Autor Subiect: MIO C520  (Citit de 6061 ori)

Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
MIO C520
« : Noiembrie 12, 2008, 03:37:04 pm »
Scuze ca am facut un nou thread cu gps-ul MIO C520 insa celelalte 2 erau de forma "probleme cu MIO C520..."
Astazi am reusit si eu sa va descopar si dupa ce am urmat indicatiile voastre am reusit sa-mi introduc radarele romanesti din baza voastra de date....am incercat initial sa-mi introduc update-ul prin SD Card acolo unde am 19 tari europene insa cum nu am reusit am urmat intocmai indicatiile voastre si astfel l-am introdus in memoria interna. Asa ca de la prima intalnire va datorez multumiri....si bineinteles acum incep cu prima intrebare.Daca am introdus update-ul cu camerele din Romania cel cu dimensiunea de 19KO si  nu am incercat sa-l introduc pe cel din EU de 330KO deoarece banuiesc ca fiind cu aceeasi adresa o sa ma intrebe daca doresc inlocuirea celui proaspat instalat, cum fac sa-mi instalez si camerele din EU?

Reiau instalarea exact cum a facut-o:
1.descarcat Miomap_SPEEDCAMS.zip    http://www.pdiromania.ro/index.php?option=com_remository&Itemid=2&func=fileinfo&id=2
2.extras fisierul din Miomap/Ro/l POIUpdates.upd din arhivă
3.copiat in memoria interna (a gps-ul care era conectat la PC) in folderul MY FLASH DISK\\MIOMAP\\MIOMAP\\MIOTC\\POIS
4.pornit MIOMAP v3.x (din gps) şi activat alertarea pentru SpeedCams din SETARI/GENERAL/activat camere de siguranta

E practic o repetare a instructinilor de pe site insa poate cineva mai comod le va lua direct de aici.

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:MIO C520
« Răspuns #1 : Noiembrie 12, 2008, 03:55:26 pm »
In fisierul Readme.txt scrie foarte clar EU = Romania, Ungaria, Austria ....etc

Fisierul EU include si ROMANIA.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:MIO C520
« Răspuns #2 : Noiembrie 12, 2008, 03:58:22 pm »
Asta inseamna practic ca bucatica care am instalat-o se afla deja in acest fisier....uitasem ca suntem si noi in UE, probabil m-am uitat afara pe fereastra. :)  Merci!
Pe setarea gps-ului am vazut ca exista optiunea in privinta avertizarii vocale "la apropiere"....ce inseamna asta ca distanta, am inteles ca la radarele cu bucla inductiva senzorii electromagnetici sunt montati la 5-7 metri de pozitia camerei?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:MIO C520
« Răspuns #3 : Noiembrie 12, 2008, 04:03:59 pm »
Cu cel putin 500m inainte functioneaza avertizarea.

Va rog sa cititi manualul soft-ului pentru mai multe detalii.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Cristian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:MIO C520
« Răspuns #4 : Ianuarie 30, 2009, 03:00:55 pm »
Facand un update la al meu C520 (modest de pe siteul producatorului) a trebuit sa revin aici pt. reintroducerea camerelor radar, am ales fisierul EU insa vad ca ar fi doar pt. Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria, Austria, Italia. Cum si de unde as putea sa introduc si Germania, Olanda, Belgia, Franta?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:MIO C520
« Răspuns #5 : Februarie 03, 2009, 09:14:15 am »
starsteel a scris:
Citat
Facand un update la al meu C520 (modest de pe siteul producatorului) a trebuit sa revin aici pt. reintroducerea camerelor radar, am ales fisierul EU insa vad ca ar fi doar pt. Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria, Austria, Italia. Cum si de unde as putea sa introduc si Germania, Olanda, Belgia, Franta?


Momentan, PDI Romania nu asigura speedcams pentru tarile specificate de dvs.
Cautati pe site-uri de profil din alte tari si puteti concatena cele 2 fisiere.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

florin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:MIO C520
« Răspuns #6 : Iulie 31, 2009, 04:04:06 pm »
Aveti idee careva daca merg si hartile EU(in special turcia) ?...ca din ce am citit pe forum majoritatea si-au facut upd la cea romaneasca

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România