Autor Subiect: iGO 8 pe North Cross 301  (Citit de 47532 ori)

Apostu Gabi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #45 : Decembrie 07, 2009, 11:17:34 pm »
sergiusergiu a scris:
Citat
Da-mi un PM


PM?
uite adresa mea de mail : gabi.apostu@gmail.com
Ms!

Szep

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #46 : Decembrie 08, 2009, 08:57:25 pm »
Salut!
Ma poti ajuta cu imaginea soft-ului? Eu am o versiune de IGO8 care nu functioneaza pe North Cross ES404.
Multumesc anticipat!

sergiu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +1/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #47 : Decembrie 08, 2009, 09:49:54 pm »
unde sa iti trimit arhiva? Are aproape 1,7 GO

sriubae

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #48 : Decembrie 10, 2009, 12:28:02 am »
poate cineva sa posteze un link cu fisierul igo8 sau sa mi-l trimita p mail sahyb2u@yahoo.com

Nu reusesc sa gasesc un igo sa imi mearga pe es404.

Multumesc

adi anghel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #49 : Decembrie 27, 2009, 10:22:00 am »
Salutari!

Mi-am instalat si eu IGO Amigo pe ES404..nu vrea sub nicio forma sa ia content de pe card (am incercat cu tot ce s-a scris pe aici in sys),asa ca am sters tot ce era pe flash in directorul "blackedition" si am copiat acolo tot ce tine de IGO Amigo, am redenumit executabilul in "blackedtion.exe" (atentie,exact asa era scris la mine,nu mergea daca-l redenumeam in "blackedition", cum e corect) si merge destul de binisor fara sa mai am nevoie de card..mi-ar fi placut sa tin si sistem initial de gps dar oricum se bloca la intrare..

Probleme: porneste la rece doar cu reset manual si inca n-am gasit de unde setez alerta pentru camere fixe,sunt curios daca e setat pe on by default,o sa va anunt dupa primul test in trafic..

O intrebare pentru ceilalti: Am vazut ca multi au scris pana acum ca au instalat IGO 8, e o eroare si de fapt ati bagat Amigo sau chiar se poate pune IGO 8 pe el?

sergiu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +1/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #50 : Decembrie 29, 2009, 09:22:28 am »
Este chiar IGO8 si functioneaza foarte bine pe North Cross ES404.

adi anghel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #51 : Decembrie 29, 2009, 09:39:21 am »
Ms. de raspuns..intre timp l-am testat un pic prin oras,sunt niste probleme cu harta pe care o am eu (2009.06), gps-ul arata foarte bine viteza de deplasare,insa si pe bulevarde te pierde pe stradute..am reusit activarea functiei de speedcam cu un skin si ce pot sa zic..interfata pare mai prietenoasa,felul in care iti arata traseul e mai simplu si inteligibil,iti calculeaza 4 rute de-al naibii sa-ti arate ca poate :), e foarte ok..m-am cam obisnuit cu Amigo..acum sa-l vad la drum lung ce poate..o sa incerc sa vad daca o merge si igo 8 de pe memoria lui cand o sa am ceva timp..spor

Gabi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #52 : Ianuarie 14, 2010, 12:17:58 pm »
sergiusergiu a scris:
Citat
Este chiar IGO8 si functioneaza foarte bine pe North Cross ES404.


Te rog ... da-mi si mie kit-ul pentru ES404 (fara CONTENT) pe mail la sandyboy2000@gmail.com ... multumiri din suflet...

Edit: am incercat cam 10 variante pana acum ... am facut ceva pasi ... dar se pare ca nu reusesc sa trec la initializare de mesajul Fatal error: Initialization error: no language files were found ... culmea, are fisiere lang in mai multe limbi in folderul content .. am incercat mai multe variante de fisiere LANG ... nu mai stiu ce sa-i fac ... folosesc in sys urmatoarea varianta (kit-ul este pe flash iar fisierul shell.ini este pe card):

[folders]
content="/DataFlash/blackedition/content"

[interface]
maxzoom2d=480x272
show_exit=1

[map]
2dheadup=1

[navigation]
sim_speed_factor=3

[sound]
ding=0

[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0

[debug]
skip_eula=1

qntrix

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #53 : Ianuarie 16, 2010, 12:24:12 pm »
dragii mei
am stat o noapte, pana la 04:30 si nu i-am dat de cap. azi la 12:30 am reusit
asadar, sa va spun tot ce am facut:
1. redenumire card in SDCARD - dar nu cred ca are vreo importanta
2. intrat pe card, facut folder blackedition, redenumit igo8.exe sau application.dat in blackedition.exe
3.sys.txt
[folders]
app="%SDCARD%/blackedition"
content="%SDCARD%/blackedition/content"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[map]
2dheadup=1

[navigation]
sim_speed_factor=3

[sound]
ding=0

[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0

[debug]
skip_eula=1
4.system.ini: \\SDMMC\\blackedition\\blackedition.exe
5.Setari ->config.navi->cautati pe card (sdmmc) in blackedition si alegeti blackedition.exe ca link (toate)

vreau sa spun ca a pornit din prima....

acum incerc sa-l pun pe memoria lui interna, ca sa am si amigo si igo8 (just in case)

si as mai incerca si garmin XT modificat pentru CE 6.0
are cineva?

ciumurel ioan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Help North Cross 303
« Răspuns #54 : Ianuarie 17, 2010, 02:06:45 am »
Buna tuturor. Nelutu ma numesc, sunt nou pe aici. Va rog mult daca puteti si aveti chef sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.
Am luat un es303 fara soft de navigatie si nu reusesc nicicum sa pun iGO pe el (nici alt soft de altfel). Incearca sa initializeze si apoi se restarteaza. Am incercat si cele descrise  la es404 si tot nu merge. Puteti sa-mi spuneti exact ce versiune de igo merge si eventual cum trebuie sa arate sys.txt. Am vazut mai sus ca cineva mentiona un system.ini, asta fisier trebuie creat? in radacina card-ului?
Va rog, daca se poate, sa-mi descrieti si mie pasii de instalare. Mentionez ca dispozitivul are 2 Gb flash (folderul se numeste ResidentFlash) si am un card de 2Gb sandisk. Mail: ciumurel@yahoo.com daca vreti sa-mi trimiteti un link cu ce kit sa folosesc
Va multumesc
Acum sunt in stadiu, incearca sa porneasca si zice: Failed to open file: igo\\320_240\\loading.bmp

Eventual fisierele branding.zip si data.zip

ciumurel ioan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Help North Cross 303
« Răspuns #55 : Ianuarie 18, 2010, 09:18:16 am »
Salutare.
Am reusit intr-un final sa pun igo amigo 8.4.2.91333 din 21 martie 2009 (ma gasit un kit foarte complet, cu licenta pe torrent, sa fie sanatos cine l-a pus). Initial a dat e eroare de rezolutie dar, dupa ce am schimbat branding si data.gro, ura!!!!
Eventual daca puteti sa-mi spuneti unde gasesc ultimele harti, POI, speedcams,etc. pentru aceasta varianta.
Hartile de la igo8 se potrivesc si la amigo?
Multumesc mult tuturor cate m-ati ajutat. Sunteti foarte de treaba

Stefan GS

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
North Cross ES 404
« Răspuns #56 : Februarie 01, 2010, 03:14:44 pm »
Salutare,

Am luat si eu un ES 404, nou normal.
Am cateva intrebari pt. cine mai are acest model sa stiu daca ma duc cu el la garantie ? Voua va ramane ora si data exacta dupa ce il inchideti ?

Bateria am vazut ca tine foarte putin dupa ce il incarci complet... banuiesc ca e PROASTA si procesorul si consuma mult pt cei 500mhz, asta sa zicem ca il tinem mereu cablat dar poate vroiam vreodata sa merg un pic si ca pieton, banuiesc ca nu se poate, nu ? A mers careva si pieton ? Cat timp ?
Si ce husa mai potrivita de la ce model ati gasit pt.el, ca aia din pachet e penibila...

Multumesc mult,
Stefan.

qntrix

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:North Cross ES 404
« Răspuns #57 : Februarie 04, 2010, 05:27:01 pm »
Stefan GS a scris:
Citat
Salutare,

Am luat si eu un ES 404, nou normal.
Am cateva intrebari pt. cine mai are acest model sa stiu daca ma duc cu el la garantie ? Voua va ramane ora si data exacta dupa ce il inchideti ?

Bateria am vazut ca tine foarte putin dupa ce il incarci complet... banuiesc ca e PROASTA si procesorul si consuma mult pt cei 500mhz, asta sa zicem ca il tinem mereu cablat dar poate vroiam vreodata sa merg un pic si ca pieton, banuiesc ca nu se poate, nu ? A mers careva si pieton ? Cat timp ?
Si ce husa mai potrivita de la ce model ati gasit pt.el, ca aia din pachet e penibila...

Multumesc mult,
Stefan.



Bro, daca pe tine te intereseaza husa...:laugh: penal. Ora se sincronizeaza automat odata ce te-ai conectat la sateliti. Ca sa te tina bateria, pune luminozitatea la minim, si o sa te tina cu orele.

Andrei

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #58 : Aprilie 10, 2010, 04:28:54 pm »
Exista 2 optiuni sa-l faci sa mearga :

1. faci un script sa acceseze alt exe de pe cardul de memorie si redenumesti executabilul mortscript cu numele ce este cautat la apasarea butonului GPS

2. pui in SYS.txt calea catre folder-ul CONTENT ca in exemplul de mai jos :

[folders]
content="\\SDCARD\\iGO8\\CONTENT"

Salut !
Am si eu o problema cu un NC ES404. am instalat iGO 8.3.4.102680.am pus pe rand la content, pe rand la toate....si a mers.pana knd am pus la speedcam...apoi knd l`am pornit din nou zici k s-a blocat... initializing warning data ... si a stat vreo 10 min si a spus k nu e memorie destula...am sters din speedcam si a mers iar.... se poate face cva? sa fie de la soft ? sau care e pb ? chair nu-mi dau seama....

qntrix

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO 8 pe North Cross 301
« Răspuns #59 : Aprilie 10, 2010, 04:46:30 pm »
Scoate din speed cam-uri. E singura solutie.

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România