Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - Alex

Pagini: [1]
1
PROBLEME / Imagine de pornire iGO
« : Iulie 29, 2013, 07:18:32 pm »
Salutare tuturor. Am instalat iGO pe Mio Moov 330 si ma interesa ca atunci cand pornesc GPS-ul, pe pagina de pornire ( care e o interfata windows ) sa imi apara shortcut iGO sau daca as vrea mai mult sa imi apara  ca in acest video.
. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc.

2
CUSTOMIZĂRI / IGo pe Mio Moov 330
« : Februarie 09, 2013, 10:05:05 pm »
Salut. Sunt incepator in acest domeniu. As vrea sa instalez iGO pe aparatul meu Mio Moov 330 deoarece nu au mai aparut update-uri de mult timp pentru acest model de la MioMap 2008. Imi puteti spune care iGO este mai bun? As vrea sa am toata europa, si toate camerele radar si de verificare rovigneta. Vreau sa pun iGO si pentru motivul de a avea noua autostrada Cernavoda - Constanta. Ma poate ajuta cineva cu un tutorial pas cu pas?

3
Miomap / Mio Moov 500 RO IGO8
« : Decembrie 23, 2012, 05:04:56 pm »
Salut. Am descarcat IGO8 de pe filelist, am respectat pasii de pe forum ( instalare igo8 pe mio moov 500 ) si nu merge deloc. Nu stiu ce sa ii fac. Dupa ce pun IGO8 pe SD,  nu porneste IGO, iar daca sterg toate fisierele din Mio Device si instalez igo8 nu se aprinde gps-ul si ramane in modul USB. Daca modific MioAutoRun.exe in Auto.exe si MioAutoRun.mscr in Auto.mscr, imi da eroare cand aprind Gps-ul : Missing MioAutoRun. Ma poate ajuta cineva cu un tutorial sau ceva mult mai explicit si detaliat? Vreau neaparat sa instalez macar sa am ruta din Romania pana in Turcia. Multumesc

Pagini: [1]
(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România