Autor Subiect: igo amigo mai 2009  (Citit de 7977 ori)

breban

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
igo amigo mai 2009
« : Iunie 06, 2009, 02:54:34 pm »
Am si eu o problema, am luat un Navon 260 cu Harta Romaniei si vreau sa instalez hartile cu Europa,insa dupa ce instalez la aprindere i-mi da eroare. Va rog sa ma indrumati ce sa fac?
Mentionez ca am luat Hartile tot pentru igo amigo si degeaba,iar de la versiunea igo8 nici nu recunoaste cardul.

BUSICA ANGHEL

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo amigo mai 2009
« Răspuns #1 : Iunie 06, 2009, 05:34:17 pm »
pentru hartile care le-ai luat nu ai licenta din cauza asta nu merg.

breban

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Iunie 06, 2009, 08:02:49 pm »
bun si licenta de unde se poate lua?. Ma gandesc ca trebuie sa fie o solutie  Am observat ca nici daca copiez de pe cardul original pe altul tot eroare apare, ma gandesc sa nu fie vreo protectie a aparatului?

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Iunie 09, 2009, 10:02:06 am »
dorin40 a scris:
Citat
bun si licenta de unde se poate lua?. Ma gandesc ca trebuie sa fie o solutie  Am observat ca nici daca copiez de pe cardul original pe altul tot eroare apare, ma gandesc sa nu fie vreo protectie a aparatului?

Licenta de la iGO2006/iGO8/iGO Amigo este imperecheata cu cardul de memorie, adica nu va functiona daca este copiat pe alt card.

Daca ai licenta doar pentru Europa de Est, chiar daca copiezi hartile Europei de Vest pe card, nu vor functiona, vor fi blocate.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Andrei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Iulie 20, 2009, 09:50:02 pm »
Am luat astăzi un Navon N470 cu IGO AMIGO preinstalat.
Deşi spune in reclama că are harta României şi Europa Full, am fost nevoit să updatez (bine că e free), Ukraina şi Moldova care nu le avea.
Cu această ocazie am mai văzut pe pagina lor de update-download, că mărimea hărţilor mele (instalate) nu corespunde cu ce au acolo. Bineînţeles ca să updatez, trebuie să plătesc.
De ex.- Ukraina - la mine -382 KB, la ei(pt bani)-21MB,
Polonia- la mine-21MB, la ei-51MB. şi mai sunt
Altă deficienţă - are doar drumuri naţionale (DJ - de ex. Sovata-Reghin, pe hartă figurează, dar la stabilirea traseului nu-l ia în calcul, iar altele, nici macar nu figureaza)
Şi alta, nu planifică traseul cu puncte intermediare.
Altfel sunt mulţumit de el (la preţul ăsta!!!).
Am verificat şi un traseu până în Slovacia unde am fost anul trecut, , mi-l dă corect.
Pentru România mă gândesc să instalez un Road2008. Oare funcţioneză pe aparatul meu?

BUSICA ANGHEL

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Iulie 21, 2009, 09:05:23 am »
Diferenta intre harti este din cauza producatorului TeleAtlas sau Navteq care livreaza hartile pe piata.Navteq are harti f detaliate pentru europa de vest iar TeleAtlas pentru europa de est si centru.Road2008 este pentru garmin si nu are cum sa functioneze pe amigo.

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Iulie 21, 2009, 10:54:25 am »
anghelbusica a scris:
Citat
Diferenta intre harti este din cauza producatorului TeleAtlas sau Navteq care livreaza hartile pe piata.Navteq are harti f detaliate pentru europa de vest iar TeleAtlas pentru europa de est si centru.Road2008 este pentru garmin si nu are cum sa functioneze pe amigo.

Ai incurcat un pic "borcanele".

TeleAtlas si Navteq sunt firmele mari care au facut harti incepand din Ungaria spre Vest.

TopMap este firma care are cea mai detaliata harta rutiera a Romaniei, in jur de 65% (au colaborat cu SUNCART).
Tot ei colaboreaza si cu majoritatea firmelor mici din Europa de Est.

ROAD 2008 este un atlas ce include harta rutiera tot de la SUNCART. Are in plus drumurile forestiere, comunale, paduri etc.
Functioneaza doar pe aparatele/soft-urile de la Garmin.

Concluzie :

Folositi urmatori provideri

TopMap + alti provideri = Europa de Est
Teleatlas / Navteq = Europa de Vest/SUA
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Andrei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Iulie 21, 2009, 04:31:37 pm »
Azi am verificat IGO Amigo pe teren. (M-Ciuc, Sovata). Toate bune şi frumoase. "Ştie" foarte bine traseul, se "reorientează" f. repede (îmi indica centura de ocolire la Odorhei - care e cel mai rapid traseu, dar eu am vrut prin centru, şi s-a orientat în 3-4 sec.
Alte mici "greşeli" observate cu ocazia aceasta. Intrările şi ieşirile din localităţi  sun câteodată decalate faţă de teren chiar cu 2-300 m.
Un lucru bun, când depăşeşti viteza legală pe un anumit drum (de ex. 90 pe DN) imediat te atenţionează.
Nu a semnalizat radarele şi camere fixe vocal (a apărut doar iconiţa)

Adi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Iulie 21, 2009, 04:38:23 pm »
Azi m-am jucat si eu cu Amigo...o avea el meniu simplificat dar lipsa setarilor avansate ma reorienteaza din nou spre Igo 8.4 :)...ca fapt divers, ma interesa sa vad cu ce viteza rulez nu sa ma atentioneze cand depasesc limita legala.

Lupu Marius

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Yahoo Instant Messenger - wolf67av
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Iulie 27, 2009, 08:12:35 pm »
Va salut pe toti utilizatorii sistemelor gps, membri sau simpli vizitatori ai forumului pdi-romania. Va rog sa ma ajutati ca pe un novice ce ma simt... Cum pot crea o scurtatura pe ecranul pda-ului, care prin tastare sa-mi deschida direct Amigo? L-am instalat, functioneaza bine ca rutare si este facil a fi folosit, desi are cateva lipsuri esentiale (nu afiseaza viteza, imaginea mi se pare prea deschisa incat la lumina puternica se disting mai greu formele si iconurile...)
Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi pentru treaba cu accesarea Amigo de pe o scurtatura de pe ecran. Multumesc anticipat
Atat timp cat exist lumea nu s-a sfarsit.

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #10 : Iulie 28, 2009, 03:48:28 pm »
Pentru a crea un link catre un fisier executabil, pe calculator apesi click dreapta pe desktop, New, Text Document, ii dai numele Amigo si in fisier pui o linie ca in exemplul de mai jos :

23#"\\Windows\\explorer.exe"

23 = numarul de caractere ce urmeaza dupa  # si intre ghilimele se pune calea catre fisierul amigo.exe

Fisierul nou creat se redenumeste in Amigo.lnk si se copiaza pe aparatul GPS
in Windows\\Desktop (Win CE) sau \\Windows\\Start Menu\\Programs (Win Mobile)
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

panait ovidiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #11 : August 30, 2009, 07:56:08 pm »
Un shortcut pe ecran (o comanda rapida) ? cum se face? in meniul today... a reusit cineva? Sau o aplicatie care sa fie instalata si care sa aiba icoane mari pe ecranul principal gen HTC sau ETEN...

Scutierul

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #12 : August 31, 2009, 08:45:18 pm »
Eu am un mio moov 500, sistem Win CE si din file manager CE poti face un shortcut pentru executabil. Apoi te conectezi la calculator, intri in memoria aparatului la Program files---Unlock----desktop si pui acolo shortcut-ul. Asa am scurtaturi pe desktop la toate

dorin

• Full Member
  • Mesaje postate: 142
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #13 : August 31, 2009, 10:07:16 pm »
Daca se umple desktopul de shortcut-uri pe poti pune in programs . Poti crea acolo chiar si foldere exact ca la un windows normal.Si apropo de asta a reusit cineva sa faca sa meraga tastatura virtuala : joktb sau toggle input panel pentru a putea sa scrie in word ?

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România