Autor Subiect: igo8  (Citit de 78594 ori)

Dan Alex

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #120 : Aprilie 29, 2009, 03:40:25 pm »
Detin un Navon 450 cu vers iGo v.8.3.1 si m-a mancat in fund sa fac update la harta... (la Romania) am copiat o harta de pe un site vers 10.2008 eu avand vers 07.2008 si am inlocuit. Cand am restartat pna-ul nu mi-a mers... si am revenit la cea initala (fiind salvata pe pc). Acum nu vrea sa vada deloc Romania. Ma arata pozitionat in camp! Ce pot sa fac in acest sens? Va rog sa ma ajutati !!!
iGo v.8.3.1 + Cobra 9440

Dan Alex

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #121 : Aprilie 30, 2009, 09:27:55 am »
S-a rezolvat ... vad ca vrea numai cu harta veche (ca dimensiuni, structura... - cine stie?!!) Am primit de la un detinator de navon harta cu RO si imi functioneaza.

Multumesc vilmos pentru ajutor ! Numai bine.
iGo v.8.3.1 + Cobra 9440

Ionut P

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #122 : Aprilie 30, 2009, 08:17:19 pm »
Am sters tot ce e in folderul SPEEDCAM. Am copiat fisierul SpeedCams.txt acolo. La restart fisierul speedcam.spdb are 7 KB si SpeedcamUpdates.spud are marimea 0. Este normal ? Sa convertesc fisierul Speedcams.txt in fisier .spud ? Trebuie sa existe ambele fisiere (.spdb si .spud) in folderul SPEEDCAM ?
ASUS GO Navigation Software 2008 Jun 19 2008
ASUS R700

Dan Alex

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #123 : Mai 02, 2009, 10:14:08 am »
Daa, este normal - lasa asa !!
iGo v.8.3.1 + Cobra 9440

Ursache Mihai

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #124 : Mai 04, 2009, 11:08:02 pm »
o mica problema ma supara de catva timp. dupa ce startez igo, in ecranul cu harta si ultima pozitie memorata nu pot face nimic. parca e blocat abia dupa vreo 20 secunde imi da voie sa umblu in meniu. Pana acuma nu a facut asa ceva. De la ce poate sa fie? am un PNA WAYTEQ.

peter

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #125 : Mai 23, 2009, 04:29:43 pm »
dar la mine interfata nu merge este ecran alb
ce trebuie sa fac

peter

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #126 : Mai 23, 2009, 07:59:18 pm »
am si eu o problema sa zic asa am fost pana in grecia dar daca ma luam dupa gps trebuia sa ies din tara prin constanta vama veche  nu ma lua pe la ruse giurgiu,daca stie cineva cauza .va multumesc

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #127 : Mai 25, 2009, 09:34:11 am »
peter_yo a scris:
Citat
am si eu o problema sa zic asa am fost pana in grecia dar daca ma luam dupa gps trebuia sa ies din tara prin constanta vama veche  nu ma lua pe la ruse giurgiu,daca stie cineva cauza .va multumesc


Mai mult ca sigur ai o harta mai veche la care nu se potrivesc granitele.

Ce oras ai ca punct de start?
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

peter

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #128 : Mai 25, 2009, 11:21:17 pm »
da asta era am schimbat harta si merge ,am bagat bucuresti atena ca asta era traseul,mia am o problema am pus mai multe skin noi dar nu stiu cum sa fac sa schimb masian ca am inteles caare mai multe masini daca ma poti ajuta.multumesc mult

Razvan R.

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #129 : Mai 26, 2009, 10:33:59 am »
Pentru granite corecte si alte detalii legate de jonctiunile drumurilor intre diferite tari, ar fi bine sa aveti pusa si basemap - aceeasi versiune cu hartile pe care le aveti deja.

Marin Davidescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #130 : Mai 27, 2009, 05:58:24 pm »
Salut !!  Ma poate ajuta si pe mine cineva cu iGo v8 ? Ca de 2006 m-am cam saturat,si vreau ceva nou !Multumesc anticipat !!!! :S :S

SANDU CIPRIAN IOAN

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Karma: +2/-0
    • Yahoo Instant Messenger - sanduciprianioan@yahoo.it
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #131 : Mai 30, 2009, 11:47:36 pm »
salut, nu stiu daca e permis da aici http://www.megaupload.com am incarcat eu chiar acum NavNGoiGo8-8.3.2.64029.rar cu password: cypros , pt cei care il vor, va garantez ca functioneaza, il am eu pe HTC 3300, l-am incarcat si pe alte aparate, si am pus si skin pt Samsung Omnia, gasiti si un file de text cu adrese de unde puteti lua harti si telecamere, sper sa va fie de folos, va salut pe toti, ciao

ADMIN EDIT : Soft-urile pirat sunt interzise pe site si forum. Eu am sters link-ul.

SANDU CIPRIAN IOAN

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Karma: +2/-0
    • Yahoo Instant Messenger - sanduciprianioan@yahoo.it
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #132 : Iunie 08, 2009, 03:57:19 pm »
ok, nu stiam de partea cu link-uri catre software pirat, oricum pt ajutor cu igo 8 si becker traffic assistant ma puteti contacta pe mail cipriancami@libero.it (sper ca asta este permis) , salutari la toata lumea

MUNTEAN LUCIAN

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #133 : Iunie 11, 2009, 10:01:30 am »
Se poate instala IGO 8 pe MyGuide 3000GO
Aparatul nu are mufa USB. Care sunt pasii ce trebuie urmati?

Razvan R.

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #134 : Iunie 11, 2009, 02:52:12 pm »
Cel mai probabil s-a "corupt" cardul. De la o eroare de scriere sau din cauza faptului ca nu a fost scanat de erori sau formatat niciodata de la data cumpararii, memoriile flash mai patesc asa ceva...

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România