Autor Subiect: mio a701 receptor gps indisponibil  (Citit de 5813 ori)

bulc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
mio a701 receptor gps indisponibil
« : Iulie 31, 2008, 12:51:12 am »
salutare! am luat anu trecut am instalat miomap 3.2 a mers brici pana acum cateva zile cand am bagat miomap 3.3 de atunci nu se mai conecteaza la satelit imi arata semnu exclamarii pe el si zice receptor gps indisponibil. am incerat sa bag miomap 3.2 inapoi la fel face, si cu igo 8 , etc, am dat un hard reset la fel, nu mai stiu ce sa fac mentionez ca aparatu nu a fost bruscat nu a suferit socuri,? rom este R64...wm5.
multi mi-au spus ca ceva imi foloseste portu de gps si acesta nu mai poate sa lucreze de aceea nu se conecteaza la receptor. daca aveti placerea sa ma ajutati si pe mine va stau la dispozitie pentru mai multe detalii  aici sau  pe id: bulky_reloaded

Adrian VASILE

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
    • Yahoo Instant Messenger - adyvasile
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:mio a701 receptor gps indisponibil
« Răspuns #1 : Iulie 31, 2008, 10:08:53 pm »
Încearcă să-i faci un reset de fabrică (v. manualul), pentru a reveni la setările de fabrică şi apoi reinstalează softul de navigare.
Sau setează manual portul de GPS.

bulc

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : August 01, 2008, 12:07:36 am »
am dat un hard reset am instalat softu din nou si cam aceeasi poveste. in wm5 la setari de gps imi gaseste pe com4 in softu de navi dau detectare automata si nu gaseste nimic ia totu la rand si spune ca nu a putut fi gasit receptoru gps si selectare manuala cred ca am incercat cam toate variantele si pe NMEA si pe SIRF toate com-urile toate baud-urile

valentin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : August 01, 2008, 12:09:11 am »
eu am un mia a701 si am pus ceva igo8 de 6 luni...etc
mil recunoaste
da si tu sa caute din nou receptoru din program
ei iti recomanda sa resetezi gps
prin setarile de la windows mobila ai acolo ceva icoana cu gps sil resetezi manual de acolo
bafta

bulc

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : August 01, 2008, 12:11:15 am »
daca ai cateva minute libere sa intri pe mess MOIMA sa incercam sa setam acum iti raman recunoscator id meu este afisat la primu post, la gps settings acum am intrat sa ii dau reset gps si imi da OPEN COM PORT FAIL!

bulc

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : August 01, 2008, 12:40:01 pm »
am rezolvat, rezultat? stat pana la 5 dimineata pe forumurile d epe afara, si am aflat ca receptoru gps este blocat, cum se deblocheaza? scoti bateria afara il lasi 5-10 minute intre timp ii dai power on sa iasa tot curentu din el , apoi bagi bateria si dai drumu. intri la gps settings la telefon si dai restart gps minim 5-6 ori si surpriza mere brici.va multumesc ptr spatiu acordat si atentia voastra.

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România