Autor Subiect: Igo8 , Miomap nu merg butoanele  (Citit de 1976 ori)

dorin

• Full Member
  • Mesaje postate: 142
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Igo8 , Miomap nu merg butoanele
« : August 22, 2008, 04:24:25 pm »
Am un Amcor 3500 si pe langa igo2006+ am incercat si alte softuri : igo8 3D , miomap vers. 3.2 . Merg foarte bine insa au o mica deficienta care mie nu imi place : nu  pot mari harta din butoanele aparatului. Practic se comporta ca alte modele de GPS fara butoane . Stie cineva cum se poate remedia problema asta ?
Singurul soft la care  pot folosi butoanele de + si - este igo2006+ . Este o functie utila de zoom atunci cand conduci sa maresti sau sa micsorezi harta .
Multumesc!

Vlasceanu Cristian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Igo8 , Miomap nu merg butoanele
« Răspuns #1 : Aprilie 20, 2010, 02:52:12 pm »
aceeasi problema o am si eu  :(

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: Igo8 , Miomap nu merg butoanele
« Răspuns #2 : Aprilie 20, 2010, 06:54:24 pm »
Am un Amcor 3500 si pe langa igo2006+ am incercat si alte softuri : igo8 3D , miomap vers. 3.2 . Merg foarte bine insa au o mica deficienta care mie nu imi place : nu  pot mari harta din butoanele aparatului. Practic se comporta ca alte modele de GPS fara butoane . Stie cineva cum se poate remedia problema asta ?
Singurul soft la care  pot folosi butoanele de + si - este igo2006+ . Este o functie utila de zoom atunci cand conduci sa maresti sau sa micsorezi harta .
Multumesc!

http://www.pdiromania.ro/forum/customizari/instalare-igo-8-pe-amcor-3500/msg5569/#msg5569
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România