Am un GPS myguide3100go nou (nu are decat 3saptamani),acum o saptamana am instalat MioPocketpc3.0,pe un SD de 2gb,la scurt timp am dat click pe diverse aplicatii printre care si una "handwritting"la accesarea ei a cerut sa rescrie driverul de recunoastere a touchscreenului deoarece cel din ?(wincore 5.0ce) zicea ca este mai vechi;
Si-a rescris driverul si si -a dat un restart,la intrarea in explorer nu a mai functionat touchscreenul si practic nu poate fi utilizat.Am dat reset din butonul din spate am incercat si un hard reset prin combinatia buton on-off si buton reset simultan 5sec dar nu isi face hard reset.Am cautat kit de win 5.0 ce pentru el gen imagine rom dar nu am gasit Nu stiu ce sa ii mai fac.
Va rog daca aveti vreo idee sa nu ezitati sa imi spuneti si mie cum as putea sa ii fac un hard reset sa isi instaleze din nou windows-ul(am inteles ca ar avea o imagine in el un kit transparent pentru active sync care la hard reset sterge copia veche si reinstaleaza windows-ul din nou din kit in cca 5-10min.