Autor Subiect: Speedcams gresite  (Citit de 12269 ori)

part73

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Speedcams gresite
« : August 17, 2008, 09:30:20 pm »
Am fost astazi pe DN 1B intre Ploiesti - Buzau si retur. Nu am vazut nici-o camera in cele aproximativ cinci locatii inregistrate in baza dvs. de date, desi la un moment dat chiar am oprit sa ma uit dupa radare. Cum va explicati acest lucru? Folosesc iGo8.

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #1 : August 17, 2008, 10:53:59 pm »
Ce fisier folositi?
Daca folositi pe cel care contine si radarele mobile, cele cinci locatii, ar trebui sa fie locurile unde "deobicei" este amplasat radar mobil.

Verificati iconita, daca apare o masina langa camera este locatie probabila de radar mobil.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Baba Valentin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #2 : August 18, 2008, 11:17:54 am »
Am observa si eu acelasi lucru DN1 de la Sinaia la Predeal nu mi-a aratat nici o camera fixa!

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #3 : August 18, 2008, 11:38:19 am »
Radarele fixe din Romania sunt reprezentate pe harta :

http://www.pdiromania.ro/harta-radare-fixe-romania.html

Dupa Sinaia nu mai sunt radare fixe pana la Predeal. Exista doar camere de supraveghere. Depinde ce fisier folositi.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

part73

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #4 : August 18, 2008, 09:41:48 pm »
Imi cer scuze, abia acum inteleg diferenta dintre fisiere. Eu l-am instalat pe cel ce include si radarele mobile. Este OK si multumesc!

Petrica

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #5 : August 21, 2008, 03:51:58 pm »
In sectiunea "SPEEDCAMS MIOMAP 2008 (MIO MOOV)" exista doar un singur fisier "import.txt".
Acesta ce contine (radare mobile, camere de supraveghere,...)?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #6 : August 21, 2008, 04:09:41 pm »
Doar ptr. iGO8 si iGO2006 exista versiuni de fisiere ce contin si radarele mobile.

Restul de fisiere contin doar radare fixe si camere de supraveghere.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Daniel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #7 : Septembrie 03, 2008, 10:33:53 pm »
nu se poate face si un fisier care sa zicem e complet(toate camerele) RO+TR+BG si unu cu RO+TR+BG+Europe pe linga cele existente iGO8.(dau o bere)
acum serios , e mai usor decat sa ai 20 fisiere txt.
Am sa incerc sa le pune pe toate txt :D

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
FOLDERE SI FISIERE SPEEDCAMS
« Răspuns #8 : Septembrie 04, 2008, 12:19:08 pm »
Sunt cate 3 fisiere speedcams.txt ptr. fiecare dintre cele 2 foldere (RO si EU).

RO - contine doar radarele fixe, camerele de supraveghere si radarele mobile din ROMANIA
EU - contine radarele fixe, camerele de supraveghere si radarele mobile din Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia, Ungaria, Austria, Italia

Fisierele sunt create ptr. a putea alege ce avertizari doriti sa primiti.

RADARE FIXE (singurele care dau amenzi)

RADARE FIXE + CAMERE SUPRAVEGHERE (recomandat)

RADARE FIXE + CAMERE SUPRAVEGHERE + RADARE MOBILE (din cauza locatiilor probabile ale radarelor mobile puteti primi multe alarme false)
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

nelutu s

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #9 : Martie 17, 2009, 02:03:35 pm »
vin si eu cu o intrebare...poate fi cuprinsa in lista cu locatiile radarelor mobile...si radarele pe trepied ,primite diferite localitati mai ales din sud(ialomita, calarasi, buzau...) ca nu de alta.....da e bine de stiut......mai bine o alarma falsa...decat o amenda acasa, parerea mea. doi amici de-ai mei au primit acasa scrisori de instiintare ca au fost prinsi cu aparatul radar .....in andresesti ...perieti...din ialomita. informatia pe care o am eu, e ca politia de aici are radare pe care le pune pe trepied in fata politiei...

Doru APOSTOLESCU

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 114
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #10 : Martie 27, 2009, 08:09:01 pm »
Camerele pe trepied sunt din punctul nostru de vedere asimilate camerelor mobile.
Avem destule locaţii în care au fost semnalate GATSO-urile pe trepied şi ele sunt în baza de date ca Radar Mobil (în special ca LSRM - http://speedcams.tehnoplus.net/informatii/Abrevieri_speedcams.htm ).
Inclusiv localităţile Perieţi şi Andrăşeşti!
Administrator site SpeedCams România (http://speedcams.tehnoplus.net)

Balazs

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #11 : Aprilie 08, 2009, 06:27:33 pm »
Salut.
Am si eu o intrebare si o observatie.
Inrebare: Baza de date care contine radarele fixe din Ungaria e 100% complet ca cea din Romania, si daca da de cand?
Fiind ca cu aprox1-1,5 luni in urma am folosit cea eu si pe M0 in Jurul Budapestei a tacut ca cucu, si stiam si vedeam radarele fixe amplasate in spatele panourilor.
Obs: Nu stiu daca are inportanta dar radarul amplasat in Simand(AR) este mentionat (daca nu ma insel, caz contrar scuze) ca radar cu unde magnetice si in realitate e unu cu laser numai nu are 2 dungi ca poza postat pe site, asta are3

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #12 : Aprilie 08, 2009, 10:51:38 pm »
Boa a scris:
Citat
Salut.
Am si eu o intrebare si o observatie.
Inrebare: Baza de date care contine radarele fixe din Ungaria e 100% complet ca cea din Romania, si daca da de cand?
Fiind ca cu aprox1-1,5 luni in urma am folosit cea eu si pe M0 in Jurul Budapestei a tacut ca cucu, si stiam si vedeam radarele fixe amplasate in spatele panourilor.
Obs: Nu stiu daca are inportanta dar radarul amplasat in Simand(AR) este mentionat (daca nu ma insel, caz contrar scuze) ca radar cu unde magnetice si in realitate e unu cu laser numai nu are 2 dungi ca poza postat pe site, asta are3


Baza de date speedcams din Ungaria a fost adaugata acum o luna si 1 saptamana. Acum o sa fiti avertizat pe autostrada M0.
Pana la acea data am folost o baza de date de la un alt site si se pare ca nu era conforma cu adevarul.

La Simand (AR) este un radar fix laser, nu cu unde. La fel ca si la Savarsin sau Boita este modelul cu 3 dungi.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Petrica

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #13 : Aprilie 11, 2009, 06:43:19 pm »
Am o intrebare pentru Admin:
In arhiva "Moov_SPEEDCAMS.zip" pentru Mio Moov se gaseste un director "Icons" cu iconuri pentru camere si radare fixe.
Puteti sa-mi spuneti si mie cum le pot folosi  pe un Mio Moov 360?
Multumesc anticipat.

logan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams gresite
« Răspuns #14 : Iulie 09, 2009, 02:25:27 pm »
Buna,
Am si eu o intrebare. Am instalat harta cu radarele fixe si camerele de supraveghere, insa la unele camere fixe functioneaza (da alerte) iar la altele nu (doar imi apare o iconita ce seamana a camera langa drumul pe care il parcurg. Deci nu e o avertizare, ci pur si simplu, asemeni cum imi apar anumite cladiri pe ecran, asa imi apare si camera). In concluzie gps-ul stie ca exista camera dar nu ma avertizeaza.  Ce pot sa fac? Mentionez ca am un ASUS R300, cu harta ASUS GO (IGO 8), iar din gps-ul este setat sa ma alerteze la radare. Ms anticipat de raspuns.

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România