Autor Subiect: Speedcams iGO2008  (Citit de 58541 ori)

VIOREL ZARIOIU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #45 : Octombrie 22, 2008, 09:13:48 am »
pentru ASUS R700 care este fisierul cu speedcams si cum se instaleaza(unde)?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #46 : Octombrie 22, 2008, 10:19:24 am »
Se foloseste fisierul pentru iGO8 si ce copiaza in memoria interna in TFAT/CONTENT/SPEEDCAMS
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

SANDU CIPRIAN IOAN

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Karma: +2/-0
    • Yahoo Instant Messenger - sanduciprianioan@yahoo.it
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #47 : Noiembrie 01, 2008, 02:57:33 pm »
deci nu reuseste nimeni sa-mi dea un link catre igo 8.3.1.... chiar si in privat direct la mail-u meu daca nu se poate pe site, va rog frumos, multumesc

gabi arsene

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +1/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #48 : Ianuarie 01, 2009, 11:27:38 pm »
salut admin...te rog ajuta ma si pe mine cu speedcams
am un mio p560 de f recent...si am copiat speedcams.txt cel ce include tot(radare fixe,mobile,camere)..in directorul SPEEDCAM...
nu ar trebui k in momentul in care ma duc pe harta la o localitate(ex:martinesti, tureni, sanmihaiu almasului  etc) sa vad pe harta un icon sau ceva pe harta cum k ar fi radar in acel loc?..sau makar la informatii despre localitatea respectiva sa zica ceva(nu zice nik de camere/radare,doar de poi). Dar intre ploiesti-bucuresti si in bucuresti imi apar pe harta si imi apar si la info despre localitatile respective(alaturi de restaurante,hoteluri etc)
sper k am fost explicit..si va rog lamuriti-ma si pe mine
un an nou fericit

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #49 : Ianuarie 02, 2009, 01:21:07 pm »
Speedcam-urile nu se gasesc la POI-uri. Doar cele de pe DN1 au si POI-uri definite direct pe harta.

Dupa ce a fost copiat fisierul SpeedCams.txt pe aparat, trebuie activata avertizarea din SETARI/ALERTE.
Daca optiunea nu este vizibila, trebuie sa se conecteze la sateliti sa apara latitudinea si longitudinea la SETARI GPS.

Dupa ce se activeaza avertizarea la speedcams vor apare si iconitelele pe harta in localitatile respective.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Enea Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Karma: +2/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #50 : Ianuarie 12, 2009, 02:04:17 pm »
eu am instalat iGo08 pe un HTC.
Cu navigatia nu am nici un fel de probleme.
Am incarcat update-ul de pe site dar cind trec pe linga camere nu imi spune nimic.Si am activat din meniu sa ma atentionaeze atit audio cit si vizual.
ma poate cineva sfatui?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #51 : Ianuarie 12, 2009, 02:17:02 pm »
Radarele si camerele apar pe harta Romaniei din iGO8?

Sterge tot din folderul CONTENT/SPEEDCAMS si copiaza din nou un fisier SpeedCams.txt din arhiva de pe site.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Enea Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Karma: +2/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #52 : Ianuarie 12, 2009, 05:24:17 pm »
am conectat htc la calc
am intrat si pe content-iGo8-content-speedcam
aici sunt mai multe fisiere text
pe astea le sterg?

Enea Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Karma: +2/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #53 : Ianuarie 14, 2009, 09:59:48 am »
in arhiva pe care am descarcat-o de pe site, sunt 3 fisier
pe care trebuie sa le incarc in iGo?
Radare&Camere fixe sau RadareZ&Camere fixe&Radare Mobile sau Radare fixe?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #54 : Ianuarie 14, 2009, 10:14:24 am »
Copiaza ce fisier te intereseaza. Eu folosesc fisierul ce contine doar RADARE FIXE.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

sabyutza

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #55 : Ianuarie 15, 2009, 02:16:26 am »
Sal am si eu o problema cu speedcamurile.Fiti atenti dak pe partea mea de sens adik p dreapta am camera ma anunta vizual si acustic dar dak vin din fata si e pe stanga nu ma mai anunta si logic cea de pe stanga trebuie sa ma ia k i-a din stanga e indreptata spre mine.Am patit asta cu cateva camere.Ce se poate seta k alarma sa functioneze din ambele sensuri?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #56 : Ianuarie 15, 2009, 09:27:55 am »
Doar camerele de pe sensul dvs. amendeaza. Deaceea nu va avertizeza sonor la cele de pe sensul opus.

Mai multe despre acest subiect gasiti : http://www.pdiromania.ro/forum/radare-fixe/legislatie-radare-fixe.html
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

cornel SiMON

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #57 : Ianuarie 15, 2009, 09:16:01 pm »
eu stiam ca radarele laser te iau din spate...adica dupa ce treci de ele...aceasta nu se aplica si la radarele fixe???...

Simo

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #58 : Ianuarie 21, 2009, 09:07:53 pm »
si eu as dori linkul dak se poate, pentru iGO2008. Mai are cineva idee de unde se poate face rost de Garmin sau Mio, soft-ul, ca eu am un PDA si as vrea sa instalez mai multe, sa testez. Pe adresa de mail, ar fi ok. Multumesc mult.

sabyutza

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:speedcams igo 2008
« Răspuns #59 : Ianuarie 22, 2009, 10:53:41 pm »
Ink o problema m-i se deconecteaza GPS-ul uneori si ramane dezactivat pana il activez eu precizez k am skinul dimka.Imi da semnal Gps inexistent apoi transmisie Gps intrerupta.Care sa fie problema?

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România