Autor Subiect: Mio Moov 360 \"Nu s-a gasit ruta\"  (Citit de 2237 ori)

Rusu Claudiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Mio Moov 360 \"Nu s-a gasit ruta\"
« : Iunie 05, 2009, 09:45:45 pm »
Buna ziua! Am un Mio Moov 360 cu ultimul update instalat Build 2.3.5154924 si imi da o eroare ca nu s-a gasit ruta cand imi stabilesc traseul Suceava-Torino,Italia dar daca setez pentru Milano merge:S  Mi s-a spus ca poate fi un bug de la update sau harta poate sa fie corupta corupta desi cu un Build mai vechi imi merge fara probleme:) !!! Ma poate ajuta cineva in privinta asta???

P.S. Cum l-am cumparat am facut o copie de siguranta a flash-ului si dupa ceva timp am facut prostia sa-l formatez,restaurand dupa aceia versiunea cu care lam cumparat, gandinduma ca poate de la format imi da eroare asta.Am auzit de la cineva ca poate am modificat niste registrii din Windows CE si de aceia imi da eroare!!!  Va rog ajutatima!!!:( :( :( :( :( :(

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360 \"Nu s-a gasit ruta\"
« Răspuns #1 : Iunie 06, 2009, 12:31:31 pm »
Eroarea este de la harta. Incearca alta versiune de harta Italiei.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

madalin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Iulie 06, 2009, 10:51:22 pm »
salut DEMAN!

si eu am intalnit problema asta la mine pe gps....am si eu tot un mio moov 360.

Ma poti ajuta si pe mine si sa imi dai si mie copia flash-ului original al gps-ului,pentru ca eu nu am facut backup la flash-ul originak si am apucat sa ii fac update si apoi i-am facut o restaurare cu miodesktop si apoi l-am formatat am pus apoi restaurarea si acum am ceva probleme cu el ...imi da si mie eroare la cautarea unei rute, mi-a dat eroare la adauga o destinatie,etc.
m-ai putea ajuta cu copia flash-ului original,te rog!!!!

Ma poate ajuta careva

Rusu Claudiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Iulie 07, 2009, 08:06:02 pm »
DA!!!...te pot ajuta cu datele originale ale flash-ului...numai sa ma contactezi  ID :claw_th3_best@yahoo.com

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România