Autor Subiect: igo8  (Citit de 77176 ori)

Ursache Mihai

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: igo8
« Răspuns #150 : Mai 31, 2010, 09:28:15 am »
am reusit sa instalez aceasta versiune deigo 8.3.4 dar vad ca la repornirea programului de navigatie nu-si pastreaza setarile (de fapt nu toate) de ex: la metoda de calculare a traseului, setarile de meniu(animatie)
Am verificat si cateva fisiere sa nu fie read only, dar nu am gasit nimic.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
pun si fisierul sys sa va faceti o parere
mentionez ca am un wayteq n770bt

colibry

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: igo8
« Răspuns #151 : Octombrie 02, 2010, 03:37:06 pm »
Am si eu ceva probleme cu IGO8
Lam instalat pe un Becker Z201, merge totul bine cu o singura exceptie, vocea ioanei se aude doar cand spune reconfigurarea traseului, alceva nu mai vrea sa imi spuna, chestii stanga dreapta etc.. ce ar trebui sa spuna in mod normal. Pe harta sageata indica bine si ma duce unde ii dau , doar ca e obositor sa ma uit la sageata si la linie, ar fi mai usor sa o aud ca-mi spune ce sa fac.
A mai intalnit cineva asa ceva? Poate ma ajutati cu un sfat. Multumesc anticipat.

iulian1969

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: igo8
« Răspuns #152 : Aprilie 01, 2011, 11:02:01 pm »
Salut, Mi-am luat de curand un gps navat cu igo8 si am probleme cu el. In momentul cand il pornesc navigatia imi da ca punct de plecare parisul si eu locuiesc in targoviste. ce pot sa-i fac? si mai am o intrebare igo8 este pe un card de 2G si as vrea sa-l mut pe unul de 8 cum fac, pentru ca nu ma lasa sa-l copiez?

horatiu77bv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: igo8
« Răspuns #153 : Iunie 08, 2011, 01:12:49 pm »
probabil e din cauza ca tu pornesti navigatia undeva unde n-ai semnal.......ia incearca afara....ar trebui sa-si ia coordonatele locului unde te afli tu....

fb_100000605460607

  • Vizitator
Re: igo8
« Răspuns #154 : Decembrie 30, 2012, 07:53:50 pm »
Salut! O problema am si eu cu speedcams. Am copiat in folderul speedcams fisierul .txt , dupa care am vrut sa activez functia. Problema e ca la SETARI-->SUNETE SI AVERTIZARE nu pot bifa decat SUNETE TASTE  si  AVERTISMENT LIMITA VITEZA. Ce ar trebui sa fac sa pot activa SPEEDCAMS? Pentru ca nu am asa ceva.Merci,astept un raspuns de la cineva.

horatiu77bv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: igo8
« Răspuns #155 : Decembrie 30, 2012, 08:45:32 pm »
Prietene, cauta si tu alte site-uri ca aici slabe sperante sa-ti mai raspunda cineva. Da si tu detalii cu ce aparat ai, ce soft de navigatie folosesti...etc

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România