Autor Subiect: Mio C250 Windows Vista - Windows 7  (Citit de 5693 ori)

Ady

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Mio C250 Windows Vista - Windows 7
« : Noiembrie 22, 2009, 10:32:28 pm »
Buna seara tuturor aveti un forum super tare cu multe probleme rezolvate dar am si eu o problema si nu am gasit o rezolvare am windows 7 si nu gasesc drivere (mio c250) google a fost un raspuns la toti va spun sincer ca nu am gasit imi puteti da un link ceva de unde le pot downloada va rog mult de tot.
Va multumesc anticipat!

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio C250 Windows Vista - Windows 7
« Răspuns #1 : Noiembrie 23, 2009, 09:20:46 am »
gogoasaa a scris:
Citat
Buna seara tuturor aveti un forum super tare cu multe probleme rezolvate dar am si eu o problema si nu am gasit o rezolvare am windows 7 si nu gasesc drivere (mio c250) google a fost un raspuns la toti va spun sincer ca nu am gasit imi puteti da un link ceva de unde le pot downloada va rog mult de tot.
Va multumesc anticipat!

Vrei sa ai acces la memoria interna a aparatului? Iti trebuie MioTransferHack pentru C250.

Totusi nu stiu daca aplicatia respectiva mai functioneaza cu Windows7.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Ady

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Noiembrie 23, 2009, 10:47:05 am »
Stiu de ce am nevoi am mers atata timp cat am avut xp acum nu maii merge windows 7 a cautat singur driver si a instalat ceva in manage imi arata mio digi walker dar daca deschid mio transfer hack nu se conecteaza

Ady

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Decembrie 03, 2009, 10:02:28 pm »
da vreau sa transfer fisiere din memoria aparatului dar nu ma pot conecta la mio transfer hack spunetimi o solutie va rog

Astept rasp am nevoie mare de ajutor

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România