Autor Subiect: igo8 pe navigon 3310  (Citit de 2817 ori)

cristea1

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
igo8 pe navigon 3310
« : Ianuarie 30, 2010, 09:22:59 pm »
buna
am un navigon 3310, am pus igo8 pe card v8.3.2.83157, zic ca merge bine numai ca nu gaseste satelitii.
am incercat si in casa si afara.
trebuie sa-i mai fac ceva?
multumesc

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8 pe navigon 3310
« Răspuns #1 : Februarie 01, 2010, 09:58:55 am »
cristea1 a scris:
Citat
buna
am un navigon 3310, am pus igo8 pe card v8.3.2.83157, zic ca merge bine numai ca nu gaseste satelitii.
am incercat si in casa si afara.
trebuie sa-i mai fac ceva?
multumesc


Intra in SETARI/GPS si da-i un autodetect. Dupa ce identifica portul si viteza intri din nou sa vezi ce a gasit.

Modifici in SYS.TXT cu noile valori gasite si gata.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

cristea1

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8 pe navigon 3310
« Răspuns #2 : Februarie 02, 2010, 08:34:01 am »
am folosit autodetect se opreste sau se blocheaza la 2 cu 57600 ca nu se vede sa caute, navigonul foloseste 7 cu 38400 si functioneaza perfect, cu setarea 2/57600 palpaie trei liniute rosii,cu setarea 7/38400 palpaie trei liniute galbene si atat
l-am tinut afara 30 de minute dar tot nimic
mai am o problema cu aparatul.
cand il pornesc intai ecranul lumineaza odata puternic apoi se "stinge" si porneste navigonul
asa trebuie???
multumesc

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8 pe navigon 3310
« Răspuns #3 : Februarie 02, 2010, 10:40:51 am »
Daca porneste Navigon-ul, iti blocheaza portul GPS si deaceea nu il detecteaza iGO8.

Trebuie sa gasesti o cale sa nu mai porneasca direct Navigon ci doar iGO8 la pornirea aparatului.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

cristea1

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8 pe navigon 3310
« Răspuns #4 : Februarie 02, 2010, 11:48:35 am »
pe cardul SD pe care am copiat IGO8 alaturi de el este pus si un programel de reset
daca scot cardu porneste in vavigon
daca introduc cardul se deschide o fereastra cu doua butoane reset si navigare, la actionarea butonului "reset" aparatul reporneste iar la apasarea "navigatie" el porneste pe igo.

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România