Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - marius nechifor

Pagini: [1]
1
NOUTĂŢI / La ce versiune iGO ne oprim ?
« : Iunie 25, 2010, 09:43:26 am »
Va salut ! Deschid acest subiect pentru ca au aparut o multitudine de versiuni de igo si nu m-am hotarat la care sa ma opresc. Doresc ca fiecare sa vine cu parerea lui si sa ne spuna ce probleme a intalnit la versiunea lui de igo si ce avantaje are fata de alta versiune. NU ma intereseaza kitul in sine, ci versiunea(Ex. iGO8.3.4.142975). Nu are rost sa postam aici link-uri pirat sau ceva de genul asta. Pur si simplu as dori sa aflu care versiune e mai sigura la drum (care sa nu crape pe traseu, sa nu se blocheze, sa nu se restarteze, etc). Pana la urma cel mai bun kit e ala care e functional la drum (care isi face treaba), nu ma intereseaza versiuni tunate cu tot feluri de schinuri, iconite sau alte cele, pt ca la drum nu mai conteaza toate astea. Astept parerile voastre legate de versiunea cea mai reusita pana in momentul de fata.

2
ADAUGĂ UN PUNCT DE INTERES / PDI Bulgaria si Turcia
« : Mai 10, 2009, 05:51:59 pm »
Salut. In perioada iulie-august vreau sa plec in turcia si sa trec prin bulgaria. Eventual daca finantele se subtiaza, vreau sa plec in bulgaria. Daca a mai fost cineva sau poate daca are salvat pe gps lui niste poi cu ceva restaurante sau locuri de distractie, etc din bulgaria si turcia, rog sa le posteze aici.  Multumesc anticipat. B)

3
NOUTĂŢI / Cine are ultima versiune de Igo 8 ?
« : Aprilie 22, 2009, 07:33:48 am »
Momentan eu merg pe o versiune de igo 8.0.x.  Are cineva softul  8.3.x.  in imagine iso, versiune finala care sa funtioneze ireprosabil ? Nu ma intereseaza amigo, deoarece este la inceput si mai are mult  de invatat. Id : nick_mark_ro@yahoo.com.  Va multumesc tare mult !!!!

4
ADAUGĂ UN PUNCT DE INTERES / Targu Mures - puncte de interes
« : Aprilie 01, 2009, 06:17:49 pm »
sal . pe 01-02.mai 2009 va avea loc intalnirea nationala a fordistilor, (posesorilor de Ford)  din Tg. Mures si as dori daca se poate, eventual cine este din zona sau cine mai are salvat cate cava, sa intervina cu detaliile pe care le are: moteluri, pensiuni, restaurante, service, hipermarketuri, cluburi, etc. Daca se aduna ceva interesant, poate voi mai ajuta si pe alti fordisti cu GPS. Astept raspunsurile voastre.

5
RADARE FIXE / Ce se intampla cu camerele de Nicolae Balcescu/ Bacau ?
« : Februarie 19, 2009, 06:27:17 pm »
Are cineva habar ce se intampla cu camerele radar din balcescu bacau pe E85 ? De o bucata buna de vreme detectorul radar nu mai sesizeaza nimic in zona camerelor. Stie cineva ceva, sunt oprite sau s-a schimbat frecventa? Mentionez faptul ca detectorul radar funtioneaza f. bine si a detectat alte radare mobile in ultima vreme foarte bine, deci nu se pune problema de detector. Am observat ca numarul masinilor care trece cu vliteza mare prin dreptul lor a crescut vertiginos. Eu merg zilnic pe sectorul ala de drum si nu stiu exact ce se intampla. Sa-i dau blana sau nu ? Apropo eu am platit deja o amenda pt. radarul ala prin iulie-august 2008. Astept raspunsuri !!! Pa.....

Pagini: [1]
(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România