Autor Subiect: Mio 500 RO - ajutor va rog  (Citit de 5169 ori)

redbase

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Mio 500 RO - ajutor va rog
« : Aprilie 16, 2010, 10:27:44 pm »
Detin un Mio Moov 500Ro , cumparat de 2 zile  .... nu am  SD momentan pentru el , si nu stiu ce sa mai fac :

1) Am gasit un kit de IGO8 pe net.
2) Am dat copy & paste  ->  de pe PC    -> pe device-ul MIO - si am copiat intreg programul IGO 8 !!
3) totul ok pana acum .

4) Am vazut ca exista un fisier *.xml pe device si l-am editat cu "notepad" si la startup file am scris  "igo8.exe" (ca sa fie executat fisierul igo8.exe la startup )

5) Igo8 ruleaza perfect pe MioMoov 500Ro ..dar

6) nu se vede pe intreg ecranul ! (se vede pe jumatate ...desi ruleaza fara pb pe mio chiar daca se vede pe jumatate)

7) cel mai grav: nu-l vede PC-ul (cand conectez prin USB ...ca sa pot sterge IGO8 si sa bag Mio Map )

va rog ajutati-ma ! nu stiu ce a mai fac
« Ultima Modificare: Aprilie 20, 2010, 01:12:56 pm de Vlad »

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio 500 RO - ajutor va rog
« Răspuns #1 : Aprilie 20, 2010, 01:17:38 pm »
Daca faceai o cautare pe forum puteai sa gasesti o procedura mult mai simpla pentru a pune iGO8 pe Mio Moov500 RO, fara sa modifici nimic in aparat si iti ramanea si softul original neatins.

http://www.pdiromania.ro/forum/customizari/mio-moov-500-instalare-igo8/

Acum pentru a rezolva problema cu, iGO8 doar pe jumatatea ecranului copiaza, daca mai poti, fisierul sys.txt din atasament in folderul iGO8.

Problema cu conectarea la PC nu stiu ce sa iti spun.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

redbase

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio 500 RO - ajutor va rog
« Răspuns #2 : Aprilie 20, 2010, 01:49:46 pm »
multumesc pentru raspuns !
stiu ca am facut o tampenie   :-[

1) cu problema IGO8 pe jumatatea ecranului am rezolvat :
    - am intrat in meniu (pe bajbaite) la "functii administator" si am reusit sa dau 'reset' la setarile respective .
      dupa 'reset' - softul s-a restartat si acum apare pe tot ecranul .  Se pare ca softul IGO8 era configurat deja
      pe un alt device GPS (pe care a fost instalat precedent aplicatia ) .   poate ajuta pe cineva asta ....

daca nu ... incercati solutia lui Vlad !

2) in legatura cu conexiunea USB dintre PC si GPS :
      -  cand conectez cablul USB in GPS si PC - un beculet se aprinde pe GPS (asta inseamna ca il incarca GPS-ul cel putin ! )
         si ca totusi s-a facut o oarecare conexiune intre PC si GPS.

- mi se pare destul de ciudat totusi si as vrea sa pot exclude posibilitatea ca softul IGO8 a blocat accesul/comunicarea   
       dintre GPS si PC.

mai as avea o solutie : sa fac rost de un SD card si sa pun pe acest SD IGO8 sau MioMap8 , insa nu stiu daca va functiona secventa de bootare , poate ma ajutati voi  va rog !!!

multumesc si daca aveti solutii va rog ajutati-ma ptr pct. 2)
multumesc.

« Ultima Modificare: Aprilie 20, 2010, 01:54:04 pm de redbase »

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România