Autor Subiect: Probleme cu Mio C520, nu vede camerele  (Citit de 6154 ori)

alex cuc

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Probleme cu Mio C520, nu vede camerele
« : Iulie 01, 2008, 03:17:33 pm »
Salutare

Am un mio 520 si nu reusesc sa il fac sa vada camerele. nu am SD, am copiat fisierele direct in memoria lui. Nu am folder MIOTC, ci POI/Speedcam

Initial am incercat cu SpeedCams.mtc de la tehnoplus. Am sters fisierul SpeedcamUpdates.spud  si am copiat in /My Flash Disk/Miomap/Miomap/POI/Speedcam fisierul SpeedCams.mtc. Am pornit camerele, cand mi-a dat ceva eroare ca nu gaseste nu stiu ce fisier. am pornit miomap, am iesit afara sa isi gaseasca pozitie, etc, m-am uitat pe harta nimic. m-am dus cu masina pe langa o camera radar... nimic.

Apoi am intrat pe situl vostru PDI, si am vrut sa dld fisierul, am vazut ca e diferit inclusiv ca format, POIupdates.upd. A trebuit sa imi fac cont ca sa pot sa il downloadez. BUUNNN ... imi fac cont. il dld sa vad ce e cu el. am sters tot din Speedcam si l-am copiat. mentionez ca radacina folderului miomap nu este MIOMAP/MIOTC/POIS      ci      Miomap/POI/Speedcam . am iesit afara, am semnal GPS, si tot nu imi arata nici o camera radar.

Care e solutia?. Ce nu am facut bine?.
Mio C520 R45+3+9937+0716
MioPocket
WiFi by SDW-820 + Opera
Skype (testing)
[/size=1]

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #1 : Iulie 01, 2008, 10:12:33 pm »
Creati in Flash Disk/Miomap/Miomap un folder MIOTC si in el creati folderul POIS.

Puneti fisierul POIUpdates.upd si verificati daca apar pe harta radarele.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

alex cuc

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #2 : Iulie 01, 2008, 10:45:56 pm »
Multumesc mult de explicatii. A functionat. Ar trebui adaugat in explicatii ca daca nu exista folderele respective sa se creeze.


Inca odata multumesc mult
Mio C520 R45+3+9937+0716
MioPocket
WiFi by SDW-820 + Opera
Skype (testing)
[/size=1]

Ventura8

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #3 : Ianuarie 26, 2009, 11:02:50 pm »
Am si eu aceasi problema, cu mio map 3.2 ciberus v6. am pus fisierul in folderul MIOTC/POIS si nimic, nu vad nicio camera, chiar si dupa ce se fixeaza pozitia :(

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #4 : Februarie 03, 2009, 09:10:23 am »
ventura8 a scris:
Citat
Am si eu aceasi problema, cu mio map 3.2 ciberus v6. am pus fisierul in folderul MIOTC/POIS si nimic, nu vad nicio camera, chiar si dupa ce se fixeaza pozitia :(


Incearca avertizarea radar fara skin. Pune la loc skin-ul original.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Ventura8

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #5 : Februarie 05, 2009, 07:52:34 pm »
ok. problema mea acum este ca nu stiu cum sa instalez o tema obisnuita.. si nici nu stiu de unde sa fac rost de una :(

ok. am schimbat skinu. acum scrie doar miomap v3. si la about scrie ca am versiunea 2006r1 oct 30 2006
am incercat si cu speedcam.mtc si cu poiupdates.upd si tot nu vede camere. ce mai ramane de facut?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #6 : Februarie 06, 2009, 08:41:02 am »
Oct 2006? Este o versiune foarte veche.
Faceti update la Miomap 3.3.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Ventura8

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #7 : Februarie 06, 2009, 12:29:37 pm »
ok, daca ati putea sa imi dati link la un site cu instructiuni va rog. am tot gasiti forumuri si am le-am urmat, dar degeaba, nu reusesc sa instalez miomap 3.3 sau orice altceva. precizez ca nu am dispozitiv mio. este o chinazarie PNA NavSpirit ce avea initial destinator si acum are miomap (si ca sa mearga miomap executabilul este denumit Destinator.exe)

Bruma Mihai

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #8 : Martie 07, 2009, 12:46:07 pm »
va rog frumos!!!
Am cumparat un PNA Mio C720b. cu MioMap v.3
Am incercat sa actualizez camerele si punctele de interes conform procedurilor gasite aici dar nu sunt sigur ca am reusit.
Am copiat POIupdates.upd in dir. MioMap/MIOTC/POIS
va rog frumos sa-mi spuneti daca se pot introduce radarele fixe, manual in aparat si cum se face asta.
Pt ca dupa ce am actualizat fisierele nu am vazut nici o modificare a listei camerelor foto
Multumesc foarte mult!

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #9 : Martie 07, 2009, 01:03:15 pm »
mbruma a scris:
Citat
va rog frumos!!!
Am cumparat un PNA Mio C720b. cu MioMap v.3
Am incercat sa actualizez camerele si punctele de interes conform procedurilor gasite aici dar nu sunt sigur ca am reusit.
Am copiat POIupdates.upd in dir. MioMap/MIOTC/POIS
va rog frumos sa-mi spuneti daca se pot introduce radarele fixe, manual in aparat si cum se face asta.
Pt ca dupa ce am actualizat fisierele nu am vazut nici o modificare a listei camerelor foto
Multumesc foarte mult!


Doar atat trebuie sa faceti. Copiati fisierul POIUpdates.upd in Miomap/MIOTC/POIS si activati avertizarea din SETARI.
Radarele fixe nu se gasesc in nicio lista pe aparat, apar direct pe harta. Despre ce lista vorbiti?

Pentru a verifica daca ati instalat corect fisierul, uitati-va pe harta daca apare iconita radar intr-una din localitatile supravegheate de radar fix.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Bruma Mihai

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Probleme cu Mio C520, nu vede camerele
« Răspuns #10 : Martie 07, 2009, 01:52:01 pm »
N-am reusit sa vad camerele..., ori sunt prost ori chiar sunt prost... Oricum, multumesc foarte mult...voi persevera
Ziua buna tuturor!
Cu stima,

Notka

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #11 : Iunie 30, 2009, 02:54:14 pm »
delu a scris:
Citat
Multumesc mult de explicatii. A functionat. Ar trebui adaugat in explicatii ca daca nu exista folderele respective sa se creeze.
Inca odata multumesc mult


Salut delu,
Uitandu-ma la semnatura ta, ca folosesti Wi-Fi pe Mio C520. Eu ma chinui sa fac acelasi lucru cu un C720, dar nu stiu ce card sa cumpar (banuiesc ca SDW-820) si nu stiu cum il instalez. Ma poti ajuta?

andrei

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Probleme cu Mio C520, nu vede camerele
« Răspuns #12 : Iulie 01, 2009, 06:39:18 pm »
salutare

sunt nou pe forum si daca ma repet cu problema mea imi cer scuze.am un mio 330 si toata bulgaria e in chirilice.de unde pot lua o harta cu caractere latine?engleza,romana...dar nu bulgara.

merci frumos,

alex cuc

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:probleme cu mio 520, nu vede camerele
« Răspuns #13 : Iulie 08, 2009, 06:18:02 pm »
Notka a scris:

Citat

Salut delu,
Uitandu-ma la semnatura ta, ca folosesti Wi-Fi pe Mio C520. Eu ma chinui sa fac acelasi lucru cu un C720, dar nu stiu ce card sa cumpar (banuiesc ca SDW-820) si nu stiu cum il instalez. Ma poti ajuta?


eu am un SDW-820. Am miopocket pus pe Mio.
Practic il introduci in GPS si il detecteaza automat. e foarte usor de folosit.

Sper sa iti foloseasca
Mio C520 R45+3+9937+0716
MioPocket
WiFi by SDW-820 + Opera
Skype (testing)
[/size=1]

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România