Forum - PDI ROMANIA

CUM SE INSTALEAZĂ FIŞIERELE DE PE SITE? => SPEEDCAMS => iGO My Way 2006 + => : Asztalos Istvan February 27, 2009, 11:00:39 AM

: Problema de avertizare speedcams, iGO MyWay 2006 Plus (versiunea 17 Iunie 2007)
: Asztalos Istvan February 27, 2009, 11:00:39 AM
Salutare tuturor.

Am avut mai multe pda-uri (2-3 bucati la numar) pe care am instalat Igo MyWay 2006 Plus.
Numai unul dintre aceastea imi apartinea, cu care am facut mai multe drumuri.

Am setat toate optiunile de avertizare speedcams, folosesc sursa PDI ROMANIA (CEA MAI BUNA), intotdeauna imi semnaliza radarele fixe din timp, cu aprox 800-1000 m mai inainte (depinzand de viteza), insa a aparut si o problema :
         la radarul fix din Puchenii Mari, la dus, catre Bucuresti, imi semnaliza prezenta aparatului de masurare a vitezei de la distanta considerabila (aprox 800 m), iar la intors, catre Ploiesti, eram sigur ca "stie" gps-ul toate radarele fixe, insa, m-am inselat amarnic.

Odata intrand in Puchenii Mari, am remarcat ca NU semnalizeaza radarul fix la intoarcere, orice ai face. Credeam ca eu am facut ceva gresit, insa am umblat prin toata tara, am intalnit aproape fiecare radar fix si la niciuna nu facea asemenea figuri. Va mentionez ca numai la versiunea 16 iunie 2007 al programului igo myway 2006 plus aparea aceasta problema. A aparut si pe celelalte doua pda-uri pe care tot eu am instalat igo-ul cu speedcam-uri.

Si sa nu va ganditi ca am setat ceva gresit...am invatat multe referitor la igo si speedcam-uri, nu am setat gresit directia la radarul fix din Puchenii Mari, radarul fix inregistrandu-te in ambele directii. Si prietenii la care i-am facut baza de date + igo, s-au plans ca au intrat cu aprox 140-150 km/h in radarul fix din Pucheni, cu GPS, cu tot.

Deci sintetizand : NU pda-ul sau memory card-ul sau...baza de date...niciuna nu e de vina...ci NUMAI si NUMAI soft-ul iGO myway 2006 plus din 17  iunie 2007. Probabil daca iti instalezi pe langa un skin cu sau fara avertizare vocala la radarele fixe, atunci o sa-ti "vada" si la intors, catre Ploiesti, acest radar.

Cu iGO 8, respectiv iGO 8.3.2 am incercat si merge FOARTE BINE, cu acelasi pda pe care era instalat anterior iGO myway 2006 plus. Sa nu credeti ca, facand update la speedcam-uri in folderul speedcam, nu am sters tot ceea ce se gasea anterior in acest folder, ca am procedat corect.

Unul dintre prieteni cu acest software mi-a atras atentia ca si la alte radare fixe face aceasi figura gps-ul...nu stiu...n-am verificat personal.
(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România