Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Ionut P

Pagini: [1]
1
CUSTOMIZĂRI / Problema Miopocket
« : Iunie 19, 2011, 08:59:44 pm »
Pe un ASUS R700 cu Miopocket 3.49 am incercat sa copiez Miopocket 4.68 (prin suprascriere). Imi dadea niste erori. Mi-am dat seama ca nu e posibil si am gasit uninstallerul Miopocket. Am dezinstalat si la restart laptopul nu mai recunoaste dispozitivul USB (GPS -ul e conectat prin cablu si Ms ActiveSync). Deci nu mai am acces pe card. Cititorul de card am impresia ca e defect pt ca nu face nimic (am introdus microSD intr-un adaptor si apoi in laptop). O sa-mi cumpar un cititor de carduri. Asa voi putea accesa cardul GPS, sper ... Exista o alta solutie ?

2
PROBLEME / Re:igo8
« : Aprilie 30, 2009, 08:17:19 pm »
Am sters tot ce e in folderul SPEEDCAM. Am copiat fisierul SpeedCams.txt acolo. La restart fisierul speedcam.spdb are 7 KB si SpeedcamUpdates.spud are marimea 0. Este normal ? Sa convertesc fisierul Speedcams.txt in fisier .spud ? Trebuie sa existe ambele fisiere (.spdb si .spud) in folderul SPEEDCAM ?

3
PROBLEME / Re:igo8
« : Aprilie 20, 2009, 11:18:24 pm »
La ASUS R 700 reconfigurarea automata a traseului nu se face de fiecare data. Am fost o data in Viena unde am avut o balbaiala legat de traseu (drum in lucru etc.). Ioana imi spunea ca am gresit traseul, insa nu facea reconfigurarea. Eu stiam ca trebuia s-o faca. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa apas un buton (stanga, sus) cu doua sageti verzi, circulare. Nu prea cunosteam aparatul, il cumparasem de curand. Am mai facut probe cu el si o data a reconfigurat automat traseul cand greseam. Optiunea de reconfigurare automata este tot timpul activata.
Ma poate ajuta cineva in acest sens ?

4
SKINURI (TEME) / Re:[iGO8 3.2] diMka
« : Aprilie 20, 2009, 06:51:37 pm »
La ASUS R 700 cum se poate instala skin-ul ? Am copiat fisierul in memorie (CONTENT\\SKIN), am dat restart si am intrat in Setari-->Vizual-->Meniu. Aici nu am decat doua butoane: Animatie (cu casuta activat/dezactivat) si Fundal (care imi ofera mai multe culori pt fundalul meniurilor). Nu exista arhiva in arhiva.

5
NOUTĂŢI / Re:iGO 2008
« : Aprilie 01, 2009, 12:23:52 am »
estart a scris:
Citat
Am vazut ca a aparut o noua versiune de iGo 8 ( iGO 8 8.3.2.80621 )

Latest navigation software update for R3 series, now with MSND support.
This version also fixes the menu animation bug, where software would crash while exiting if enabled.


Stie cineva cum se instaleaza acest update pt soft cu licenta ?

6
PROBLEME / Re:Speedcam fara avertizare sonora
« : Martie 29, 2009, 10:51:33 pm »
Am un ASUS R 700 cu ASUS GO Navigation 19.06.2008. Nu am skinuri sau alte modificari ale softului original, doar camerele/radarele care nici nu erau instalate in memorie (sunt ceva pe CD, dar nu le-am incercat). La inceput de martie am incarcat fisierul speedcams.txt (EU), cu toate tipurile de camere si radare (fixe/mobile). Am fost pana la Viena, Austria. La dus alertele au fost f exacte si prompte. La intors a fost mut aproape tot drumul. Nu a "ţipat" nici in Austria, nici in Ungaria. Doar in Romania m-a avertizat o data, aproape de casa (sunt din Slatina), la Ganeasa (Olt) cand a scos un sunet scurt si atat. Am gasit raspunsul la aceste intrebari cu cateva posturi mai inainte. Nu stiu alerta de la Ganeasa de ce tip este ... Astazi am sters fisierul cu camere si radare si am instalat ultimul fisier (toate din RO). Am plecat pana la tara si am luat si GPS-ul sa fac o proba cu radarele mobile din Jitaru. La dus m-a avertizat la primul radar. La al doilea, dupa cate imi aduc aminte, nu a zis nimic. La intoarcere, tacere la ambele. Vreau sa spun ca fisierul .txt l-am prelucrat cu programul radars.bat pt a-l transforma in fisier .spud. GPS-ul nu l-am oprit deloc dus/intors. Se poate cumva rezolva problema sau e vreo problema ?
Nu s-ar putea face un "artificiu" prin care unui anumit tip de radar/camera sa i se asocieze un anumit sunet/iconita ?

7
iGO 8 / Re:Asus R700 - SpeedCams
« : Martie 01, 2009, 12:20:19 pm »
Multumesc ! Si imi cer scuze ca nu am postat initial unde trebuia !

8
iGO 8 / Re:Asus R700 - SpeedCams
« : Martie 01, 2009, 10:09:48 am »
Buna ziua si bine v-am gasit !

Am luat de curand un ASUS R700. Are instalat Asus GO 2008. Care din fisierele speedcams trebuie sa le copiez in memorie: cele de la IGO 2008 sau cele de la IGO My Way 2006+ ? In folderul SPEEDCAMS trebuie sa exista un singur fisier de tip .txt (fara folder) ? Un traseu pentru a putea face o simulare se poate?

Imi cer scuze, dar sunt incepator in ale GPS-ului. Peste 3 zile plec intr-o mica vacanta la Viena si as vrea sa fiu pregatit.

Multumesc !

Pagini: [1]
(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România