Autor Subiect: Mio Moov 360  (Citit de 12814 ori)

alexandru

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Mio Moov 360
« : Iulie 10, 2008, 04:26:56 am »
Salut!Am si eu o intrebare.. de cateva zile mi-am luat un mio 360 si am vazut ca are optiune de avertizare pentru camerele fixe (speedcam) dar acestea nu sunt afisate pe harta si nici cu serch nu le gaseste.Am luat legatura cu cei de la Mio si mi-au spus ca cik tre sa le downloadez eu in memoria aparatului si am cautat zeci de site-uri si nici unu nu are ce imi trebuie mie.Va rog ajutati-ma nush ce sa mai fac unde sa mai caut pentru ca acum cei de la mio probabil daca au vazut ca nu stiu ce sa-mi raspunda nu mi-au mai raspuns delok.. peste cateva zile plec din tara si asi fi vrut sa am toate radarele fixe din romania si europa .. Spuneti-mi ce sa fac ca nu mai am nici o idee

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #1 : Iulie 10, 2008, 10:09:28 am »
Am facut un fisier de test.

Te rog verifica daca functioneaza.

Fisierul IMPORT.TXT se pune in folderul /SPEEDCAMS de pe aparat.
Nu stiu unde se afla, pentru ca nu am acest tip de aparat sa testez.

EDIT : Am adaugat fisierele pentru MIOMAP 2008 (Mio Moov) la SPEEDCAMS Miomap. Va rog sa folositi fisierele de acolo.
Fisierul din atasament a fost doar pentru test.

Link http://www.pdiromania.ro/miomap-v3-2008-speedcams.html

Multumesc
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

alexandru

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #2 : Iulie 10, 2008, 10:38:00 am »
Merge!!! ms mult

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #3 : Iulie 10, 2008, 10:51:23 am »
Ai testat pe drum? Pune niste poze sa vad cum arata speedcam-urile pe harta.

Merci
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

alexandru

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #4 : Iulie 10, 2008, 11:14:17 am »
deocamdata nu l-am testat ci doar m-am uitat pe harta sa vad daca apar , si au aparut inainte nu erau deloc plus ca i-am dat o demonstratie de traseu si cand se apropie de ele te avertizeaza .. maine la drum fak poze si le trimit

Cristi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #5 : Iulie 10, 2008, 01:43:57 pm »
Merge si pe mio moov 330 adica le gaseste la poi de incercat pe drum inca nu am incercat .

denismb

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #6 : Iulie 10, 2008, 02:33:05 pm »
Salut!
tot asa trebuie procedat si pentru mio moov 200?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #7 : Iulie 10, 2008, 03:35:49 pm »
Daca are softul produs de MIREO, trebuie sa mearga.

EDIT : Am adaugat fisierele pentru MIOMAP 2008 (Mio Moov) la SPEEDCAMS Miomap. Va rog sa folositi fisierele de acolo.

Link http://www.pdiromania.ro/miomap-v3-2008-speedcams.html

Multumesc
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

IONESCU MIHAI

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #8 : August 14, 2008, 10:43:08 pm »
Cum ati reusit sa le instalati pe Moov?Ca eu incerc dar nu reusesc!Daca se poate,pas cu pas ce ar trebui facut.Va multumesc anticipat!

cedric

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #9 : Noiembrie 16, 2008, 11:54:33 am »
Salut! Am urmat pasii de instalare dar cand simulez traseul nu se vad camerele radar. Am pus fisierul in folderul SPEEDCAMS din aparat, am pornit aparatul dar nu apare nicio avertizare nici pe trasee in Ro nici in EU.  Poti sa ma ajuti cu un sfat ?
Multumesc.

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #10 : Noiembrie 16, 2008, 01:03:18 pm »
AVERTIZAREA NU MERGE IN MODUL SIMULARE
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

alexandru

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #11 : Noiembrie 16, 2008, 01:21:42 pm »
Te contrazic admin pe mio moov 360 al meu ma avertizeaza si in modul simulare.

alexandru

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #12 : Noiembrie 16, 2008, 01:25:44 pm »
ca sa le instalati descarcati fisierul de pe site il desarhivati si luati nuami folderul text pe care  dak il deschideti sunt niste coordonate , ii dai copy fisierului , va duceti in gps in programfiles si cautati fisierul speedcams , stergeti fisierul care este deja acolo si ii dati paste astuia de pe site, apoi dati si voi un reset la gps si ar trebui sa mearga , pentru update va duceti acolo si stergeti tot ce este in gps la speedcams pt ca gps din folderul ala text mai genereaza inca 2 , stergeti tot si dati paste noului fisier luat d p site.Succes!

aurel_scoica

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #13 : Noiembrie 16, 2008, 03:19:57 pm »
salutare,am nevoie de ceva nformatii si recomandari in legatura cu achizitionarea unui aparat gps pentru a fi necesar pe centurile oraselor sunt sofer de camion astept raspunsurile tale pe e_mail aurel_scoica@yahoo.com.multumesc

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #14 : Noiembrie 16, 2008, 04:51:58 pm »
masterkiller a scris:
Citat
Te contrazic admin pe mio moov 360 al meu ma avertizeaza si in modul simulare.


In postul precedent nu a specificat ce aparat are si ce soft.

Pe Miomap 3.2/3.3 sau iGO nu avertizeaza in modul SIMULARE.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România