Autor Subiect: Speedcams iGO2008  (Citit de 58565 ori)

ALIN

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #75 : Februarie 13, 2009, 10:00:05 pm »
Multumesc mult,m-am luptat si eu cu un HTC care tot asa facea fisierul cu  0 kb ..metoda ta e buna...am rezolvat.Merci

Liviu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #76 : Februarie 20, 2009, 04:13:28 pm »
Am vrut astazi sa upgradez ,am procedat asa  cum sunt instructiunile ...si nu mai imi deschide IGO-ul !!
Am sters tot din \\content\\speedcam si am copiat fisierul speedcams.txt
Am un Mio  A701.
Multumesc

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #77 : Februarie 20, 2009, 06:45:35 pm »
liviuN29 a scris:
Citat
Am vrut astazi sa upgradez ,am procedat asa  cum sunt instructiunile ...si nu mai imi deschide IGO-ul !!
Am sters tot din \\content\\speedcam si am copiat fisierul speedcams.txt
Am un Mio  A701.
Multumesc


Speedcams.txt nu are nicio legatura cu pornirea iGO8. Verificati sa nu fi sters alte fisiere din folderul /Content
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Pinke

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #78 : Februarie 20, 2009, 07:51:38 pm »
Pe Ipaq-ul meu daca-mi pun toate hartile si toate camerele dureaza atat de mult pana porneste ca ai senzatia ca e blocat.
Incearca sa ramai cu 2-3 harti sau foloseste doar camerele din RO si vezi daca merge!

ionescu A

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #79 : Martie 14, 2009, 03:06:25 pm »
foarte util acest site. Am instalat fisierul cu camerele fixe pe un PDA MIO 550 sub IGO 2008 si pe drumul de la Harsova la Slobozia desi pe harta imi vedea camera in Giurgieni, in Ograda, si in Bucu, nu m-a avetizat dec decat pentru camera din Bucu. Care poate fi explicatia ?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #80 : Martie 14, 2009, 04:32:29 pm »
aionutus a scris:
Citat
foarte util acest site. Am instalat fisierul cu camerele fixe pe un PDA MIO 550 sub IGO 2008 si pe drumul de la Harsova la Slobozia desi pe harta imi vedea camera in Giurgieni, in Ograda, si in Bucu, nu m-a avetizat dec decat pentru camera din Bucu. Care poate fi explicatia ?


Daca este pe sensul celalalt nu avertizeaza.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

ionescu A

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #81 : Martie 14, 2009, 05:29:36 pm »
multumesc ! Astazi m-am intors pe  acelasi traseu si au piuit si camerele celelalte . Ai dreptate !

costas

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #82 : Martie 16, 2009, 06:06:30 pm »
Avand un fisier speedcam.txt mare (4,5 M), primesc la pornirea iGO8 mesajul "out of memory".
Exista un program care sa converteasca .txt in .scdb (nu .spud).
Multumesc.

cristi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #83 : Martie 16, 2009, 09:12:30 pm »
Salut,

am si eu o intrebare. In fisierul F:\\iGO8\\content\\speedcam am urmatoarele fisiere:

speedcam.spdb 7kb SPDB File
speedCams 13kb Text Document
SpeedcamUpdates.spud 0kb SPUD File

Vreau sa fac un update cu ultimul fisier de pe site, ce fac le sterg toate 3 sau doar fisierul text pe care il inlocuiesc cu cel nou. Daca le sterg toate isi reface el cele 2 fisiere ?

Multumesc pentru raspunsuri rapide maine plec pe E85 pana la Iasi si am mare nevoie

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #84 : Martie 17, 2009, 12:01:21 am »
Scrie foarte clar la SPEEDCAMS/iGO8.

"Recomandare!!! Se şterg toate fişierele din folder inainte de copierea noului fişier SpeedCams.txt"

Dupa un update este recomandat sa stergeti toate fisierele din folder-ul CONTENT/SPEEDCAM pentru a nu avea probleme la avertizare.
In acest fel, iGO va recrea fisierele la prima rulare.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

costas

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #85 : Martie 17, 2009, 09:02:57 am »
Avand un fisier mare speedcam.txt, iGO nu reuseste sa creeze speedcam.scdb cu mesajul "out of memory"
De aceea as fi vrut sa convertesc pe PC speedcam.txt --> speedcam.scdb (nu speedcam.spud)
speedcamUpdates.spud contine camerele puse de utilizator.
iGO foloseste camerele din ambele fisiere.

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #86 : Martie 17, 2009, 09:39:16 am »
Pentru ce folosesti un fisier de 4MB? Toate speedcam-urile din Europa au in jur de 1MB.

Foloseste doar tarile pe care le tranzitezi, nu un fisier de mari dimensiuni din cauza caruia o sa ramai fara memorie sau aplicatia o sa functioneze foarte greu.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

costas

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #87 : Martie 17, 2009, 10:49:20 am »
dansidragos a pus SpeedCams for FULL EU on March 2009.
Link-ul il  pun numai daca este permis, sau il trimit prin PM.
Cred ca totusi ai dreptate, o sa selectez strict tarile pe care le tranzitez.
Multumesc pentru raspuns.
 ;)

Cristi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #88 : Martie 22, 2009, 08:14:11 pm »
Salutare tuturor, sunt nou pe acest site si in lumea gps-urilor si as dori putin ajutor. Am downloadat fisierul IGO SPEEDCAMS si l-am dezarhivat. In el sunt 2 fisiere mari EU si RO care la fel, contin si ele alte fisiere. Eu pe gps, la SPEEDCAM am doar un singur fisier pentru camere (de 139kb) nu imi dau seama daca e pentru toata Europa sau nu, pentru Romania e sigur ca l-am testat.
       Se pot copia toate fisierele (cele text) cu locatiile radarelor si camerelor fixe (EU+RO) in unu singur, sau trebuiesc 2 fisiere distincte?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Speedcams iGO2008
« Răspuns #89 : Martie 22, 2009, 11:03:47 pm »
Mr.NiceGuy a scris:
Citat
Salutare tuturor, sunt nou pe acest site si in lumea gps-urilor si as dori putin ajutor. Am downloadat fisierul IGO SPEEDCAMS si l-am dezarhivat. In el sunt 2 fisiere mari EU si RO care la fel, contin si ele alte fisiere. Eu pe gps, la SPEEDCAM am doar un singur fisier pentru camere (de 139kb) nu imi dau seama daca e pentru toata Europa sau nu, pentru Romania e sigur ca l-am testat.
       Se pot copia toate fisierele (cele text) cu locatiile radarelor si camerelor fixe (EU+RO) in unu singur, sau trebuiesc 2 fisiere distincte?


EU include Romania. Verificati readme.txt. Este deajuns un fisier din folder-ul EU si aveti si Romania inclusa.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România