Forum - PDI ROMANIA

SPEEDCAMS - Radare fixe, radare mobile, detectoare de radar => DIVERSE => : 401RoadWarrior April 15, 2010, 06:03:32 AM

: POLITIA ROMANA IN ACTIUNE !!!!
: 401RoadWarrior April 15, 2010, 06:03:32 AM
Din Evenimentul Zilei:
 
http://www.evz.ro/multimedia/video/detalii-video/video/politia-in-actiune.html (http://www.evz.ro/multimedia/video/detalii-video/video/politia-in-actiune.html)
 
Toti cei care nu acorda prioritate pietonilor merita din plin acea amenda de circulatie, eu sunt 100% de acord cu actiunea politiei romane DAR la 00:55 din acel video am vazut ceva ca... de pe alta planeta pt mine... acel individ, nemultumit ca a primit amenda cu pricina, si-a permis sa isi bage capul in interiorul masinii de politie in plus individul respectiv a fost lasat sa intre aproape cu totul in masina de politie, nimeni din masina de politie nu s-a opus la asa ceva, CUM E POSIBIL ASA CEVA??? , pe aici la mine: 1) TU nu ai voie sa iesi din masina ta 2) TU nu ai voie sa te apropii de masina de politie 3) daca ai fost tampit la cap sa ajungi la usa lor, cea din stanga, ei deschid cam un sfert geamul masinii si se uita la tine ca la un debil mintal spunandu-ti cu ceva politete ca, pt siguranta ta proprie, este bine sa te intorci la masina ta 4) daca TU ai trecut peste toti pasii precedenti atunci...
 

 
OPP = Ontario Provincial Police, pe o autostrada care trece prin Toronto, asa se intampla pe aici cand TU vrei sa te pui cu politia locala, o alta diferenta URIASA, printre multe altele, intre Europa si America de Nord !!!
 
Personal, nu m-ar supara deloc sa vad ca politia romana preia modelul nord-american de "Serve and Protect" inclusiv pistoale la curea cu gloante de razboi si semi-automatic machine gun in portbagaj, sunt curios sa vad care sunt parerile romanilor din RO, fie pro ori contra, deci invitatie la o dezbatere POLITICOASA de idei practice, nu?
(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România