Bun gasit!
Sunt fericitul posesor al 2 comunicari de la radarul fix de la Cotorca si a unui PV, tot de acolo, urmare a uneia dintre comunicarile trimise inapoi cu datele personale. Mentionez ca de pe urma primei comunicari politzaii nu au mai avut tupeul sa imi mai trimita PV deoarece trecusera mai mult de 6 luni de la comiterea faptei... Uitandu-ma pe calendar (pt.ca nici in PV nici in comunicare nu se precizeaza), intrucat nu mai tineam minte pe ce dir.de deplasare ma aflam la mom.respectiv, luand-o logic, am constatat ca ambele fapte le-am "comis" in timp ce ma indreptam spre Bucuresti, deci radarul fix se afla pe contrasensul meu de deplasare din mom.respectiv. Asa ca, profitand de toate lacunele observate in completarea PV, nu am ezitat sa nu contest valabilitatea PV de contraventie al politistilor ialomiteni.
Asa ca, iata-ma azi, dupa primul termen in procesul intentat de catre subsemnatul IPJ-SPR Ialomita, cand aflu de pe portalul instantelor din RO ca dosarul imi este stramutat de catre Jud.Slobozia catre Jud.Urziceni... Cine stie peste ce comunisti mai dau si pe acolo?
Incerc sa tin comunitatea la curent cu desf.procesului de contestare a PV.respectiv!
Pe curand!

Bafta tuturor!