Autor Subiect: ADAUGA PDI-URI  (Citit de 16256 ori)

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
ADAUGA PDI-URI
« : Februarie 27, 2008, 10:50:44 am »
Puncte de interes (PDI)    - (se pot adăuga icoane şi numere de telefon la PDI-uri)

    * Creaţi un folder TEMPORAR pe drive-ul C al PC-ului (ex : C:PDI TEMP)

    * Copiaţi fişierul iGO.db din folderul My Documents iGO2006 din POCKET PC în C:PDI TEMP

    * Descărcaţi iGO_POI.zip şi extrageţi toate fişierele în C:PDI TEMP

    * Copiaţi toate PDI-urile personale în folderul ASC (fişierele trebuie să fie format .ASC)

    * Fişierul iGO.KML se poate crea cu aplicaţia IGO_POI.EXE (se adaugă icoane şi nr de telefon pentru PDI-uri)

    * Înainte de a încărca PDI-urile în iGO.db trebuie să verificaţi să aveţi următoarele fişiere în acelaşi folder iGO.db, iGO.KML, POICONVERT.EXE şi IGO_POI.EXE

    * Este foarte important să se păstreze numele fişierelor

    * Se ruleaza aplicaţia "POICONVERT" cu opţiunea ENCODE şi PDI-urile se vor încărca în iGO.db

    * Fişierul iGO.db trebuie copiat înapoi pe POCKET PC în folderul My Documents iGO2006
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

razvan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #1 : Februarie 27, 2008, 08:09:29 pm »
da eroare la mio si se blocheaza aparatul !!!

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #2 : Februarie 27, 2008, 09:37:16 pm »
ronan2 a scris:
Citat
da eroare la mio si se blocheaza aparatul !!!


Cat de mare este igo.db dupa incarcare?

Daca e mai mare de 1MB poti sa ramai fara memorie la aparat si deaceea da eroare.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

razvan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #3 : Februarie 28, 2008, 08:21:04 am »
arata 285 kb..... initial nu a dat eroare, dar in timp ce ma uitam prin noile POi create, a dat fatal error si sa blocat aparatul !?

razvan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #4 : Februarie 28, 2008, 08:22:18 am »
p.s. igo.db initial era de 41 kb

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #5 : Februarie 29, 2008, 08:50:28 pm »
Incearca sa gasesti un igo.db care nu a fost modificat inainte de adaugare PDI. Trebuie sa fie in jur de 25 kb sau chiar mai mic
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

razvan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #6 : Martie 04, 2008, 01:54:27 pm »
Adica un igo.db care sa nu aiba adaugat  POI personale ??

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #7 : Martie 04, 2008, 01:56:16 pm »
Folosesti Mio C520 sau 720 ?
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

razvan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #8 : Martie 05, 2008, 09:43:09 am »
C720

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #9 : Martie 05, 2008, 11:05:27 am »
Cred ca este o problema cu versiunea 3.3 de la miomap pe aceste aparate.
La versiunea 3.2 de la miomap merge ok.La fel si la iGO 2006 My Way +.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

razvan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #10 : Martie 05, 2008, 05:56:48 pm »
Da, versiunea este intradevar 3.3
Din ce am mai citit si pe alte forumuri problema s-ar datora din cauza unor iconuri la anumite puncte de interes, care intra in conflict cu cele existente sau ceva in genul asta !?

razvanz

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #11 : Martie 10, 2008, 08:59:25 pm »
stiti daca se pot converti PDI-urile, care exista in road 2.16, pentru a se folosi in igo2006+ ?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #12 : Martie 11, 2008, 09:01:55 am »
Mai intai trebuie extrase din ROAD si dupa aceea se pot converti ptr igo.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Ghita Georgel

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #13 : Martie 23, 2008, 11:20:19 am »
Eu nu am inteles din explicatia ta cum se face. Am Mio C720 ver 3.3. Nu am inteles treaba cu introducerea PDI-urile personale, de unde le iau? Zici ca se pot adauga nr. de telefon la POI. Cum? In IGO_POI.EXE nu poti sa selectezi decat "Magazine" si iconul, altceva cum introduci? Si apoi celelalte din folderul ASC cum le introduci? Eu nu am PDI personale, as vrea sa le introduc pe cele gasite pe site, am citit ca cineva era incantat de "Delta". Spune-mi te rog cum sa fac. Daca se poate sa-mi raspunzi pe mail ar fi OK.

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:ADAUGA PDI-URI
« Răspuns #14 : Martie 23, 2008, 01:22:22 pm »
ghitageorgel a scris:
Citat
Eu nu am inteles din explicatia ta cum se face. Am Mio C720 ver 3.3. Nu am inteles treaba cu introducerea PDI-urile personale, de unde le iau? Zici ca se pot adauga nr. de telefon la POI. Cum? In IGO_POI.EXE nu poti sa selectezi decat "Magazine" si iconul, altceva cum introduci? Si apoi celelalte din folderul ASC cum le introduci? Eu nu am PDI personale, as vrea sa le introduc pe cele gasite pe site, am citit ca cineva era incantat de "Delta". Spune-mi te rog cum sa fac. Daca se poate sa-mi raspunzi pe mail ar fi OK.


Mio c720 si c520 au un bug si nu se pot incarca alte PDI-uri decat cele care sunt deja pe harta.

Folder-ul ASC din arhiva trebuie sa contina doar fisiere.asc. Se muta fisierele din folderele AUTO,BANCI etc direct in folderul ASC.

Nr. de telefon se adauga in fisierul ASC in descrierea PDI-ului, ca in exemplul de mai jos :

24.88704, 43.77232, "McDonald's>021.202.020"
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România