Autor Subiect: Problema moov 300 (miomap 2008)  (Citit de 6891 ori)

Vladi IVv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Problema moov 300 (miomap 2008)
« : August 18, 2009, 02:58:17 pm »
Salut!

-> sunt nou pe aici si sper sa postez bine.
-> Am un Moov 300 cu miomap 2008 Build 2.3.5154924 (care cred ca e ultima versiune). Cand am facut update-ul, mi-a schimbat hartile mari cu europa de vest si de est cu hartile tarilor segmentate; iar in fisierul config aveam MultiMapDir acum.
-> Softul merge bine, asta pana cand primeste semnalul si se blocheaza sau daca nu....apar multe frame-uri pe ecran (meniul inca mai merge) ca si cum nu e compatibil cu harta cea noua. Daca pun in loc de multimapdir -> mapdir= si aleg din meniu harta, tot asa face. Problema mea este rezolvata doar daca folosesc hartile vechi (cele mari, cu europa) impreuna cu softul nou. Nu vad eu diferentele dintre harti, dar totusi, de ce nu sunt compatibile hartile noi?

Multumesc

PS: poate aveti un link cu ultimele harti ptr moov. :)
:unsure:

Vladi IVv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #1 : August 20, 2009, 10:36:36 pm »
nimeni?:unsure:

Vlad

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1356
  • Karma: +213/-2
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #2 : August 21, 2009, 09:28:13 am »
Cel mai simplu este sa inlocuiesti soft-ul de navigatie cu iGO8. Nu vei mai avea probleme cu ecranul sau cu hartile.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Vladi IVv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #3 : August 21, 2009, 06:16:58 pm »
ok, am sa-ti urmez sfatul.... imi placea miomap 2008 ptr ca era foarte simplu de utilizat (pentru tot omu' :lol: ) si avea chiar foarte multe POI-uri, dar din cate am vazut IGO are cele mai noi harti asa ca pana apare un nou update la mio moov am sa merg pe IGO.... Merci!

Vladi IVv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #4 : August 21, 2009, 11:58:56 pm »
am ultima harta a romaniei ptr mio, adica: romania_sc_200903_eeu.cpf impreuna cu licenta, dar cand o pun pe mio-ul meu (cu miomap 2008) nu mi-o citeste...de ce oare?

Multumesc!

cornel g

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #5 : August 25, 2009, 11:30:26 am »
daca chitul nu este coafat,,,nu accepta noile harti cu licenta,,,,a ti inteles ce am vrut sa zic?iar referitor la harti ,cred ca aveti setat gresit calea din miomapdir.....banui ca hartile vechi nu sunt in acelasi loc cu cele noi,,mai sapati putin,,,sau poate afisati ce e scris acolo ,,,gasim noi o solutie,,,,am folosit miomap2008 cu noile harti 2009 sunt multumit de cum ruteaza,calculeaza,ioana e ok la sensuri giratorii etc,,,,nu e ca igo 8 ,,,dar e cam 80 la suta din el,,,pt cine are nevoie de navigatie,,,e mai bun ca amigo,,,il recomand,,B)

Vladi IVv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #6 : August 28, 2009, 03:40:32 pm »
Asta am gasit ini miomap.ini dupa ultimul update oficial de la MIO:

[Main]
Captionless=1
Screen=WQVGA
ShowPOIShortcuts=1
SaveTimeZone=1
date_parity_check=1

auto_zoom_max=12
auto_zoom_delay=5
exc_speed_cams=Osterreich,Deutschland,Schweiz
MultiMapDir=\\My Flash Disk\\Program Files/MioMap

[Mio]
NavPix =1
MioConnect =1
UseLCID=1

[Navigation]

[Advisor]
language=24
gender=0

[GPS]
Found=vsp1:,57600,8N1,none

    buttons=1

    ......................?

    Ei bine....sub forma asta nu merge, asa ca in loc de MultiMapDir am pus MapDir si mai jos Map=...... ?

    Pareri? Sugesti?

cornel g

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #7 : August 28, 2009, 10:40:24 pm »
auto_zoom_max=2   incercati asa,,,,caile ar fi corecte,,,da ti un e mail la ei,,,,vedeti ce raspuns va dau

Vladi IVv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #8 : August 29, 2009, 06:50:55 pm »
Multumesc ptr raspuns! se pare ca nu merge.... Am trimis un e-mail la ei...deobicei raspund.
PS: Pana la urma cum pot coafa softul ca sa mearga ultimile harti? Multumesc!

dorin

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 142
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #9 : August 29, 2009, 10:25:12 pm »
Incarca sa editezi  :

MultiMapDir=\\My Flash Disk\\Program Files     /       MioMap

Pune \\
Asta daca nu ai scris tu gresit.  Sau fa un bkp la soft si sterge  miomap.ini
Iata ce contine miomap.ini  la mine :

[Main]
MapDir=\\My Flash Disk\\Program Files\\MioMap
Map=romania_sc_200812.cpf
[Advisor]
language=24
gender=0
[GPS]
Found=

Vladi IVv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #10 : August 29, 2009, 11:46:04 pm »
Multumesc de rasouns...am sa incerc ce mi-ai spus; sa stii ca n-am umblat p'acolo inainte....
PS; eu am moov 300 si ultimul uodate am harta romaniei din 2008.10 dar am si hartile de 2008.12 si 2009.3 ... cum pot sa le pun dar sa le si recunoasca? Multumesc!

dorin

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 142
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #11 : August 30, 2009, 08:42:46 am »
Sa ne spui cum s-a rezolvat problema.

cornel g

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #12 : August 30, 2009, 09:59:10 am »
se sterg vechile harti,se pun cele noi in radacina miomap,sau creezi un folder maps,,dar trebuie data calea catre el din multimapdir adaugind la urma \\MAPS ,,asta daca hartile sunt cumparate,,le recunoaste,,,chituri coafate se gasesc,dar pierdeti garantia,,:(  

un link.http://rapidlibrary.com...........

cititi si completati dupa nevoi,,daca am gresit rog admin sa stearga linkul,,,scuze,luati toate 4 parti,,,si apoi ,,,bafta,,daca stiti ce faceti,,,dar mai intai salvati fisierele originale,ca nu se stie ,,,B)

ADMIN EDIT : Link-urile catre soft-uri pirat sunt interzise pe site si forum.

Vladi IVv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #13 : Septembrie 01, 2009, 10:46:16 am »
Multumesc mult de raspunsuri! Am incercat si cu "\\" in loc de "/"....dar tot acele frame-uri le face.... Interesant este ca harta devine inaccesibila doar dupa ce GPS-ul primeste semnalul. Am scris alaltaieri la MIO...acum astept un raspuns...pana atunci merg cu harta din 2008.03 .

Vladi IVv

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Problema moov 300 (miomap 2008)
« Răspuns #14 : Septembrie 12, 2009, 04:32:16 pm »
Salutari!

Am scris asta la mio:

"Buna ziua! Am facut ultimul update care se gasea pe site pentru moov 300 (acum cateva luni); acesta updata toate hartile la 2008.10 . Dupa ce am efectuat update-ul...totul merge ok pana cand GPS-ul prinde semnal ptr a te localiza....in acel moment hartile nu se mai misca (meniul si restul functiilor inca mai merg) si apar pe harta tot felul de frame-uri sau o eroare fatala. Am mai cautat pe net si am gasit ca update-ul schimba in MioMap.ini MapDir in MultiMapDir.... Ei bine am pus la loc MapDir sa incerc....Am ales romania in meniu si tot aceeasi problema...... Singurul mod in care pot utiliza GPS-ul este sa folosesc fostele harti mari cu europa si sa am MapDir in fisierul config. Se pare ca nu agreaza noile harti..... Sugestii? Multumesc! "

-> si am primit un raspuns relativ repede (7-8 zile)

"Buna ziua! Va rugam sa restaurati sistemul de operare si sa incarcati softului original al aparatului de pe DVD-ul din pachet. Pana la sfarsitul acestei luni se vor posta actualizarii pentru aparatele din seria Moov.  O zi buna!"

 ... sper ca noul update sa faca ceva bun ;)) !

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România