Autor Subiect: iGO 8 pe North Cross 301  (Citit de 41801 ori)

sylmar87

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross ES 404
« Răspuns #30 : Octombrie 24, 2009, 11:23:43 pm »
sal. igo e bun, numai ca nu ai facut update la harti si nu ai facut setarile cum trebuie. te baga pe interzis pt ca nu ai debifat modul pieton ;). intra prin setari si vezi ce faci.

Mihaela

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross ES 404
« Răspuns #31 : Noiembrie 07, 2009, 04:43:24 pm »
Salut!

Puteti face va rog un guide ptr iGO pe es 404? - ma refer aici strict la modul in care ati rezolvat problema cu resetul automat ("The application failed to start the last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings?" - cel putin mie, fie ca aleg "yes", fie ca aleg "no", mi se reseteaza automat aparatul).

Multumesc anticipat!

P.S. 404-urile voastre au venit cu stylus?

sylmar87

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross ES 404
« Răspuns #32 : Noiembrie 08, 2009, 11:42:44 pm »
salut. la mine indiferent ce selecatam se restarta;). cred ca solutia este sa cauti un kit mai nou dupa 3 aprilie 2009, cel putin asa am facut eu si a mers. bafta :)

Mihaela

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross ES 404
« Răspuns #33 : Noiembrie 09, 2009, 10:22:52 am »
Multumesc mult de raspuns! :)

kiacee

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 404
« Răspuns #34 : Noiembrie 12, 2009, 08:19:17 pm »
Salut. Aveti stylus-ul in suportul aparatului pentru auto, este in partea din spate ;)

bujuu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 404
« Răspuns #35 : Noiembrie 15, 2009, 09:38:47 am »
deci pana la urma merita acest gps sa fie achizionat fara harta in 350 ron?

Mihaela

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 404
« Răspuns #36 : Noiembrie 16, 2009, 09:51:01 am »
Multumesc NCES404, l-am gasit! :)

sergiu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +1/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #37 : Noiembrie 24, 2009, 03:30:35 pm »
Pe GPS North Cross ES404 merge și IGO8 fără blocări și fără restartări. Un coleg de servici și-a cumpărat un astfel de GPS. După 1 zi de încercări și schimbări de softuri și de hărți i-a dat de cap. Mi-am cumpărat și eu unul. L-am împrumutat de la el, i-am copiat datele de pe memoria internă a GPS-ului și comanda de pe memoria micro SD (fără ea nu merge) și în 15 minute am avut un GPS cu soft și fără probleme. Am toate țările din Europa (mai puțin Bulgaria), puncte de interes și camere fixe. Încerc să fac o imagine la memoria flash a GPS-ului, iar cine are nevoie de ea îl ajut cu plăcere.

Catalin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #38 : Noiembrie 25, 2009, 06:22:09 am »
sergiusergiu a scris:
Citat
Pe GPS North Cross ES404 merge și IGO8 fără blocări și fără restartări. Un coleg de servici și-a cumpărat un astfel de GPS. După 1 zi de încercări și schimbări de softuri și de hărți i-a dat de cap. Mi-am cumpărat și eu unul. L-am împrumutat de la el, i-am copiat datele de pe memoria internă a GPS-ului și comanda de pe memoria micro SD (fără ea nu merge) și în 15 minute am avut un GPS cu soft și fără probleme. Am toate țările din Europa (mai puțin Bulgaria), puncte de interes și camere fixe. Încerc să fac o imagine la memoria flash a GPS-ului, iar cine are nevoie de ea îl ajut cu plăcere.


M-ar interesa si pe mine un astfel de ajutor. Dar asa ca pentru incepatori. Multumesc anticipat!

sergiu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +1/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 404
« Răspuns #39 : Noiembrie 25, 2009, 08:58:43 am »
M-ar interesa si pe mine un astfel de ajutor. Dar asa ca pentru incepatori. Multumesc anticipat![/quote]

Dă-mi o adresă unde să-ți trimit o arhiva cu fișierele ce trebuie copiate pe GPS și pe cardul microSD.

Catalin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 404
« Răspuns #40 : Noiembrie 25, 2009, 12:55:11 pm »
sergiusergiu a scris:
Citat
M-ar interesa si pe mine un astfel de ajutor. Dar asa ca pentru incepatori. Multumesc anticipat!


Dă-mi o adresă unde să-ți trimit o arhiva cu fișierele ce trebuie copiate pe GPS și pe cardul microSD.[/quote]

Nicolae Petrovici

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 404
« Răspuns #41 : Noiembrie 27, 2009, 10:13:23 am »
Salut, m-ar interesa si pe mine o imagine pentru es404. Intrebarea mea este daca poti sa instalezi totul pe flash.
Mersi mult de tot.

Nicolae Petrovici

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #42 : Noiembrie 29, 2009, 10:57:26 pm »
Salut, am instalat igo 8.3.2 parca pe northcross 404. Pentru cei care sunt interesati, procedura de instalare este urmatoarea (mentionez ca am instalat pe flash totul):

Copiere continut folder igo8 fara instalare in folderul original al aparatului (blackedition este la mine).
Fisierul meu sys.txt:

[folders]
content="/DataFlash/blackedition/content"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[map]
2dheadup=1

[navigation]
sim_speed_factor=3

[sound]
ding=0

[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0

[debug]
skip_eula=1

Urmatorul pas este sa bagati un card microsd in aparat si selectati calea catre executabil din meniul aparatului. Acesta isi face un fisier shell.i
ni in root-ul cardului microsd si in el se va regasi calea catre executabilul igo8.exe. Mi se pare ca nu trebuie redenumit igo8.exe in blackedition.exe dar eu l-am redenumit.

Daca poate sa-mi explice si mie cineva cum se poate baga direct fisierul shell.ini fara card, as fi recunoscator, pentru ca momentan cardul imi este nefolositor. Vreau ca fisierul shell.ini sa stea in flash.

Apostu Gabi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #43 : Decembrie 07, 2009, 08:06:00 pm »
sergiusergiu a scris:
Citat
Pe GPS North Cross ES404 merge și IGO8 fără blocări și fără restartări. Un coleg de servici și-a cumpărat un astfel de GPS. După 1 zi de încercări și schimbări de softuri și de hărți i-a dat de cap. Mi-am cumpărat și eu unul. L-am împrumutat de la el, i-am copiat datele de pe memoria internă a GPS-ului și comanda de pe memoria micro SD (fără ea nu merge) și în 15 minute am avut un GPS cu soft și fără probleme. Am toate țările din Europa (mai puțin Bulgaria), puncte de interes și camere fixe. Încerc să fac o imagine la memoria flash a GPS-ului, iar cine are nevoie de ea îl ajut cu plăcere.


Salut!
Ma poti ajuta cu imaginea soft-ului? Eu am o versiune de IGO8 care nu functioneaza pe North Cross ES404.
Multumesc anticipat!

sergiu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +1/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #44 : Decembrie 07, 2009, 10:18:59 pm »
Da-mi un PM

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România