Autor Subiect: Neconcordanta harti iGO8 - Bulgaria - Grecia  (Citit de 5989 ori)

Silviu Vlad

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Neconcordanta harti iGO8 - Bulgaria - Grecia
« : August 11, 2009, 11:43:25 pm »
Salut,
Am instalat noua varianta iGO 8.3.2, cu hartile "actualizate" din 02.2009 pentru Europa. Problema apare la un traseu ce pleaca din Bucuresti Romania catre Kavala - Grecia. Cel mai scurt drum este prin Ruse-Veliko Tarnovo-Nova Zagora-Harmanli-Svilengrad apoi pe E85 se trece in Grecia pe EgnatiaOdos prin Ormenio-Orestiada-Alexandropolis pana in Kavala. Toate bune si frumoase, numai ca pe Navigatorul cu iGO8 toate traseele trec prin Sofia. Asta pentru ca pe cel mai scurt traseu nu este posibil datorita unei neconcordante intre harta Bulgariei (provider-MMCN) si harta Greciei (provider TeleAtlas).Exista o diferenta de aprox. 150m intre pozitiile soselelor din cele doua tari. Deci nu poti sa treci din Bulgaria in Grecia pe acolo.  Daca apropiati hartile se va observa. Ce se poate face ca sa se corecteze aceasta neconcordanta ? Exista alte harti noi unde a disparut aceasta problema ?

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neconcordanta harti iGO8 - Bulgaria - Grecia
« Răspuns #1 : August 12, 2009, 09:53:41 am »
Problema asta e veche. Unele versiuni de harti ale Greciei si Bulgariei nu se "intalnesc" la vama de la Ormenio.

Am verificat cu harta Bulgariei (TeleAtlas) si Grecia (Epsilon) si sunt OK. Drumul cel mai scurt este pe la Ormenio.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Silviu Vlad

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : August 12, 2009, 11:56:23 am »
Salut,
Eu nu am harta Greciei de la Epsilon, iar problema a disparut cand am incarcat harta Bulgariei de la TeleAtlas. Eu foloseam harta Bulgariei de la MMCN parca, apare cu cele mai multe detalii si drumuri noi, dar se pare ca nu-i cea mai buna solutie cand vrei sa tranzitezi doar, pentru ca nu se potriveste la granite. Am incarcat o harta TA a Bulgariei, revizia 09042 din 01.02.2009, care nu mai are 6MB ci doar 4.8MB. In schimb nu mai are probleme.
Nu credeam ca pot aparea asemenea probleme. Bine ca harta Romaniei de la Topmap este buna si nu are defectele astea.
Multumesc pentru raspuns !

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : August 12, 2009, 01:44:52 pm »
Am verificat inca odata. Problema nu a disparut ci doar s-a imbunatatit.

Mai verifica odata si o sa observi ca intrarea in Grecia nu se face pe la Ormenio, ci mai jos prin alta localitate.
Nici nu stiu daca exista vama acolo.

Cel mai sigur este sa faic traseul din 2 bucati : Bucuresti - Svilengrad si dupa ce intri in Grecia, Ormenio - Kavala (sau Keramoti daca vrei sa te duci in Thassos)
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

scan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : August 21, 2009, 10:32:42 am »
Ce nu inteleg eu este de ce nu folositi harti de la acelasi "furnizor". Poate de aici neconcordantele!!!!

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România