Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Asztalos Istvan

Pagini: [1]
1
RADARE MOBILE / Radare mobile Romania - baza de date noua
« : Mai 08, 2013, 05:50:55 pm »
Buna ziua colegii. Impreuna cu colegii de pe un alt forum am inceput sa lucram la un fisier nou de radare mobile Ro, incepand totul de la 0 (nu as dori sa fac reclama la forumul respectiv). Ne straduim sa facem o baza de date cat mai buna, corecta. As dori sa postez atasat fisierul. Mentionez, DEOCAMDATA cuprinde DOAR radare mobile din judetul Mures, respectiv anumite radare mobile din jud. Neamt. Totodata am adaugat si un radar mobil pe A3, la Turda, la coborare (km 13-14). Cei care ar dori sa contribuie, ar fi un lucru minunat. Este necesar programul google earth si aveti nevoie de multa rabdare, dar in final, zic eu, rezultatul poate fi unul foarte bun.
Cand am timp, o sa mai adaug radare mobile din zona mea.

2
RADARE FIXE / Camere/Radare Fixe pe Coridorul IV European (A1-A2)
« : Octombrie 25, 2012, 07:49:17 pm »
Am vazut astazi la stirile Protv o stire interesanta in acest sens. Cica se testeaza si se va monta un sistem care, din mers, calculeaza greutatea pe axe/osii a camioanelor si ii anunta pe autoritati in acel moment. Totodata se zice ca acest sistem va calcula viteza medie de deplasare a autovehiculelor, camerele fiind montate din 2 in 2 km. Daca stau sa ma gandesc, nici in Austria de ex. pe Autostrazi nu ai asemenea camere de sectiuni din 2 in 2 km sau nici macar in Italia. Ce parere aveti? Sunt sanse in acest sens? S-a zis ca urmeaza sa monteze radarele repsective pe A2 in urmatoarea perioada...
Iata si articolul : http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/camere-video-de-50-mil-euro-ajung-pe-toate-autostrazile-din-romania-ce-vor-face-ochii-electronici.html

3
BAZA DE DATE SPEEDCAMS / Radarul fix din Balotesti
« : August 03, 2011, 11:13:53 am »
Colegii, treaba sta in felul urmator : initial la Balotesti, DN1/E60, la radarul fix nu a schitat gps-ul nici macar un gest. Nu stiu cum nu a remarcat nimeni acest aspect, eu intamplator
am remarcat lipsa totala de alerte la acest radar fix. Dupa ce l-am instiintat pe Vlad si pe Doru, s-a modificat unghiul la acest radar fix, astfel primeam alerte pe directia Ploiesti-
Bucuresti, iar la intoarcere, surpriza : aproape ca am luat-o, noroc ca am observat aparatul.
Iarasi am trimis email la cei doi colaboratori, insa, fiind in concediu ambii colegi, m-am apucat de google earth, apoi de cules coordonate in format corespunzator si iacata :
am reusit sa culeg eu coordonatele : http://www.fileshare.ro/25092973046.4 <--- poza cu coordonatele radarului fix
Coordonate in format igo : 26.072222,44.608611,1,70,0,0
Deci in privinta radarului fix de la Balotesti am editat fisierul meu personal speedcams cu aceste date si as dori ca cineva sa verifice (eu umblu foarte-foarte rar pe acolo). Va multumesc
si sa speram ca nu v-a ars radarul fix de la Balotesti...

4
RADARE FIXE / Laser Jammer...in Europa
« : Ianuarie 21, 2011, 12:16:53 am »
Ieri mi-am achizitionat un Laser Jammer, ultima bucata care era pe stoc, in Ro, de pe magazin-online. Pretul era destul de bun, 520 RON cu transport cu tot, iar chiar si in state, 350 $ costa (unde e mult mai ieftin, teoretic). Mi-am luat acest produs deoarece umblu des in Ungaria si poate ma si mut acolo. Este SINGURA tara din Europa unde este permis sa folosesti un laser jammer, in alte tari, ca de ex. Austria sau Germania, te pot lua cu catuse, deci nu-i de joaca. Maine imi montez pe masina, apoi saptamana viitoare sunt curios ce rezultate o sa avem...
De stiut ca in Ungaria politistii se ascund in proportie de 90% cu masini nemarcate, civile si, exceptie facand zonele frecvent tranzitate de romani, NU se opresc masinile pentru depasirea de viteza, amenda venind prin posta direct acasa (inca nu-i valabil si pentru noi).
Va sfatuisc sa va dotati cu statie cb, si in Ungaria, de multe ori m-a ajutat sa evit radare. Revenind la Jammer... o sa ma interesez prin statie de la colegii romani si unguri daca este vreun laser undeva si ma duc incolo sa fac cateva teste, sunt tare curios

5
Staţii radio CB / Statiile CB - ajuta impotriva radarelor mobile?
« : Februarie 03, 2010, 12:33:50 am »
ADMIN EDIT : Am deschis acest topic pentru discutii despre statiile radio CB. Mai jos gasiti mesaje mutate din alte topic-uri.

Oameni buni, nu va mai plangeti! Mai bine tineti pasul cu tehnologia, luati-va statii cb! Sunt ieftine de tot, chiar mai ieftine ca un detector de radar bunicel. Deja cu 400 de RON iti dotezi masina si ai raza de 10-15 km, fara probleme. Poate sa fie orice Logan de politie, inainte sa te pornesti la drum, intrebi pe "colegi" daca e ceva si te anunta unde si cand intalniti echipaje. De ex. asta noapte, la ora 23:30, s-a anuntat o razie, control de rovinieta la Gaiesti, DN13/E60, in judetul Mures. Incredibil...deci, daca aveati bani de detector, sa nu va mai uitati la cei 400 de RON in plus. Si atunci pot cumpara politistii orice aparate de masurat cu orice optiune instant-on sau orice :)

6
RADARE FIXE / Cucerdea (MS) - radar fix nou pe DN14A
« : Martie 30, 2009, 10:26:52 pm »
Ii rog pe cei care trec prin zona, sa se uite atent daca a aparut sau nu stalp in orasul Iernut, jud Mures, DN15/E60, deoarece am primit o asemenea informatie, recent. Multumesc

7
Salutare tuturor.

Am avut mai multe pda-uri (2-3 bucati la numar) pe care am instalat Igo MyWay 2006 Plus.
Numai unul dintre aceastea imi apartinea, cu care am facut mai multe drumuri.

Am setat toate optiunile de avertizare speedcams, folosesc sursa PDI ROMANIA (CEA MAI BUNA), intotdeauna imi semnaliza radarele fixe din timp, cu aprox 800-1000 m mai inainte (depinzand de viteza), insa a aparut si o problema :
         la radarul fix din Puchenii Mari, la dus, catre Bucuresti, imi semnaliza prezenta aparatului de masurare a vitezei de la distanta considerabila (aprox 800 m), iar la intors, catre Ploiesti, eram sigur ca "stie" gps-ul toate radarele fixe, insa, m-am inselat amarnic.

Odata intrand in Puchenii Mari, am remarcat ca NU semnalizeaza radarul fix la intoarcere, orice ai face. Credeam ca eu am facut ceva gresit, insa am umblat prin toata tara, am intalnit aproape fiecare radar fix si la niciuna nu facea asemenea figuri. Va mentionez ca numai la versiunea 16 iunie 2007 al programului igo myway 2006 plus aparea aceasta problema. A aparut si pe celelalte doua pda-uri pe care tot eu am instalat igo-ul cu speedcam-uri.

Si sa nu va ganditi ca am setat ceva gresit...am invatat multe referitor la igo si speedcam-uri, nu am setat gresit directia la radarul fix din Puchenii Mari, radarul fix inregistrandu-te in ambele directii. Si prietenii la care i-am facut baza de date + igo, s-au plans ca au intrat cu aprox 140-150 km/h in radarul fix din Pucheni, cu GPS, cu tot.

Deci sintetizand : NU pda-ul sau memory card-ul sau...baza de date...niciuna nu e de vina...ci NUMAI si NUMAI soft-ul iGO myway 2006 plus din 17  iunie 2007. Probabil daca iti instalezi pe langa un skin cu sau fara avertizare vocala la radarele fixe, atunci o sa-ti "vada" si la intors, catre Ploiesti, acest radar.

Cu iGO 8, respectiv iGO 8.3.2 am incercat si merge FOARTE BINE, cu acelasi pda pe care era instalat anterior iGO myway 2006 plus. Sa nu credeti ca, facand update la speedcam-uri in folderul speedcam, nu am sters tot ceea ce se gasea anterior in acest folder, ca am procedat corect.

Unul dintre prieteni cu acest software mi-a atras atentia ca si la alte radare fixe face aceasi figura gps-ul...nu stiu...n-am verificat personal.

8
RADARE FIXE / Cristeşti (MS) - DN15/E60 - Radar fix nou
« : Decembrie 04, 2008, 04:45:26 pm »
Astazi s-a instalat un stalp cu cabluri trase la intrarea in Targu Mures, DN15/E60, intrare dinspre Cluj, pe portiunea de 4 benzi! Daca vreti, va dau coordonatele APROXIMATIVE (stiu aprox unde s-a montat)

Coordonate aproximative : 46.5065382 24.5004467

9
RADARE FIXE / Fântânele, Sângeorgiu de Pădure (MS) - radare noi
« : Noiembrie 27, 2008, 08:37:04 pm »
Astazi am observat ca in decurs de o saptamana, cand n-am trecut pe acolo, s-au montat doua radare fixe pe DN13A, sensul Balauseri-Sovata. Radarele fixe (mai exact, deocamdata stalpi si fire trase) le gasiti in satele Fantanele si Sangeorgiu de Padure. Coordonate aproximative pot sa va dau. Va tin la curent oricum!

Pagini: [1]
(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România