Autor Subiect: iGO 8 pe North Cross 301  (Citit de 41949 ori)

Apostu Bogdan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
iGO 8 pe North Cross 301
« : August 21, 2009, 06:52:10 pm »
Am un North Cross 301 varianta fara software de navigatie. Cu toate astea a venit cu o versiune de Mireo Cardinale instalata in memoria interna. In interfata de start aparatul are 3 optiuni: GPS, multimedia si optiuni.
Cand aleg optiune GPS el cauta un anumit executabil ce se afla in memoria interna.
Intrebarea apare aici: cum pot face sa caute acest executabil pe card, pentru ca in memoria lui interna nu pot instala iGo full pentru ca nu incape. L-am instalat si functioneaza dar sunt limitat la memoria aparatului.
Daca nu este posibil sa caute executabilul in alta parte se poate face cumva ca iGo sau caute directorul CONTENT pe card? Pentru ca in acel director sunt toate fisierele de dimensiuni mari.

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #1 : August 21, 2009, 08:09:42 pm »
Exista 2 optiuni sa-l faci sa mearga :

1. faci un script sa acceseze alt exe de pe cardul de memorie si redenumesti executabilul mortscript cu numele ce este cautat la apasarea butonului GPS

2. pui in SYS.txt calea catre folder-ul CONTENT ca in exemplul de mai jos :

[folders]
content="\\SDCARD\\iGO8\\CONTENT"
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

johans

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #2 : August 24, 2009, 07:45:24 pm »
"bobbo1981 "    Cum ai reusit sa pui igo 8 in memoria lui?L-am primit si eu astazi si nu i-am dat de cap pana acum

Apostu Bogdan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #3 : August 25, 2009, 01:21:37 pm »
In primul rand ii multumesc lui @vlad pentru ajutor.

Si acum descriu cum am instalat iGo pe NorthCross 301.

1. In memoria ResidendFlash ai directorul Blackedition -> stergi tot continutul directorului
2. in directorul Blackedition copii continutul din directorul iGO mai putin CONTENT, iar executabilul igo.exe se va redenumi in blackedition.exe
3. pe card SDMMC copii directorul CONTENT din iGO
4. editezi fiserul SYS in felul urmator:
[folders]
content="\\SDMMC\\CONTENT"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[map]
2dheadup=1
5. rulezi iGO

johans

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #4 : August 25, 2009, 08:34:26 pm »
"bobbo1981" iti multumesc pentru ajutor.Solutia ta functioneaza de minune.
O singura completare as vrea sa aduc la explicatiile tale si pentru ceilalti utilizatori care folosesc acest device si anume: noul executabil care se v-a copia in vechiul folder blackedition de exemplu  igo8.exe in cazul lui igo trebuie sa poarte numele vechiului executabil respectiv blackedition.exe asta ca sa porneasca aplicatia (la mine cel putin asa a functionat).

Iti multumesc inca odata pentru ajutorul dat.Esti de nota 10

Apostu Bogdan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #5 : August 25, 2009, 09:47:40 pm »
Asa este, am omis sa spun si acest lucru. Am completat tutorialul meu ca cei interesati sa gaseasca informatia completa.

edi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #6 : August 28, 2009, 11:00:36 am »
Se poate pune garmin mobile pe el si daca da cum?:( (personal mi se mare mai bun road-ul decat hartile de la igo)
Vocea se aude clar in difuzor?
Ce sa iau intre acest north cross si un serioux amandoua avand cam acelasi pret?:blink:

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #7 : August 28, 2009, 11:17:22 pm »
mihoci a scris:
Citat
Se poate pune garmin mobile pe el si daca da cum?:( (personal mi se mare mai bun road-ul decat hartile de la igo)
Vocea se aude clar in difuzor?
Ce sa iau intre acest north cross si un serioux amandoua avand cam acelasi pret?:blink:


Garmin Mobile trebuie modificat sa mearga pe PNA-uri.

Mai multa "verdeata" nu inseamna neaparat ca harta este mai buna la ROAD decat la iGO.
ROAD foloseste pentru harta drumurilor/strazilor aceeasi sursa ca si iGO, harta SUNCART inca din 2007 daca nu ma insel.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

BIGU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross ES404
« Răspuns #8 : Octombrie 18, 2009, 04:32:02 am »
Dupa multe incercari,a reusit in sfarsit sa imi apara IGO8 pe gps es 404 dar in momentul cand inarca imi apare:Initialization error:no language files were found,am fct exact cum a scris bobb1981,bineinteles am mai incercat  si alte foldere "content".Aveti vreo idee :unsure:

Andras

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross ES404
« Răspuns #9 : Octombrie 18, 2009, 11:46:32 am »
Buna, Am un N C ES501 exact aceeasi problema am avut si eu, verifica daca ai modificat sys.ini cum trebe, si da un reset la GPS.
Un alt fenomen care sper ca tie sa nu iti apara e ca dupa ce incarca igo fisierele ( POI language, geodbt..etc in momentul cand scrie STARTING se restarteaza GPS-ul si cand incerc sa ii dau drumu la igo , apare mesajul de ''language'' si reincepe ciclul descris mai sus (resetare gps.. pornire ..incarcare starting repornire)
Pentru cei care au reusit sa il instaleze corect va rog sa verificati daca am modificat bine sys-ul:
[folders]
content="%SDCARD%/content"


[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[map]
2dheadup=1

si daca cineva s-a intamplat cu fenomenul descris mai sus va tog sa imi dea daca poate o rezolvare.
Va multumesc anticvipat.

BIGU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross ES 404
« Răspuns #10 : Octombrie 18, 2009, 12:57:00 pm »
andras,am  editat sys textul exact ca tine  si mie mi s-a incarcat  harti,lang, tot.Mi-a intrat harta harta israeluilui  ca doar asta er in "content",acum am sters fisierul content, si bag altul mai mare si sa vedem poate  ia si romania.Verifica si tu poate nu ai varianta buna de igo Apropo eu i-am dat mass storage ca transfera ultrarapid fata de activsync,recomand daca inca nu folosesti.we keep in touch!

Andras

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross ES 404
« Răspuns #11 : Octombrie 18, 2009, 05:01:57 pm »
Salut, vad ca tu ai reusit sa ajungi mai departe decat mine. Te rog sa citesti pasi care le-am urmat sa vezi daca ai facut tu ceva diferit.
Descarcare igo 8 final full crack with working licensce

 A devarat ca nu am gasit fisierul igo8.exe in torrent dar l-am descarcat de la alt torrent.
cu activ sync conectat North corss 501. am cumparat un micro SD 2 G si asa cum erau instructiunele de la celalalt raspuns am facut si eu urmatoarele modificar ( dar sincer sunt niste chestii pe care nu le-am inteles.)
 1 am intrat in resident flash, unde am gasit folderul Blackedition (tot in resident flash mai sunt niste fisiere care nu stiu exact daca trebe sters sau nu ex: gpspara0, gpspara1sv0 memory1.img etc... eu ori cum nu le-am sters), am intrat in balckedition si l-am golit.
2 am copiat in blackedition tot continutul de la igo8 default , license save etc. in afara de content
3 pe cardul de 2 G dupe ce l-am redenumit in SDCARD am copiat fisierul content din igo8
4 am editat sys-ul dupa cum ti-am aratat mai devreme.
am dat reset la gps si cam atat.
aaaa sa nu uit AM REDENUMIT igo8 exe in blackedition. exe si mai e ceva. in torrentul pe care l-am descarcat exista 2 foldere 1: igo8
2: un folder notat cu 2577 care contine un autorun.exe si un autoran_8nng. in torrentul pe care l-am descarcat era un readme care zicea ca trebuie copiat si folderul 2577 dar nu specifica unde, nu zsice daca autoran trebe sau nu redenumit , nu nimic.
SIncer tare dezamagit is pentru ca am avut un MIO C 370 B un aparat scum dar foarte bun ( sin apacate nu se mai fabrica) cu camera foto incorporat cu bluetooth etc. dar mi s-a spart masina intro zi si mi-a disparut tot , asa ca am gasit northcross es 501 la o licitatie foarte ieftin dar cu blackedition demo numa si de aceea am ajuns in aceasta situatie, .
 PENTRU ADMINI, daca am scris ceva ce nu trebuia sau nu e la subiect va rag sa ma atentionat, si multumesc pentru raspunsuri si sfatrui.

BIGU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #12 : Octombrie 18, 2009, 09:48:35 pm »
bai frate cre ca e de  la versiunea de igo  ca am mai incercat si altele s nu merg dar nu am reusit sa bag harta romaniei ,bag  in folderul map din content , si imi zice  ca hartile sunt vechi !

BIGU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #13 : Octombrie 18, 2009, 09:56:58 pm »
tre sa incerci versiunea asta sa vad cum sa ti-o trimit ,dar tiam zis sa intri la setari /la despre /optiuni usb /si i dai mass storage ,apropo io nam gasit  nici un folder blackedition nici nu stiu unde resident flash sau nu am luat io seama ,probabil in activesync iti apare altfel ,dar in mass storage il vede ca pe un hard impartit in doua intr-unu bag kitu, si in celalat bag content

Ciprian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross ES404
« Răspuns #14 : Octombrie 19, 2009, 07:58:53 pm »
Salut!
Am cumparat un North Cross ES404 si am incercat sa instalez IGO8 conform pasilor descrisi de k_andras_t.
In fisierul sys.txt (sau sys.ini) am scris:
[folders]
content="%SDCARD%/content"


[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[map]
2dheadup=1
Imi apare eroarea: Program application database cannot be found cand incerc sa rulez IGO8.

Aveti idee de ce nu vede calea catre database?
Am folderul de content pe un card microSD si aplicatia iGO8 pe data flash.

Multumesc!

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România