Autor Subiect: UPDATE 11.06.2009  (Citit de 11324 ori)

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
UPDATE 11.06.2009
« : Iunie 11, 2009, 10:11:36 am »
UPDATE 11.06.2009

Update speedcams EU pentru Austria, Italia, Grecia (pentru Ungaria, Bulgaria şi Turcia nu există modificări/adăugiri)
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Mihai Stanciu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #1 : Iunie 11, 2009, 02:11:36 pm »
Nu reusesc sa deschid UPDATE 11.06.2009.
Multumesc,

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #2 : Iunie 11, 2009, 02:15:23 pm »
Ce inseamna ca nu puteti deschide update-ul?

Nu puteti accesa pagina de download?
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Mihai Stanciu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #3 : Iunie 11, 2009, 02:24:10 pm »
Exact. Pentru Garmin.

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #4 : Iunie 11, 2009, 03:30:24 pm »
mihai.stanciu a scris:
Citat
Exact. Pentru Garmin.


http://www.pdiromania.ro/download/garmin-speedcams.html
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Aurelian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #5 : Iunie 30, 2009, 09:41:52 am »
In Grecia sunt mult mai multe camere fixe care nu figureaza(imi pare rau ca nu am reusit sa le notez) insa asa cum arata cineva grecii nu le prea dau importanta.

roata adi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #6 : Iulie 01, 2009, 12:42:53 am »
Pe iGo8 am instalat fisierul text insa nu am in meniul cu avertismente avertizare radar. Care e problema?

LG

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #7 : Iulie 02, 2009, 09:10:44 pm »
cu skinul implicit, optiunea cu avertizare radar apare doar daca gps-ul este conectat la sateliti.

paul

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #8 : Iulie 03, 2009, 04:37:07 pm »
sal dar chiar nu este ptr ASUS R700 speed cam pre europa ¿?sau daca sunt de unde pot sa le iau

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #9 : Iulie 04, 2009, 04:08:27 pm »
pablospaniolul a scris:
Citat
sal dar chiar nu este ptr ASUS R700 speed cam pre europa ¿?sau daca sunt de unde pot sa le iau


ASUS R700 foloseste ca soft de navigatie iGO8 rebranduit.

Foloseste fisierul de speedcams de pe acest site si vei avea avertizare la radare si camere fixe.

Acoperirea EU este valabila doar pentru Ungaria, Austria, Grecia, Bulgaria, Italia.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

paul

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #10 : Iulie 04, 2009, 04:15:21 pm »
Mss sunt de ajutor si astea dar ma interesau mai mult spania,franta,austria,ungaria ruta de venire in tara sti cum este pe autopiste mai scapi pedala de acceleratie si nu vreau asa multe foto acasa prin posta.
A si apropo are ceva daca am bagat toate coordonatele intr-un singut doc rom si eu¿?Mss NTICIPAT

carcotelul

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #11 : Iulie 29, 2009, 03:06:04 pm »
cum fac sa pun speedcam si pt romania si pt EU ? fac un singur fisier sau le redenumesc?
multumesc

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #12 : Iulie 29, 2009, 03:52:54 pm »
carcotelul a scris:
Citat
cum fac sa pun speedcam si pt romania si pt EU ? fac un singur fisier sau le redenumesc?
multumesc


Alegi un fisier din arhiva si il copiezi pe aparat, fara folder. Nu trebuie sa concatenezi niciun fisier.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

carcotelul

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:UPDATE 11.06.2009
« Răspuns #13 : Iulie 29, 2009, 03:54:50 pm »
asta am inteles, dar sunt 2 fisiere in arhiva voastra: una pt EU si unu pt Romania. Cum fac sa le adaug pe ambele? avand acelasi nume nu se pot copia in acelasi timp in folderul respectiv.

ADMIN EDIT : EU include si Romania din 2007. Citeste readme.txt.

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România