Autor Subiect: Moov 500 cu MioMap2008  (Citit de 3954 ori)

Istrate Daniel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Moov 500 cu MioMap2008
« : Ianuarie 11, 2010, 01:38:15 pm »
Salutare tuturor...

Am si eu un Moov 500, am reusit sa-l deblochez si sa bag pe el MioPocket,iGO sau MioMap3.....dar parca totusi vreau sa folosesc softul lui MioMap2008 pentru ca imi place, chiar nu se pot pune harti noi pe el? Am facut rost de cateva harti pentru acest tip de soft...dar cand incerc sa le instalez cu MioMore Desktop imi zice ca instaleaza de exemplu harta Ungariei sau Bulgariei (.cpf si .lic) dar cand deschizi softul gps-ului (MioMap2008) nu o vede decat pe cea a Romaniei ! Cei experti in aceasta problema poate ne poate ajuta sa deblocam MioMap2008 si sa putem face upgrade de harti.In speranta ca m-am facut inteles va multumesc anticipat !

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Moov 500 cu MioMap2008
« Răspuns #1 : Ianuarie 12, 2010, 11:16:21 pm »
Alte harti nu poti pune pe aparatul tau deaorece ai licenta doar pentru harta Romaniei. Pentru a instala alte harti pe aparat trebuie sa "schimbi" cateva fisiere din memoria aparatului.

Totusi, pe acest forum este descrisa o procedura prin care se poate pune iGO8.x pe aparatele Mio Moov500RO.
Este mult mai usor sa faci update la hartile iGO8.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Istrate Daniel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Ianuarie 13, 2010, 01:22:26 am »
scuze daca am gresit forumul dar este vreun link cu fisierele care trebuie schimbate si de unde le pot face rost?

khaos2002

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Ianuarie 24, 2010, 02:16:53 pm »
salut danny22tm
am vazut ca ai un mio moov 500
ma poti ajuta si pe mine cu o imagine a rom-ului? nu e nimic complicat in a face asta, o sa iti dau eu un program si dureaza 2 minute.
eu am formatat memoria flash la mio moov si e mort.
merci

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România