Autor Subiect: igo 8 pe amcoor 3500  (Citit de 5844 ori)

catuta

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
igo 8 pe amcoor 3500
« : Martie 22, 2009, 07:44:44 am »
se poate instala igo8 pe amcoor 3500 si daca da cum si unde il gasesc?

dorin

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 142
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #1 : Martie 24, 2009, 08:40:43 pm »
se poate ... si inca fff usor
pm

popa

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #2 : Aprilie 08, 2009, 10:17:29 pm »
as vrea sa stiu si eu cat de usor se face...pls...
DRUM BUN SI ASFALT SUB ROTI

dorin

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 142
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #3 : Aprilie 09, 2009, 02:31:31 pm »
da-mi idul tau de messenger.

popa

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #4 : Aprilie 09, 2009, 08:11:27 pm »
@ddf   : mario_cristian2005
DRUM BUN SI ASFALT SUB ROTI

dorin

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 142
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #5 : Aprilie 10, 2009, 03:09:31 pm »
Citeste ce ti-am scris in PM

Vlasceanu Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #6 : Mai 08, 2009, 03:09:17 pm »
salut ddf,

poti sa imi spui si mie te rog cum sa instalez igo 8 pe un amcor 3500 ?

dorin

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 142
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #7 : Mai 08, 2009, 03:11:02 pm »
id-ul tau ?

Vlasceanu Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #8 : Mai 09, 2009, 11:43:32 am »
cristi_berserk

catuta

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #9 : Iulie 04, 2009, 05:20:57 pm »
catuta_nr1 e id meu vreau si eu sa instalez igo 8 pe amcoor

Vasilescu Ion

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #10 : Octombrie 09, 2009, 10:54:42 pm »
ddf poti sa-mi spui si mie te rog cum se procedeaza sa instalez IGO 2008 pe un AMCOR 3500 sau alta versiune mai noua?
Am tot gasit harti pentru el, am citit si multe post-uri aici si pe alte forum-uri, dar nu prea am gasit ce versiune de IGO pot pune si mai exact cum. Daca tu sau altcineva care are acest dispozitiv ma poate ajuta doar cu 2-3 indicatii, i-as fi recunoscator. Pana una alta mai citesc, poate ma lamuresc singur.

Multumesc.

dorin

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 142
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo 8 pe amcoor 3500
« Răspuns #11 : Octombrie 10, 2009, 08:46:08 am »
Pentru a adauga un nou buton : scoti cardul si cu un cititor de carduri te uiti in addons.txt. Acolo se creaza shortcuturile ca sa le spuns asa.Pentru partea a doua a problemei tale vorbim pe PM. Mare atentie : nu stergi NIMIC din memoria interna a aparatului ca l-ai pus pe butuci.

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România