Autor Subiect: Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)  (Citit de 7504 ori)

Andone

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« : Martie 26, 2009, 09:12:20 pm »
Am urmat pas cu pas, am pus fisierul in MIO>MIOTC>POI, am activat din setari si nu merge.
De ce?
Cum pot sa-l fac sa se vada?

Laur S.

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #1 : Martie 27, 2009, 06:47:23 am »
Trebuie sa te conectezi la sateliti si sa te pozitionezi pe harta si apoi iti apare optiunea de avertizare radare fixe in meniu; banuiesc ca pana acum nu ai iesit cu GPS-ul din casa! Fa o plimbare cu masina si ai sa vezi ca totul e OK.

Vali

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 ( C720 b)
« Răspuns #2 : Aprilie 19, 2009, 01:15:01 pm »
nu merge, si nu are nici o legatura incarcarea listei cu radare fixe cu satelitii pentru verificare. Am incarcat si eu exact dupa procedura descrisa pe aceasta pagina, in 720b, apoi am ales un punct din lista de aici si am mers la coordonatele lui unde nu am vazut nici o iconita cu camera fixa, deci nu s-au incarcat. Nu inteleg cu gps-ul asta MIO ce este atat de greu sa incarci o amarata de lista, la alt GPS pe care il am FALK este destul sa-l conectez la PC si sa pornesc softul ca-si face singur update. Aveti vreo solutie cum incarc lista de radare fixe in acest GPS MIO 720b?

Adrian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #3 : Aprilie 23, 2009, 11:32:11 am »
Incearca cu un skin Riks sau Jerry

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #4 : Aprilie 24, 2009, 01:41:53 pm »
laguna2 in ce tara te afli tu acum? Esti cumva in Austria, Germania sau Elvetia?

Miomap v3.x nu activeaza speedcams pentru aceste tari decat daca pui o setare in SYS.TXT.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Mocanu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #5 : Aprilie 27, 2009, 09:02:30 am »
Salut

Am si eu aceiasi problema.
Am un MIO C220 caruia i-am incarcat fisierul respectiv, dar nu afiseaza decat camerele introduse de mine manual.
Spre exemplu nu mi-a afisat nimic la Insuratei (Braila) desi sunt 5 camere.
Ce setare trebuie sa-i fac ?

Multumesc mult.

Cu stima

Cosmin Zodila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Karma: +0/-0
    • Yahoo Instant Messenger - cosminhack
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #6 : Aprilie 27, 2009, 09:47:25 am »
Admin-ule spune-ne si noua, te rugam, cum bagam fisierul de camere pe un Mio 720b. Merci!

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #7 : Aprilie 27, 2009, 10:24:19 am »
cosminxp a scris:
Citat
Admin-ule spune-ne si noua, te rugam, cum bagam fisierul de camere pe un Mio 720b. Merci!


misu_champ a scris:
Citat
Am si eu aceiasi problema.
Am un MIO C220 caruia i-am incarcat fisierul respectiv, dar nu afiseaza decat camerele introduse de mine manual.
Spre exemplu nu mi-a afisat nimic la Insuratei (Braila) desi sunt 5 camere.
Ce setare trebuie sa-i fac ?


Pentru MIO C720 sau MIO C220, trebuie copiat fisierul poiupdates.upd din arhiva de pe site, in memoria interna a aparatului, in folder-ul MIOMAP/MIOMAP/MIOTC/POIS.

Recomandare!!! Stergeti toate fisierele din folder inainte sa copiati noul fisier.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Cosmin Zodila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Karma: +0/-0
    • Yahoo Instant Messenger - cosminhack
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #8 : Aprilie 27, 2009, 08:32:13 pm »
Salut Vlad,

Am facut exact cum mi-ai zis...nu imi apare pictograma de speedcam..am bifat si optiunea sa afiseze camerele...
Merci

Vlad a scris:
Citat
cosminxp a scris:
Citat
Admin-ule spune-ne si noua, te rugam, cum bagam fisierul de camere pe un Mio 720b. Merci!


misu_champ a scris:
Citat
Am si eu aceiasi problema.
Am un MIO C220 caruia i-am incarcat fisierul respectiv, dar nu afiseaza decat camerele introduse de mine manual.
Spre exemplu nu mi-a afisat nimic la Insuratei (Braila) desi sunt 5 camere.
Ce setare trebuie sa-i fac ?


Pentru MIO C720 sau MIO C220, trebuie copiat fisierul poiupdates.upd din arhiva de pe site, in memoria interna a aparatului, in folder-ul MIOMAP/MIOMAP/MIOTC/POIS.

Recomandare!!! Stergeti toate fisierele din folder inainte sa copiati noul fisier.

Mocanu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #9 : Aprilie 28, 2009, 10:30:13 am »
Eu pe memoria flash am folder Miomap care are un folder Maps si un fisier license.db.
Asta e tot pe card.
Nu gasesc Speedcams.mtc

Multumesc anticipat

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #10 : Aprilie 28, 2009, 10:31:54 am »
misu_champ a scris:
Citat
Eu pe memoria flash am folder Miomap care are un folder Maps si un fisier license.db.
Asta e tot pe card.
Nu gasesc Speedcams.mtc

Multumesc anticipat


Atunci cauta pe card, daca ai folder-ul MIOMAP\\MIOTC\\POIS.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Cosmin Zodila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Karma: +0/-0
    • Yahoo Instant Messenger - cosminhack
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #11 : Aprilie 28, 2009, 11:58:34 pm »
Am rezolvat problema Vlad. GPS-ul era NOU si nu-l scosesem la "aer". Imediat cum si-a luat semnalul GPS mi-a si vazut camerele! Merci inca o data pentru ajutor!

Mocanu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #12 : Aprilie 29, 2009, 10:19:52 am »
Salut

Nu am acest folder,
Trebuie sa-l creez?

Multumesc

Mocanu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #13 : Aprilie 29, 2009, 10:24:04 am »
Cum ti-a vazut camerele, spune-mi si mie, poate eu nu stiu sa-l setez....

Cosmin Zodila

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Karma: +0/-0
    • Yahoo Instant Messenger - cosminhack
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Neafisarea radarelor pe MioMap v.3 (C720b)
« Răspuns #14 : Aprilie 29, 2009, 10:41:24 am »
Ce marca/model de gps ai ?

misu_champ a scris:
Citat
Cum ti-a vazut camerele, spune-mi si mie, poate eu nu stiu sa-l setez....

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România