Autor Subiect: instalare igo 8 pe amcor 3500  (Citit de 8583 ori)

Vlasceanu Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
instalare igo 8 pe amcor 3500
« : Aprilie 20, 2010, 10:15:28 am »
Salutare tuturor,

Detin un gps amcor 3500 cu igo 2006 pe el si as dori sa ii schimb softul cu igo 8. Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema ?

Oltean Attila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
  • Karma: +2/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #1 : Aprilie 20, 2010, 11:30:27 am »
porneste direct in igo?

Vlasceanu Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #2 : Aprilie 20, 2010, 11:31:52 am »
cum adica?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #3 : Aprilie 20, 2010, 11:58:46 am »
Verifica daca ai pe card, direct in radacina, un fisier ADDONS.txt.

In fisierul de mai sus sunt setarile pentru meniul aparatului, butoanele ce apar in meniu.
Se pune un kit de iGO8 pe card si in fisierul ADDONS.txt se modifica calea catre noul folder si fisier igo8.exe pentru butonul NAVIGATE.

Cam atat  8)
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Vlasceanu Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #4 : Aprilie 20, 2010, 12:56:32 pm »
am gasit o varianta de igo 8 dar nu continea nici un fisier executabil. Stiti unde pot gasi o varianta buna pentru amaratul meu de amcor ?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #5 : Aprilie 20, 2010, 12:58:30 pm »
am gasit o varianta de igo 8 dar nu continea nici un fisier executabil. Stiti unde pot gasi o varianta buna pentru amaratul meu de amcor ?

Redenumeste application.dat in igo8.exe si vezi daca merge  :-X
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Vlasceanu Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #6 : Aprilie 20, 2010, 01:14:19 pm »
La o varianta de igo8 incarca din nou mainscreenul si apoi revine la meniul cu butoane si la alta incepe sa incarce igo8 si apoi iese din el. Asta am scris in addons.txt

[modules]
Navigate = "", "\\Storage Card\\iGO\\iGO8.exe"
iGO2006 = "", "\\Storage Card\\igopna.exe"
Miomap = "", "\\Storage Card\\Miomap\\miomap.exe"
Explorer = "", "\\Windows\\explorer.exe"
Movie = "", "\\Storage Card\\tcpmp\\player.exe"

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #7 : Aprilie 20, 2010, 01:22:53 pm »
Sunt 2 variante pentru tine, acum :

1. Verifica in fisierul sys.txt din folderul unde ai copiat iGO8.
Trebuie sa gasesti ceva de genul : app="%SDCARD%/iGO8" care trebuie modificat in app="%SDCARD%/iGO"

2. Redenumeste folder-ul iGO de pe card in iGO8 si in ADDONS.TXT, Navigate = "", "\\Storage Card\\iGO8\\iGO8.exe"

Eu as alege versiunea 2  8)
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Vlasceanu Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #8 : Aprilie 20, 2010, 02:18:46 pm »
Hai ca ramasesem fara baterie :D. Gata, s-a rezolvat cu ajutorul sfaturilor lui Vlad si o a treia versiune de Igo8.

Merci mult, sa traiesti !

Vlasceanu Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #9 : Aprilie 20, 2010, 02:39:14 pm »
Dar o singura intrebare am . Cum pot sa-mi fac butoanele de zoom in-out ale aparatului sa mearga cu igo 8 ?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #10 : Aprilie 20, 2010, 06:51:23 pm »
In data.zip in folder-ul config este un fisier keybind.txt. Acolo trebuie sa faci unele modificari.

Exista un soft AEKMapScan cu care se pot afla codurile hexa ale butoanelor pentru orice aparat.
http://navmanunlocked.wikispaces.com/iGO8

Dupa ce afli codurile hexa trebuie sa editezi fisierul keybind.txt la sectiunea [default] si sa le atribui ce operatiune doresti.
Mai jos gasesti un exemplu pentru un aparat Navman.

Citat
Remapping the Keycodes

Use AEKMapScan on the Navman to find the hexadecimal keycodes that are generated by the Navman's external buttons. If your device does not have external buttons, this stage can be ignored. iGO recognizes hexadecimal values that start with a letter A B C D E or F automatically. So C1 is recognized as a hexadecimal value C1. Hexadecimal values starting with a proper number (0 through 9) must be preceded with an 'x'. So x76 would be recognized as the hexadecimal value 76. 76 without the x is recognized only as a decimal number and will therefore not match to your buttons if used.

Once the proper keycodes are known, you can update the keybind.txt file inside the data.zip file. Navman uses keycodes under the [default] heading. Below are the keycode entries for my iCN520. Codes generated by your Navman buttons may differ to this, or you may wish to remap different functions to your external buttons.

[default]
C2="ZOOMIN"
C1="ZOOMOUT"
C4="SWITCH_MAP_COCKPIT"
C5="GOTOHOME"
C3="SWITCH_ITINER"
UP="TILTDOWN"
DOWN="TILTUP"
LEFT="ROTATELEFT"
RIGHT="ROTATERIGHT"
x75="VOLUMEUP"
x76="VOLUMEDOWN"

Ca sa afli codurile hexa, copiaza soft-ul AEKMapScan pe card si modifica ADDONS.TXT calea catre AEKMapScan la butonul NAVIGATE.

Dupa ce ai aflat codurile restaurezi calea catre iGO8  8)
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Vlasceanu Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #11 : Aprilie 21, 2010, 05:07:41 pm »
Corect, plus ca trebuie adaugat in sys.txt-ul igo-ului de pe card linia cu device name din sys.txt-ul din igo-ul de pe flash disk. Cel putin asa mi-a mers mie. In cazul asta

[device]
type="CARPOINTA1000"

Merci mult

mariusoms

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #12 : Mai 30, 2012, 09:30:49 am »
Buna dimineata. Am un Amcor Amigo 3500 si ma chinui de vreo 2 zile sa pun pe el iGo Primo din 2011. Am cumparat un SD nou si am pus pe el Primo insa cand deschid gps-ul nu vede nimic. Unde gresesc? Multumesc
Nu stiu ce am facut ca imi apara 4 iconite: explorer, primo naviga, multimedia si setari. Cand dau click pe naviga ingheata si se restarteaza. Si in explorer imi apare storage card si storage card2.
« Ultima Modificare: Mai 30, 2012, 03:04:12 pm de mariusoms »

nicu dragu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
Re: instalare igo 8 pe amcor 3500
« Răspuns #13 : Iunie 19, 2013, 08:57:10 pm »
cine ma ajuta si pe mine sa instalez igo 8 pe un amcor3500 aveam igo dar am sters harta romaniei id mess mcgreendy

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România