Autor Subiect: Mio Moov 500 - instalare iGO8  (Citit de 43349 ori)

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Mio Moov 500 - instalare iGO8
« : Iunie 22, 2009, 04:08:24 pm »
gonfalone a scris:
Citat
Va rog, nu stiu cum sa fac, un sfat se poate ?


Pe cardul de memorie se creeaza un folder COBIA_????.
In functie de modelul aparatului se completeaza un sir de caractere in locul ?????.

In folder-ul creat mai sus se copiaza Mortscript.exe, Auto.exe si Auto.mscr.
Fisierul Auto.mscr se editeaza si trebuie sa contina liniile de mai jos.

Kill("AppStartupSec.exe")
Kill("Miomap.exe")
Kill("CLMapp.exe")
Run( "\\Storage Card\\iGO8\\iGO8.exe" )

Se creeaza un alt folder iGO8 direct in radacina cardului de memorie si se copiaza in el fisierele softului de navigatie iGO8.

Dupa ce aparatul Moov porneste cu softul original se introduce cardul de memorie si va porni automat iGO8.

Pentru Mio Moov 500 RO folderul este Cobia_500_64 si in sys.txt se completeaza :

[gps]
baud=57600
port=2
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Nicolae

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #1 : August 16, 2009, 08:21:49 pm »
Salut Vlad. Am si eu Mio 500 si vreau harta Igo. Am citit ce ai spus tu in legatura cu a avea 2 harti : una pe aparat - Mio si una pe card Igo. Am si eu cateva intrebari?
1.Cobia_500_64  e valabil pt. varianta romaneasca? ( am vazut ceva de genul Cobia R2 pe alte forumuri)
1. Am gasit programul mortscript; ce fac il instalez in Cobia sau il dezarhivez pur si simplu?
3. De unde iau Auto.exe si Auto.msc?
4. Conteaza ce versiune am de igo?
5. Se poate si Igo amigo cu metoda ta?
Merci anticipat.:)

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #2 : August 17, 2009, 09:09:02 am »
Am sa-ti raspund pe rand la intrebarile tale :

1. La aparatul Mio Moov500 RO pe care l-am modificat folder-ul ce trebuie creat este Cobia_500_64
2. In arhiva ce ai descarcat-o de pe site-ul Mortscript exista un folder BIN/PNA. Foloseste fisierele din acel folder la punctul 3.
3. autorun.exe trebuie redenumit Auto.exe si Mortscript.exe se copiaza fara sa fie redenumit. Auto.mscr este fisierul text in care se pun comenzile scrise de mine mai sus.
4 & 5. Nu conteaza ce soft de navigatie folosesti. Poti pune orice iGO8.0.x, iGO8.3.x sau iGO Amigo
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Nicolae

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #3 : August 17, 2009, 09:15:53 am »
Thx. Si in Auto.mscr se copiaza exact cum ai scris tu cu paranteze si ghilimele?

Alexandrescu Mihai

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #4 : August 17, 2009, 09:24:12 am »
Oameni buni,mai sus am prezentat defectiunea aparuta la instalarea MioPocket , am copiat pe card intocmai datele in Cobia_300_32 si tot nu vrea sa plece , am softul in flash si nu vrea sa se conecteze la calculator si nici nu vede cardul .
Help !
:(

Nicolae

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #5 : August 17, 2009, 10:36:59 am »

gpeco

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #6 : August 20, 2009, 10:50:12 am »
salut

am un soft ig8 putin diferit cred eu ?! in primul rand nu gasesc nici un igo8.exe  ...softul mi l-a dat un prieten si are un director principal numit igo 2008 apoi 2 secundare 2557 si igo8,  in 2557 exista singurul executabil autorun.exe..oare e bun softul? mai aveti asa ceva? cum aplic solutia de mai sus in cazul acestui soft? merci

(Run( "\\Storage Card\\iGO8\\iGO8.exe" )

gpeco

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #7 : August 20, 2009, 10:51:48 am »
aa..inca o intrebare stupida ...ce fel de card imi trebuie pt mio moov 500 ? si cati gb accepta aparatul? numai am cartea ..am pierdut-o..merci

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #8 : August 20, 2009, 08:34:22 pm »
gpeco a scris:
Citat
aa..inca o intrebare stupida ...ce fel de card imi trebuie pt mio moov 500 ? si cati gb accepta aparatul? numai am cartea ..am pierdut-o..merci


Suporta maxim 2 GB si sa nu fie card SDHC.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Nicolae

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #9 : August 20, 2009, 08:38:12 pm »
Eu am de 8 GB si e SDHC.

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #10 : August 20, 2009, 08:51:27 pm »
nickro a scris:
Citat
Eu am de 8 GB si e SDHC.


Ai uitat sa spui daca si functioneaza cu Moov500 RO. Pe site-ul producatorului scrie ca accepta doar SD/MMC.

http://eu.mio.com/ro_ro/moov-500_specificatii.htm

Ar fi interesant daca functioneaza si carduri SDHC.

LATER EDIT : Am gasit un comentariu la emag in care se spune ca suporta SDHC (link)
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

gpeco

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #11 : August 20, 2009, 09:05:34 pm »
vlad te rog ajuta-ma ..nu as vrea sa dau 50 de ron ca sa mi-l puna altcineva.. :(

salut

am un soft ig8 putin diferit cred eu ?! in primul rand nu gasesc nici un igo8.exe ...softul mi l-a dat un prieten si are un director principal numit igo 2008 apoi 2 secundare 2557 si igo8, in 2557 exista singurul executabil autorun.exe..oare e bun softul? mai aveti asa ceva? cum aplic solutia de mai sus in cazul acestui soft? merci

(Run( "\\Storage Card\\iGO8\\iGO8.exe" )

Nicolae

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #12 : August 20, 2009, 10:53:52 pm »
Gpeco vezi si aici http://vaxxi.net/log/2009/03/02/deblocare-mio-moov-500/. Atentie la shortcut e important si daca nu esti atent iti da batai de cap. Vlad, am pe aparatul meu, Mio 500 card de 8 GB pe care am pus Amigo, deci se poate, au uitat ei sa treaca in specificatiile produsului.

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #13 : August 21, 2009, 09:29:38 am »
gpeco a scris:
Citat
vlad te rog ajuta-ma ..nu as vrea sa dau 50 de ron ca sa mi-l puna altcineva.. :(

salut

am un soft ig8 putin diferit cred eu ?! in primul rand nu gasesc nici un igo8.exe ...softul mi l-a dat un prieten si are un director principal numit igo 2008 apoi 2 secundare 2557 si igo8, in 2557 exista singurul executabil autorun.exe..oare e bun softul? mai aveti asa ceva? cum aplic solutia de mai sus in cazul acestui soft? merci

(Run( "\\Storage Card\\iGO8\\iGO8.exe" )


Cauta application.dat direct in folder-ul iGO8 si redenumeste-l in iGO8.exe.  

Folder-ul 2557 este un AUTORUN ptr. PDA-uri. Nu se poate folosi in cazul tau.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

gpeco

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Mio Moov 500 - instalare iGO8
« Răspuns #14 : August 21, 2009, 09:49:32 am »
multumesc tuturor..insa maine plec si aseara am zis sa scap de batai de cap si oricum aveam doar softul 2008 , am dat unui tip de pe net 50 ron si mi-a instalat igo2009 pe un card de memorie

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România