Autor Subiect: GPS Leadtek Speeding master  (Citit de 3706 ori)

Ristea Ion

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
GPS Leadtek Speeding master
« : Noiembrie 17, 2008, 12:12:51 pm »
Va salut,
Am achizitionat, de curand, doua detectoare de camere fixe Leadtek Speeding Master. Functioneaza destul de bine, arata viteza cu care ma deplasez si distanta pana la un anumit PDI ...
Problema este ca, la unul din ele, nu pot updata noile locatii. Motivul este ca nu il vede calculatorul. Cand mufez USB-ul in calculator... nu face nimic, absolut nimic... care sa fie motivul? Celalat functioneaza normal, se updateaza...
Este defect si trebuie sa-l schimb? sau am eu o problema?:unsure:
Multumesc pentru raspunsuri...

Nu stie nimeni nimic despre acest model de "detector de camere fixe"?

Ristea Ion

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:GPS Leadtek Speeding master
« Răspuns #1 : Noiembrie 25, 2008, 10:42:59 am »
Intre timp mi-a venit o idee... am schimbat cablurile intre ele... surpriza: se poate conecta la PC si se poate actualiza... deci, o pereche de cabluri sunt intrerupte.
Voi incerca sa gasesc firul (firele) intrerupte si sa remediez problema.
PS Firma de la care am cumparat nu mai raspunde la mesaje... (cand a fost vorba sa cumpar au fost foarte prompti...) o fi de vina criza financiara care se tot anunta???

Ristea Ion

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:GPS Leadtek Speeding master
« Răspuns #2 : Noiembrie 27, 2008, 10:11:23 am »
Am incercat sa ma dumiresc... cum vin firele alea... din pacate, nu am cunostintele necesare...
Stie cineva cum trebuiesc legate firele astea?
Cablul are la un capat mufa USB si celalalt capat o mufa ca de telefon, cu 4 fire (sarmulitele alea)...
Oare se gaseste prin magazine un asemenea cablu?

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România