Forum - PDI ROMANIA

CUM SE INSTALEAZĂ FIŞIERELE DE PE SITE? => SPEEDCAMS => Miomap => Subiect creat de: alexandru din Iulie 10, 2008, 04:26:56 am

Titlu: Mio Moov 360
Scris de: alexandru din Iulie 10, 2008, 04:26:56 am
Salut!Am si eu o intrebare.. de cateva zile mi-am luat un mio 360 si am vazut ca are optiune de avertizare pentru camerele fixe (speedcam) dar acestea nu sunt afisate pe harta si nici cu serch nu le gaseste.Am luat legatura cu cei de la Mio si mi-au spus ca cik tre sa le downloadez eu in memoria aparatului si am cautat zeci de site-uri si nici unu nu are ce imi trebuie mie.Va rog ajutati-ma nush ce sa mai fac unde sa mai caut pentru ca acum cei de la mio probabil daca au vazut ca nu stiu ce sa-mi raspunda nu mi-au mai raspuns delok.. peste cateva zile plec din tara si asi fi vrut sa am toate radarele fixe din romania si europa .. Spuneti-mi ce sa fac ca nu mai am nici o idee
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: Vlad din Iulie 10, 2008, 10:09:28 am
Am facut un fisier de test.

Te rog verifica daca functioneaza.

Fisierul IMPORT.TXT se pune in folderul /SPEEDCAMS de pe aparat.
Nu stiu unde se afla, pentru ca nu am acest tip de aparat sa testez.

EDIT : Am adaugat fisierele pentru MIOMAP 2008 (Mio Moov) la SPEEDCAMS Miomap. Va rog sa folositi fisierele de acolo.
Fisierul din atasament a fost doar pentru test.

Link http://www.pdiromania.ro/miomap-v3-2008-speedcams.html

Multumesc
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: alexandru din Iulie 10, 2008, 10:38:00 am
Merge!!! ms mult
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: Vlad din Iulie 10, 2008, 10:51:23 am
Ai testat pe drum? Pune niste poze sa vad cum arata speedcam-urile pe harta.

Merci
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: alexandru din Iulie 10, 2008, 11:14:17 am
deocamdata nu l-am testat ci doar m-am uitat pe harta sa vad daca apar , si au aparut inainte nu erau deloc plus ca i-am dat o demonstratie de traseu si cand se apropie de ele te avertizeaza .. maine la drum fak poze si le trimit
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: Cristi din Iulie 10, 2008, 01:43:57 pm
Merge si pe mio moov 330 adica le gaseste la poi de incercat pe drum inca nu am incercat .
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: denismb din Iulie 10, 2008, 02:33:05 pm
Salut!
tot asa trebuie procedat si pentru mio moov 200?
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: Vlad din Iulie 10, 2008, 03:35:49 pm
Daca are softul produs de MIREO, trebuie sa mearga.

EDIT : Am adaugat fisierele pentru MIOMAP 2008 (Mio Moov) la SPEEDCAMS Miomap. Va rog sa folositi fisierele de acolo.

Link http://www.pdiromania.ro/miomap-v3-2008-speedcams.html

Multumesc
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: IONESCU MIHAI din August 14, 2008, 10:43:08 pm
Cum ati reusit sa le instalati pe Moov?Ca eu incerc dar nu reusesc!Daca se poate,pas cu pas ce ar trebui facut.Va multumesc anticipat!
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: cedric din Noiembrie 16, 2008, 11:54:33 am
Salut! Am urmat pasii de instalare dar cand simulez traseul nu se vad camerele radar. Am pus fisierul in folderul SPEEDCAMS din aparat, am pornit aparatul dar nu apare nicio avertizare nici pe trasee in Ro nici in EU.  Poti sa ma ajuti cu un sfat ?
Multumesc.
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: Vlad din Noiembrie 16, 2008, 01:03:18 pm
AVERTIZAREA NU MERGE IN MODUL SIMULARE
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: alexandru din Noiembrie 16, 2008, 01:21:42 pm
Te contrazic admin pe mio moov 360 al meu ma avertizeaza si in modul simulare.
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: alexandru din Noiembrie 16, 2008, 01:25:44 pm
ca sa le instalati descarcati fisierul de pe site il desarhivati si luati nuami folderul text pe care  dak il deschideti sunt niste coordonate , ii dai copy fisierului , va duceti in gps in programfiles si cautati fisierul speedcams , stergeti fisierul care este deja acolo si ii dati paste astuia de pe site, apoi dati si voi un reset la gps si ar trebui sa mearga , pentru update va duceti acolo si stergeti tot ce este in gps la speedcams pt ca gps din folderul ala text mai genereaza inca 2 , stergeti tot si dati paste noului fisier luat d p site.Succes!
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: aurel_scoica din Noiembrie 16, 2008, 03:19:57 pm
salutare,am nevoie de ceva nformatii si recomandari in legatura cu achizitionarea unui aparat gps pentru a fi necesar pe centurile oraselor sunt sofer de camion astept raspunsurile tale pe e_mail aurel_scoica@yahoo.com.multumesc
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: Vlad din Noiembrie 16, 2008, 04:51:58 pm
masterkiller a scris:
Citat
Te contrazic admin pe mio moov 360 al meu ma avertizeaza si in modul simulare.


In postul precedent nu a specificat ce aparat are si ce soft.

Pe Miomap 3.2/3.3 sau iGO nu avertizeaza in modul SIMULARE.
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: cedric din Noiembrie 16, 2008, 07:02:19 pm
multumesc pt raspuns
aparatul este mio moov 360
am sters ce era in gps in speedcams, am copiat doar fisierele text descarcate, am dat reset la gps
nu sunt avertizate camerele radar nici daca caut POI pe traseu, nici pe simulare traseu
nu stiu ce sa mai incerc altceva
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: alexandru din Noiembrie 16, 2008, 09:12:56 pm
verifica daca ai avertizarea pornita
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: cedric din Noiembrie 18, 2008, 12:24:05 am
este pornita pe toate cele 4 tipuri de camere
azi am facut un drum pe un traseu cu camere (pana la Bacau) si nu am avut nicio avertizare
daca le salvez in POI, merge avertizarea si direct si pe simulare de traseu
putem sa luam cumva legatura direct ?  poate reusesc sa rezolv problema
multumesc
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: Bogdan din Decembrie 11, 2008, 01:32:45 am
Salutare! am de 3 zile un Mio MOOV 360
trebuie doar copiat fisierul import.txt in directorul "SpeedCams", sau trebuie si sters fisierul care era acolo : speed_cameras.ri2  ?, cum pot sa testez ca sa vad ca totul e ok? (fara sa ma deplasez din camera)

multumesc!
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: Vlad din Decembrie 11, 2008, 09:38:39 am
Doar se copiaza fisierul import.txt in folder-ul SpeedCams. Se activeaza avertizarile si se pot verifica pe harta daca au aparut.

Cautati o localitate in care exista radar si verificati daca exista pe harta.
Titlu: Re:Mio Moov 360
Scris de: Bogdan din Decembrie 13, 2008, 01:17:05 am
Salutare!
Mie mi-a artat camerele doar dupa ce am sters fisierul speed_cameras.ri2 din directorul SpeedCams


Numai bine!
Titlu: Re: Mio Moov 360/mov 402
Scris de: stanciulescu din Martie 04, 2013, 01:34:57 pm
Am Mov 402 si am sters fisierele existente in Speedcams si am pus txt. Sa stiti ca sunt bucuros ca dupa atatea incercari si "studii" am reusit sa le vad pe traseu. Am pus fisierul pentru Europa dar studiind itinerarul catre turci nu am mai vazut camerele prin Bulgaria.Voi mai insista....voi mai copia si alte fisiere existente pe forum si sper sa reusesc. In Romania vad radarele fixe -camera galbena. Chiar am dat sa-mi caute POI -camera fixa radar si mi le-a "scos" si aratat chiar pe harta. Este o victorie dupa ce unii domni moderatori de 120 de zile nu s-au mai uitat pe site. sa-si mai dea cu parerea cel putin.....
(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România