Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dragomir n

Pagini: [1]
1
PROIECTE MONITORIZARE TRAFIC / Judeţul Sibiu
« : Februarie 03, 2009, 01:09:45 pm »
Avem radare fixe în două săptămâni (02 februarie 2009 22:05 )

* Cei 8 angajaţi ai Serviciului Poliţiei Rutiere care vor lucra în dispecerat au fost instruiţi în cursul săptămânii trecute
* Dispeceratul va funcţiona la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere
* Până acum au semnat contractele cu firma care se ocupă de radarele fixe primăriile din Tălmaciu, Boiţa, Cristian şi Miercurea Sibiului

Şoferii care circulă pe drumurile naţionale care tranzitează judeţul Sibiu vor trebui să fie foarte atenţi la viteza cu care circulă. În aproximativ două săptămâni vor deveni funcţionale radarele fixe, o parte dintre primării având deja contractele semnate cu firma care se ocupă de acestea. Cei 8 angajaţi ai Serviciului Poliţiei Rutiere care vor lucra în dispecerat au fost instruiţi în cursul săptămânii trecute. "Săptămâna trecută au fost instruiţi cei 8 lucrători din subordine care acţionează pe această temă. S-au făcut şi testări cu privire la încălcarea regimului de viteză în trafic. Vom pune de asemenea în funcţiune şi un radar mobil, cu aceleaşi atribuţii ca şi cele fixe", precizează subcomisarul Lucian Neamţiu, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

4 contracte semnate

La Tălmaciu vor fi amplasate două aparate radar, dar locurile exacte nu au fost deocamdată stabilite.
Conform contractului, amenzile vor merge în procent de 51% la autorităţile locale, 49% urmând să intre în conturile firmei care se ocupă de radare. "Va fi semnat un protocol şi cu Poliţia, însă mai întâi de toate trebuie să vedem amplasamentele, şi pentru asta nu ne-au contactat", spune Constantin Barbu, primarul din Tălmaciu.

Contractul cu firma s-a semnat şi la Boiţa. Primarul Nicolae Mohor spune că amenzile vor merge în procent de 56% la firmă şi 44% la bugetul local.

Şi la Cristian a fost semnat contractul. "Contractul l-am semnat, radarul este montat, aşteptăm doar licenţa", spune Ioan Seuchea, primarul localităţii. Amenzile vor intra în procent de 51% în bugetul primăriei, 49% din bani urmând să fie viraţi în contul firmei care se ocupă de radare.

Primăria din Miercurea Sibiului a semnat de asemenea contractul cu firma, procentele din amenzi fiind aceleaşi ca şi la Cristian. Primarul Ioan Troancă spune că un aparat a fost deja montat la Apoldu de Sus şi sunt discuţii pentru amplasarea celui de-al doilea aparat, la Miercurea.

Discuţii pentru amplasarea unui aparat radar se poartă şi cu primăria din Şelimbăr, dar viceprimarul Marius Grecu spune că nu s-a semnat încă nimic.

Pentru radarul de la Săcel primarul din Sălişte, Teodor Dumitru Banciu, spune că nu a semnat contractul şi nici nu-l va semna.

Sursa : http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/avem-radare-fixe-in-doua-saptamani-32041.html

Pagini: [1]
(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România