Autor Subiect: igo8  (Citit de 78592 ori)

reperul

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #135 : Iunie 24, 2009, 12:56:32 am »
Salut.  Eu folosesc NAV n GO igo 8  cam de 1 an pe un HTC. Am nevoie de un update pt harti. Cum pot sa stiu care e ultima versiune si unde  gasesc un update pt UK.

SANDU CIPRIAN IOAN

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Karma: +2/-0
    • Yahoo Instant Messenger - sanduciprianioan@yahoo.it
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #136 : Iunie 24, 2009, 09:20:01 am »
nu se pot pune pe site anumite link-uri, scrie-mi un mail si-ti raspund , ciao

MUNTEAN LUCIAN

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #137 : Iunie 24, 2009, 11:31:34 am »
Multumesc mult de tot! Am rezolvat problema. Am instalat IGO 9 amigo

Costi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #138 : Iulie 05, 2009, 12:47:49 am »
Cine poate sa imi spuna de unde iau IGO 8 ?

AdrianD

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Karma: +0/-0
    • Yahoo Instant Messenger - bobby.deaconu
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #139 : Iulie 05, 2009, 11:58:48 am »
Salut.Da o adresa de email si discutam.

danut

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #140 : Iulie 05, 2009, 02:25:34 pm »
Unkiul, atentie mare. Igo-ul il gasesti pe net cu o cautare pe google sau pe torenti sau pe huburi.
Nu merita sa dai bani pe el.
Cauta si-ti garantez ca vei gasi.

Baltaru Andrei

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #141 : Iulie 15, 2009, 05:35:56 pm »
Salut.. am si eu un Mio 169 si aveam inainte pe el iGO 8.0.X.X si mergea. Azi am pus iGO 8.3.X.X si dupa multe incercari l-am facut sa mearga dar a aparut o probleme. Porneste programul tot arata strazile daca ii dau sa caute ceva cauta, dar nu se conecteaza la sateliti. Ma arata undeva in Bucuresti (eu fiind din cta) si nu se conecteaza ca sa isi ia pozitia reala. Ce pot sa fac? Daca bag harta veche merge daca o bag la loc pe asta nu se conecteaza.. Mai trebuie umblat pe undeva ceva?

cornel g

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #142 : Iulie 25, 2009, 03:43:51 pm »
eu zic sa cauti port gps,e posibil sa fie altul fixat la noul igo...dai cautare automata rata si port ,,apoi verifica in fisierul txt sa nu fie fixata deja,,daca da ,,sterge linia ,,,e una din cauze,,,,daca nu ,,,iesi in spatiu liber si asteapta ,,,citeva minute ,,,poate poate....B)

colombo2003

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #143 : August 04, 2009, 11:22:12 pm »
Buna seara,

Am un Asus A696 WM 6.0 si iGO 8.3.2.97313 (jul 2009). Rezolutie in navigatie: 320_240 (deci mod landscape).

La varianta 8.0.0 folosesc un skin diMKa 1.3.25 (cu schema de culoare fullmoon de la Keykira) care imi place foarte mult (deh, gusturile...) si cu care m-am obisnuit. Asa incat m-am gandit sa-l adopt si pe varianta 8.3.2. Si am gasit, dar am observat ceva care ma deranjeaza, ma enerveaza si-mi sta pe creier si nu stiu de la ce-ar putea fi si ce sa-i fac.  Voi ati observat? La voi face la fel? E bug? Sa fie de la data.zip?
Acest lucru nu se intampla pe 8.0.0

Este vorba de profiluri. Mai exact de o suprapunere de culori. Am incercat inclusiv cu skinul original si se intampla acelasi lucru.Folosesc aceleasi fisiere dayheightcolor.bmp si neightheightcolor.map pe care le folsoeam si la varianta 8.0.0 (mai ales cel de noapte, care este luminos si si pentru relief).

Aleg asadar profilurile si intru in mod harta. Initial, pentru cateva secunde raman culorile pe care as vrea sa le am (pe care le aveam in 8.0.0 - vezi atasament "profil noapte initial.jpg"), apoi incepe si se suprapune un altul (vezi atasamente "profil noapte final 1 si 2.jpg"). E cam aiurea... Aveti vreo idee de la ce poate si cum se poate rezolva?

Multumesc

PS. Scuze pt posturi succesive, dar nu reusesc si nu stiu cum  sa atasez in acelasi mesaj mai mult de o poza

colombo2003

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #144 : August 04, 2009, 11:24:08 pm »
A doua, incermediara; incepe sa randeze si sa acopere profilul anterior cu un altul

colombo2003

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #145 : August 04, 2009, 11:25:25 pm »
Si in fine ultima. Profil de culoare schiimbat complet. :(

mojo

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #146 : August 17, 2009, 02:25:53 pm »
Stie cineva daca exista optiunea de a vedea itinerariul (ca nume de localitati prin care trece traseul) in igo 2008 v.8.4 ,cel care arata asa:  http://www.igomyway.com/en/screenshots.html ?

peter

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:igo8
« Răspuns #147 : Septembrie 15, 2009, 07:14:07 pm »
cum pot face sa pun icon din branding automat sau daca le pun manual sa nu le mai stearga si sa iau munca de la capat ma poate ajuta cinneva?Am incercat ce sa scris pe al pagina 6 dar linkul nu mai este valabil.ms anticipat

tavulino

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: igo8
« Răspuns #148 : Mai 17, 2010, 05:31:33 pm »
Salutare,

Mi-am adus si io varianta de 8.3.xxxx de IGO, pentru a o inlocui pe 8.0. Aveam mai multe rezolutii in arhiva data.zip, dar exact aia care imi trebuia se pare ca nu o am. Mai exact 480x234. Ce pot sa fac fratilor? Ce trebuie sa fac in situatia asta?

Aplicatia pleaca, incearca sa se initializeze, chiar intra in program la setari, dar din cauza ca nu am rezolutia care imi trebuie, nu imi intra in ecran butonul de OK din bara acolo cand sa-mi aleg limba.

PLS HELP!

Adrian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Karma: +2/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: igo8
« Răspuns #149 : Mai 17, 2010, 08:47:54 pm »
Cauti alt data.zip care sa cuprinda si rezolutia ta !
Incearca sa downloadezi kitul de aici: http://diimaps.webs.com/WEBPROTECT-index.htm

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România