fisiere ci doar fisierul cu camere.
Optiunile de radar din GPS pot reaparea daca se executa si o similare scurta a unui traseu.
Exista un topic despre camere mobile pentru ca as vrea sa dau si cateva locatii din Harghita?

Dupa copierea noului fisier speedcams.txt in folder-ul CONTENT/SPEEDCAMS, la prima incarcare a soft-ului, iGO va lua toate locatiile din fisierul .txt si le va incarca in fisierul speedcams.spud. Dupa prima incarcare fisierul .txt se poate sterge deoarece locatiile sunt in fisierul .spud, iar iGO foloseste acest fisier.

Pentru a nu avea probleme cu dubluri sau functionari defectuoase este recomandat ca inainte copierii unui fisier nou de speedcams sa se stearga tot ce este in folder-ul CONTENT/SPEEDCAMS.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Pinke

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #71 : Februarie 04, 2009, 12:25:01 am »
Salut,

Am instalat IGO 8 pe un iPAQ914c
POI-urile functioneaza perfect, in schimb speedcam-urile nu.
Am sters toate fisierele din \\content\\speedcam si am copiat acolo SpeedCam_IGO.txt pe care l-am redenumit SpeedCam.txt. Dupa restartarea aplicatiei in acelasi director mi-a reaparut  fisierul SpeedcamUpdates.spud cu dimnesiune 0
Harta folosita pentru romania este 8_2008.01_080215

Multumesc pentru ajutor.

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #72 : Februarie 04, 2009, 09:43:19 am »
Pinke a scris:
Citat
Salut,

Am instalat IGO 8 pe un iPAQ914c
POI-urile functioneaza perfect, in schimb speedcam-urile nu.
Am sters toate fisierele din \\content\\speedcam si am copiat acolo SpeedCam_IGO.txt pe care l-am redenumit SpeedCam.txt. Dupa restartarea aplicatiei in acelasi director mi-a reaparut  fisierul SpeedcamUpdates.spud cu dimnesiune 0
Harta folosita pentru romania este 8_2008.01_080215

Multumesc pentru ajutor.

SpeedCam_IGO.txt nu este descarcat de pe acest site. Nu stiu ce contine sa va pot ajuta.

Incercati cu fisierul SpeedCams.txt din sectiunea iGO8.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Pinke

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #73 : Februarie 04, 2009, 10:34:13 am »
Am incercat cu fisierul sugerat de dumneavoastra (SpeedCam.txt, size:141988 bytes) si am aceeasi problema.
Practic problema cred ca intervine datorita faptului ca fisierul SpeedcamUpdates.spud care se formeaza ulterior are dimensiunea 0 si practic nu reuseste sa-si ia singur datele din fisierul SpeedCam.txt. Ce as putea face in aceasta situatie?

exista cumva un convertor de la txt la spud?

Va multumesc!

Pinke

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #74 : Februarie 04, 2009, 12:23:13 pm »
Am rezolvat problema.

Am gasit un convertor din txt in spud si folosind fisierul SpeedCams.txt de pe site am reusit sa creez un SpeedcamUpdates.spud functional.
Pentru cei vor avea aceasta problema iata solutia:
1. puneti toate fisierele din arhiva atasata intr-un director
2. copiati in acest director fisierul SpeedCams.txt de pe site si il redenumiti in "speedcameras.txt"
3. rulati "Radars.bat" dupa care copiati fisierul "SpeedcamUpdates.spud" rezultat in directorul \\content\\speedcam

Rog administratorul sa stearga acest comentariu in cazul in care nu il considera necesar.

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România