Autor Subiect: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST  (Citit de 78127 ori)

gigi

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Karma: +1/-0
    • Yahoo Instant Messenger - ionulus
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: igo 8 becker z203
« Răspuns #60 : Ianuarie 20, 2011, 09:11:39 am »
Salut,
Am un becker z 203 pe care am/aveam instalat igo 8. Asa l-am cumparat. Nu a fost modificat nimic, pana cand am bagat un card in el. Dupa ce am scos cardul imi arata "insert sd card" si nu pot sa fac nimic. Am luat de pe net un igo 8, am incercat sa pun niste fisiere in gps, tot nu merge. Acelasi mesaj "insert sd card".
Nu am nici un executabil in gps. Cred ca imi lipsesc ceva fisiere.
Poate cineva sa ma ajute?
Va multumesc anticipat



Are mufa usb?  poti sa vezi  ce e in FlashDisk?
BECKER TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED

rubens

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #61 : Ianuarie 20, 2011, 08:58:04 pm »
Salut,
Da, am cablu usb. Pe flash disck am urmatoarele foldere: CLM, Igo8, media, NNg start, pmb_usb, winamp_cache_001. Am incercat sa pun un atasament cu un print screen, dar e prea mare.
Cum as putea sa resoftez flash disck-ul? Mi-l deschide numai k o memorie externa. Am Cd-ul si programul instalat( content manager), dar nu se conecteaza la program deoarece nu se aprinde.
Merci pt timpul acordat

gigi

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Karma: +1/-0
    • Yahoo Instant Messenger - ionulus
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #62 : Ianuarie 21, 2011, 08:22:38 pm »
Salut,
Da, am cablu usb. Pe flash disck am urmatoarele foldere: CLM, Igo8, media, NNg start, pmb_usb, winamp_cache_001. Am incercat sa pun un atasament cu un print screen, dar e prea mare.
Cum as putea sa resoftez flash disck-ul? Mi-l deschide numai k o memorie externa. Am Cd-ul si programul instalat( content manager), dar nu se conecteaza la program deoarece nu se aprinde.
Merci pt timpul acordat


  Instaleaza ActiveSync pe calculator si incerca sa il conectezi,sigur iti lipsesc  fisiere din FlashDisk,gasesti  pe   goagle ce iti lipsete .   Incearca si un hardreset.
BECKER TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED

rubens

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #63 : Ianuarie 28, 2011, 03:39:02 pm »
Salut,
Am cautat pe google de m-am tampit si nu am gasit fisiere pt igo8. Da-mi un indiciu, mai precis, te rog.
Am instalat windows mobility pt sincronizare, dar nimic.
Ce as putea sa fac?



Merci
Salut,
Da, am cablu usb. Pe flash disck am urmatoarele foldere: CLM, Igo8, media, NNg start, pmb_usb, winamp_cache_001. Am incercat sa pun un atasament cu un print screen, dar e prea mare.
Cum as putea sa resoftez flash disck-ul? Mi-l deschide numai k o memorie externa. Am Cd-ul si programul instalat( content manager), dar nu se conecteaza la program deoarece nu se aprinde.
Merci pt timpul acordat


  Instaleaza ActiveSync pe calculator si incerca sa il conectezi,sigur iti lipsesc  fisiere din FlashDisk,gasesti  pe   goagle ce iti lipsete .   Incearca si un hardreset.

gigi

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Karma: +1/-0
    • Yahoo Instant Messenger - ionulus
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #64 : Ianuarie 31, 2011, 05:26:34 pm »
Ptr sincronizare cu  PC`ul ai nevoie de ActiveSync,trebuie sa vezi ce iti  lipseste  din MYFLASH  disc adica  din GPS si sa incerci sa restaurezi folderul asta  fie prin  conectarea la calculator fie  cu un update SD. sau in cel  mai rau caz cu update de imagine ROM.
BECKER TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED

GaBr13L

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #65 : Februarie 10, 2011, 06:11:50 pm »
Daca vrea sa instaleze cineva IGO8 pe Becker Traffic assist  pot fi de folos.Astept un semn,mai degraba pe mess!!

Am si eu un becker z098 , nu mai am insa dvd-ul la el, si nici card nu are, am luat un card lam introdus in gps si nu zice nimic, am conectat gps-ul la pc si prin usb si tot degeaba, am si content manager 2 instalat , nu imi apare ca e conectat, am vazut ca scrie mai sus ca trebuie sa fac backup la flash disk insa la mine daca nu am ce backup sa ii fac? cum fac sa ii pun si eu un soft mai nou cu harti actualizate, are navteq 2008 navigon harta europa cu 42 de tari dar strazile nu mai corespund si as dori ceva mai nou. un ajutor ar fi binevenit. Multumesc anticipat

gigi

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Karma: +1/-0
    • Yahoo Instant Messenger - ionulus
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #66 : Februarie 11, 2011, 11:42:12 am »
Prima  data instaleaza pe PC activesync,apoi conecteazal,si dupa ce faci rost de varianta buna de my flash disk puneo pe el,apoi cauta  o varianta de IGO 8 functionala si puneo pe SD (are memorie interna de 2gb?) .Dupa ce pui igo pe sd redenumesti folderul  si executabilul in   MNAV sau MOBILENAVIGATOR  nu mai stiu  cu exactitate.    Dupa ce resusesti da un semn!!!
BECKER TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED

GaBr13L

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #67 : Februarie 12, 2011, 03:56:39 pm »
Prima  data instaleaza pe PC activesync,apoi conecteazal,si dupa ce faci rost de varianta buna de my flash disk puneo pe el,apoi cauta  o varianta de IGO 8 functionala si puneo pe SD (are memorie interna de 2gb?) .Dupa ce pui igo pe sd redenumesti folderul  si executabilul in   MNAV sau MOBILENAVIGATOR  nu mai stiu  cu exactitate.    Dupa ce resusesti da un semn!!!


Am Windows 7 si activesync 4.5 nu merge pe el , am descarcat insa Windows Mobile Device Center de pe site-ul microsoft da tot nu reusesc sa vad nimica in pc cand il  conectez prin usb. Am reusit sa intru in windows CE dupa ce am dat 3 click-uri pe la info acolo, (da, are memorie interna 2Gb), am reusit sa fac si backup la my flash disk , am descarcat o varianta de iGO 8.3.2xxx ( a mea de pe gps e iGO 8.3.1xxx) , am puso pe SD, am redenumit folderul si executabilul in MNAV si MOBILENAVIGATOR, ar trebui sa porneasca singur sau cum? Eu iam dat run si imi da o eroare, zice ca Program application database cannot be found. Mai departe nu stiu ce sa ii fac...   

gigi

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Karma: +1/-0
    • Yahoo Instant Messenger - ionulus
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #68 : Februarie 16, 2011, 01:00:23 am »
daca ai descarcat o varianta mai vechie de igo8 ai nevoie de un program ce comprima executabilele.Squezzz si nu mai stiu cum ii zice sincer,fa o  cautare,daca   dezarhivezi programul de comprimat iei igo.exe si in comprimi cu ajutorul programului,apoi il poi inapoi in soft si incerci  iar cu  denumirea de  mobile navigator sau mnav.
BECKER TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED

GaBr13L

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #69 : Februarie 18, 2011, 12:07:39 pm »
daca ai descarcat o varianta mai vechie de igo8 ai nevoie de un program ce comprima executabilele.Squezzz si nu mai stiu cum ii zice sincer,fa o  cautare,daca   dezarhivezi programul de comprimat iei igo.exe si in comprimi cu ajutorul programului,apoi il poi inapoi in soft si incerci  iar cu  denumirea de  mobile navigator sau mnav.

Am reusit sa instalez iGO8 pe el, merge bine, harti bune, problema e ca nu se mai conecteaza la satelit. Nu mai gaseste semnal... Vreo sugestie ceva, ca deja ma scoate din minti Becker-ul asta... Multumesc mult.

gigi

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Karma: +1/-0
    • Yahoo Instant Messenger - ionulus
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #70 : Februarie 18, 2011, 02:11:41 pm »
iesi afara sub cerul liber cu el incarcat bine si  cauta in igo8/ meniu/setari/ GPS functia autodetectare,si ii dai  autodetectare si astepti(probabil vreo 2-3 minute) sa caute portul,se va automemora singur apoi se  va conecta la sateliti.Daca varianta  mentionata nu functioneaza trebuie ca  cauti o varianta de igo8/2010    8.3....   aia sigur o  sa mearga.    Astept sa imi  spui ca ai reusit....:))     spor la butonat!!!
BECKER TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED

GaBr13L

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #71 : Februarie 18, 2011, 06:55:11 pm »
iesi afara sub cerul liber cu el incarcat bine si  cauta in igo8/ meniu/setari/ GPS functia autodetectare,si ii dai  autodetectare si astepti(probabil vreo 2-3 minute) sa caute portul,se va automemora singur apoi se  va conecta la sateliti.Daca varianta  mentionata nu functioneaza trebuie ca  cauti o varianta de igo8/2010    8.3....   aia sigur o  sa mearga.    Astept sa imi  spui ca ai reusit....:))     spor la butonat!!!

Am reusit in sfarsit, merge perfect. Multumesc mult, am inca o nelamurire, eu am harti Navteq.Q2 , daca vreau sa pun altele trebuie puse tot Navteq.Q2? Sau pot sa pun si Navteq.Q1 sau Q3 sau ce gasesc, si trebuie neaparat sa fie Navteq? eu am toata europa si am vrut sa schimb harta italiei cu una mai noua pe care am gasito pe net, si am inlocuit harta originala dar nu mio recunoaste, iam schimbat si denumirea sa fie la fel cu cea originala si tot nu o recunoaste.. harta banuiesc ca nu e Navteq (Italy_83_TA_2010.06_100716.fbl) asta sa fie problema? Multumesc oricum pentru ajutorul acordat pana acuma ;D

gigi

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Karma: +1/-0
    • Yahoo Instant Messenger - ionulus
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #72 : Februarie 18, 2011, 07:38:13 pm »
ma bucur ca ai reusit,eu  iti recomand harti de la TeleAtlas si TopMap,sunt mai detaliate fata de ce ai tu.Recomandarea mea este  sa faci rost  de un igo8 varianta mai recenta care sa vada  hartile.

Spor la  gugalit.
BECKER TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED

gigi

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Karma: +1/-0
    • Yahoo Instant Messenger - ionulus
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #73 : Martie 07, 2011, 12:24:52 am »
info ptr cei care au Becker Z098 si  vor sa puna igo8:  cautati un kit igo8 il puneti pe SD si  redenumiti folderul si executabilul in MOBILENAVIGATOR , dati restart si vedeti daca porneste aplicatia.Daca da eroare la pornire cautati pe  google un program de comprimare executabile comprimati executabilul il puneti inpoi in  folder si trebuie sa pornesca. 

Spor la  treaba!!!
BECKER TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED

rubens

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: iGO8 pe BECKER TRAFFIC ASIST
« Răspuns #74 : Martie 09, 2011, 08:38:42 pm »
Salut. Am becker z203, in care nu mai am toate fisierele. am cumparat un card de 2 gb pt el. se poate sa sterg tot din el si sa o iau de la capat cu o instalare de igo8?
daca da, ce varianta sa aleg? si cum ar trebuie sa incep. am mai citit pe aici, am incercat mai multe variante, redenumiri etc, dar fara rezultat.
multumesc

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România