Autor Subiect: problema Targa PNA-E3530  (Citit de 4037 ori)

Berceanu Sorin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
problema Targa PNA-E3530
« : Aprilie 22, 2009, 06:01:41 pm »
nu am reusit in nici un fel sa instalez igo 8.3 pe el sau igo 2006 sau miomap....daca ma poate ajuta cineva cu acel sys.txt .id garaj2008

Berceanu Sorin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:problema Targa PNA-E3530
« Răspuns #1 : Aprilie 27, 2009, 01:37:40 pm »
am reusit sa instalez si igo 8.3 si igo 2006 si garminul,insa nici unul nu mi-a vazut satelitii

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:problema Targa PNA-E3530
« Răspuns #2 : Aprilie 27, 2009, 02:09:56 pm »
berci87 a scris:
Citat
am reusit sa instalez si igo 8.3 si igo 2006 si garminul,insa nici unul nu mi-a vazut satelitii


Intra in iGO8 la setarile GPS si apasa pe butonul AUTODETECT, sa gaseasca portul si viteza de comunicare a modulului GPS.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Berceanu Sorin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:problema Targa PNA-E3530
« Răspuns #3 : Aprilie 27, 2009, 02:12:26 pm »
am facut si asta si imi zice conectat la satelit,insa nu imi vede absolut deloc satelitii.......am incercat si garminul pt wince 5.0 si nici el nu imi vede satelitii......cred ca am ceva la receiver

Ioan Albescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:problema Targa PNA-E3530
« Răspuns #4 : August 26, 2009, 01:55:27 pm »
Si la mine e la fel... din pacate... am vazut ca la port foloseste 7 rata e 38400 mai mica decat o recunoaste iGo, dar tot nu gaseste satelitii, doar 2 pe galben. Am mai vazut in configuratia initiala ca incarca 2 dll-uri device.dll si driver.dll (in cazul acestuia scrie ca face comunicarea cu COM-ul - folosit de GPS). Stie cineva sa le incarce manual? sau e alta varianta?

dorin

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 142
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:problema Targa PNA-E3530
« Răspuns #5 : August 27, 2009, 07:08:18 pm »
Cred ca Targa e foarte pretentios la semnal : am avut un astfel de aparat  al unui coleg si abia dupa vreo 5-10 min de stat pe loc reusea sa vada ceva.

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:problema Targa PNA-E3530
« Răspuns #6 : August 28, 2009, 09:25:20 am »
ddf a scris:
Citat
Cred ca Targa e foarte pretentios la semnal : am avut un astfel de aparat  al unui coleg si abia dupa vreo 5-10 min de stat pe loc reusea sa vada ceva.


Verificati daca aveti parbriz atermic deoarece ecraneaza semnalul. Masinile frantuzesti au deobicei acest tip de parbriz.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România