Autor Subiect: Radar mobil Sibiu  (Citit de 5584 ori)

DDaniel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Radar mobil Sibiu
« : Iulie 07, 2009, 08:54:12 pm »
radar mobil la iesirea din Sibiu spre Sebes, in dreptul reprezentantei Mitsubishi. De regula in fiecare zi prezent incepand cu ora 08:00. (Logan portocaliu)

Cornel

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Radar mobil Sibiu
« Răspuns #1 : Iulie 07, 2009, 09:17:33 pm »
Coonfirm !

Vermorel Radulian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Iulie 08, 2009, 07:53:40 am »
Logan portocaliu ? Lamuriti-ma si pe mine, au voie cu masini, altele decat cele cu insemne specifice MAI :ohmy:

alex

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Iulie 08, 2009, 09:40:16 am »
un da...raspicat din pacate

matrixxx27

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Radar mobil pe ruta Bacau-Onesti
« Răspuns #4 : Iulie 12, 2009, 12:31:33 am »
se plimba pe ruta Bacau-Onesti un logan galben cu nr. de MAI..stau si pe loc dar pe mine ma luat in mers in localitatea SANDULENI..aveam 111 km/h ..a fost si vina mea..nu am fost atent ca nu iesisem din satu ala..era o portiune fara case fara nimik..si detectorul ia simtit dar eu nu am redus fiind ferm convins ca sunt afara din localitate...am luat 540 ron si permisul pe 1 luna suspenda :dry: t...

La recomandarea unui prieten am facut contestatie..si surpriza...data procesului mi-au fixat-o in octombrie...dovada mi-a expirat dar eu circul in continuare cu masina..cum e posibil ? simplu am facut pe langa contestatie si o CERERE DE GREFA...care e valabila si pot conduce pana la proces..:)

sfatul meu..daca aveti ghinionul sa vi se ia carnetul...faceti contestatie si daca stiti ca veti pierde..dar cu CEREREA DE GREFA poti conduce in continuare..la mine a fost un real noroc..mai ales ca serviciul meu se bazeaza pe acest pretios permis de conducere

suciu alin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : August 12, 2009, 11:11:23 am »
radar mobil la intrarea in localitatea Cristian din Jud. Sibiu pe partea dreapta (sensul sebes-sibiu), logan galbem cu nr. SB08LKY

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România