Autor Subiect: Mio C720b - Harti noi  (Citit de 9690 ori)

simion

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Mio C720b - Harti noi
« : Iunie 30, 2009, 07:18:14 pm »
Buna... as vrea sa stiu si eu de unde fac rost de harti noi pt un mio c720b. am versiunea v 3 pe el si hartile sunt din 2007! multumesc anticipat;)

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio C720b - Harti noi
« Răspuns #1 : Iulie 01, 2009, 11:33:11 pm »
simionbn a scris:
Citat
buna... as vrea sa stiu si eu de unde fac rost de harti noi pt un mio c720b. am versiunea v 3 pe el si hartile sunt din 2007! multumesc anticipat;)


Hartile pentru Miomap 3.3 sunt compatibile cu cele pentru iGO2006.

Cauta "mio_mapy_igo6" in Google si vei gasi lista cu harti pentru iGO2006.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

simion

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio C720b - Harti noi
« Răspuns #2 : Iulie 13, 2009, 05:16:02 pm »
buna ziua! am gasit hartile pentru mio c720b, problema care o am acu este ca imi apar cu cheita si din cate am citi inseamna ca n-am licenta la ele. ce trebuie sa fac? sa schimb softul?daca da va rog sa-mi spuneti cum sa fac asta ptr ca nu ma prea am cu astea si v-as fi recunoscator sa-mi spuneti ce trebuie sa fac asa ca pentru incepatori, pas cu pas! va las si adresa de mail pt ca eu am rar acces la internet simion_suticau@yahoo.com! va multumesc anticipat

Mihai Dobrescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio C720b - Harti noi
« Răspuns #3 : August 03, 2009, 03:12:46 pm »
Si eu am aceasi problema:
Fisierele
Greece_2009.02_090403
Bulgaria_2009.02_090403
Romania_2009.02_090403
Turkey_2009.02_090403

imi apar blocate. Alte variante mai vechi merg. Fisierele de licenta binenteles ca nu sunt cele originale de pe aparat, ca cu acelea nu mergea nimic.

Stie cineva ce fisiere de licenta trebuie pt. hartile de mai sus ?
Am miomap 3.2.

robr

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio C720b - Harti noi
« Răspuns #4 : August 03, 2009, 05:56:52 pm »
salut am si eu o problema cu un gps mio c520  la care am cerut un upgrade cu hartile 2008 si nu sunt multumit de aceasta hata (precizez ca am avut mio map v3.3 si acum un fel de moov) si as vrea sa revin la softul vechi daca ma poate ajuta cineva ca cei de la mio nu vor

 Va raman dator    multumesc si scuze daca deranjez

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio C720b - Harti noi
« Răspuns #5 : August 03, 2009, 07:58:34 pm »
dmikel a scris:
Citat
Si eu am aceasi problema:
Fisierele
Greece_2009.02_090403
Bulgaria_2009.02_090403
Romania_2009.02_090403
Turkey_2009.02_090403

imi apar blocate. Alte variante mai vechi merg. Fisierele de licenta binenteles ca nu sunt cele originale de pe aparat, ca cu acelea nu mergea nimic.

Stie cineva ce fisiere de licenta trebuie pt. hartile de mai sus ?
Am miomap 3.2.


Problema ta este ca ai pus harti de iGO8 in Miomap 3.2. Nu o sa mearga niciodata.

Ultimile harti care merg cu iGO2006+/Miomap 3.x sunt din 2008.10. Le gasesti aici
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Cristi

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio p340
« Răspuns #6 : August 03, 2009, 09:02:40 pm »
am si eu un mio p340 si am sters de pe card tot din greseala  nu imi mai functioneaza GPS si nu stiu de unde sa iau hartile iar

Mihai Dobrescu

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio C720b - Harti noi
« Răspuns #7 : August 19, 2009, 10:45:40 am »
Asa era. Mersi!

bors teodor

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Karma: +0/-0
    • Yahoo Instant Messenger - monk_teo
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio C720b - Harti noi
« Răspuns #8 : Septembrie 12, 2009, 08:48:00 pm »
mii de scuze , dar am si eu o intrebare legata de harti ? am dat jos de pe net niste harti(moldova)le-am copiat in gps(c720b)si cand deschid aparatul imi zice ca unele harti sant blocate si intradevar moldova nu o vede ? ce sa fac ? chiar am nevoie de harta moldovei !merci anticipat

bors teodor

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Karma: +0/-0
    • Yahoo Instant Messenger - monk_teo
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio C720b - Harti noi
« Răspuns #9 : Septembrie 19, 2009, 12:45:01 pm »
nimeni nici o idee ?

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Mio C720b - Harti noi
« Răspuns #10 : Septembrie 21, 2009, 11:46:33 am »
monkteo a scris:
Citat
nimeni nici o idee ?


Harta Moldovei este foarte slaba. Nu prea ai ce sa folosesti :)

Pentru ca hartile sa nu mai fie blocate trebuie sa schimbi 4 fisiere : Miomap.exe, Miomap.exe.id, license.db si eventual data.zip.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România