Autor Subiect: iGO 8.3 pe Moov500 - pierd satelitii  (Citit de 2688 ori)

picornel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
iGO 8.3 pe Moov500 - pierd satelitii
« : August 28, 2009, 10:19:57 pm »
POATE SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA????
   NU MAI IMI MERGE NICI MIOMAP  CUM TREBUIE FACE LA FEL

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8.3 pe Moov500 - pierd satelitii
« Răspuns #1 : August 28, 2009, 11:14:29 pm »
picornel a scris:
Citat
POATE SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA????
   NU MAI IMI MERGE NICI MIOMAP  CUM TREBUIE FACE LA FEL


In primul rand, te rog sa nu mai scrii cu CAPS.

In al doilea rand cum ai instalat iGO8 pe Moov500? Ai folosit MioPocket?
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

picornel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8.3 pe Moov500 - pierd satelitii
« Răspuns #2 : August 29, 2009, 12:29:24 pm »
am deblocat si eu un miomap moov 500 cu Mio_Moov_Unlock ca sa instal un igo si dp aia am istal MioPocket 3.0 Release 50 dar nu asa cum se scrie
ci direct cred ca am facut un talmes balmes  , igo merge din card
ok am reusit dar igo si miomap mi se deconect de la sateliti chiar dc stau pe loc(ciudat ca mi se conect si la 8 sateliti odata si dp aia ai pierd),
crezi ca poti sa ma aj si pe mine cu un sfat ceva??? se poate sa mearga amindoua odata la sateliti?(unu in backgraund??conectat la sateliti?)

 mersi  anticipat

picornel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8.3 pe Moov500 - pierd satelitii
« Răspuns #3 : August 29, 2009, 04:42:11 pm »
mersi vlad
  am facut cum mi-ai zis si am rezolvat prob (cred) trebuie sa ies afara sa il testez, acum am alta prob:
  - nu imi vede poi din :igo/content/userdata/poi(adica mi le vede dar nu pot sa caut in ele), mi le vede pe toate dar dc caut una anume imi da rezult 0,   dar daca dau cautare in cele din igo/Content/poi acolo e ok imi gaseste tot ce vreau, astea sint .poi si alea din userdata sint .klm
   - pe cele din poi le vede normal adica 'manastiri'' si pe cele din userdata le vede'' manastiri.klm'' vb de program  
  poate ma aj si pe mine si imi spui unde e greseala
                   mersi anticipat

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România