Autor Subiect: Mio Moov 360  (Citit de 12692 ori)

cedric

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #15 : Noiembrie 16, 2008, 07:02:19 pm »
multumesc pt raspuns
aparatul este mio moov 360
am sters ce era in gps in speedcams, am copiat doar fisierele text descarcate, am dat reset la gps
nu sunt avertizate camerele radar nici daca caut POI pe traseu, nici pe simulare traseu
nu stiu ce sa mai incerc altceva

alexandru

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #16 : Noiembrie 16, 2008, 09:12:56 pm »
verifica daca ai avertizarea pornita

cedric

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #17 : Noiembrie 18, 2008, 12:24:05 am »
este pornita pe toate cele 4 tipuri de camere
azi am facut un drum pe un traseu cu camere (pana la Bacau) si nu am avut nicio avertizare
daca le salvez in POI, merge avertizarea si direct si pe simulare de traseu
putem sa luam cumva legatura direct ?  poate reusesc sa rezolv problema
multumesc

Bogdan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #18 : Decembrie 11, 2008, 01:32:45 am »
Salutare! am de 3 zile un Mio MOOV 360
trebuie doar copiat fisierul import.txt in directorul "SpeedCams", sau trebuie si sters fisierul care era acolo : speed_cameras.ri2  ?, cum pot sa testez ca sa vad ca totul e ok? (fara sa ma deplasez din camera)

multumesc!

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #19 : Decembrie 11, 2008, 09:38:39 am »
Doar se copiaza fisierul import.txt in folder-ul SpeedCams. Se activeaza avertizarile si se pot verifica pe harta daca au aparut.

Cautati o localitate in care exista radar si verificati daca exista pe harta.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Bogdan

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio Moov 360
« Răspuns #20 : Decembrie 13, 2008, 01:17:05 am »
Salutare!
Mie mi-a artat camerele doar dupa ce am sters fisierul speed_cameras.ri2 din directorul SpeedCams


Numai bine!

stanciulescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
Re: Mio Moov 360/mov 402
« Răspuns #21 : Martie 04, 2013, 01:34:57 pm »
Am Mov 402 si am sters fisierele existente in Speedcams si am pus txt. Sa stiti ca sunt bucuros ca dupa atatea incercari si "studii" am reusit sa le vad pe traseu. Am pus fisierul pentru Europa dar studiind itinerarul catre turci nu am mai vazut camerele prin Bulgaria.Voi mai insista....voi mai copia si alte fisiere existente pe forum si sper sa reusesc. In Romania vad radarele fixe -camera galbena. Chiar am dat sa-mi caute POI -camera fixa radar si mi le-a "scos" si aratat chiar pe harta. Este o victorie dupa ce unii domni moderatori de 120 de zile nu s-au mai uitat pe site. sa-si mai dea cu parerea cel putin.....

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România