Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - cosminftw

Pagini: [1]
1
Staţii radio CB / Statie pe smartphone
« : August 17, 2013, 11:20:21 am »
TrafficVoice reprezinta o aplicatie mobila dispnibila pe Android si iOS ce ofera informatii reale si utile direct din trafic

Prin intermediul TrafficVoice poti obtine informatii in timp real (de la statiile radioCB folosite de soferi) cu locatiile blocajelor, accidentelor, puncte de interes si multe alte obstacole ce va pot strica o calatorie cu masina pe autostrazile A1 si A2.

Mai jos aveti o filmare cu aplicatia in actiune:

2
RADARE MOBILE / Locuri des folosite de radare in Judetul Prahova
« : Mai 14, 2013, 06:32:24 pm »
Am decis sa fac o lista cu locurile des folosite de radar.Mai exista si alte locatii pe care le foloseste politia , zona de la intrarea in judet din Ilfov pana la centura Ploiestiului e cea mai pandita , la orice ora gasiti cel putin un radar , iar in cele mai aglomerate zile si cate 3,4 radare.Dispeceratul de la Barcanesti are 3 radare MCV[BEE III] si unul pe logan[PYTHON] , iar politia din Ploiesti dispune de 2 radare MCV si unul vechi , montat pe un logan ALB , neinscriptionat.Mai jos aveti niste imagini si niste detalii[Detaliile de mai sus nu sunt 100% sigure].

Intrare in judet-ul PH dinspre Ilfov

Fix la "granita" dese ori sta pe sensul de mers spre Bucuresti un echipaj.Mai incolo , spre Ploiesti sta radar-ul care ia pe ambele sensuri.


Dupa s-ar putea sa mai intalniti in Puchenii Mosneni , la o pasarela.



O alta locatie in Pucheni unde s-ar putea sa intalniti radar este aproape de iesire , la o curba.


Dupa urmeaza Romanesti-ul care este cel mai pandit de radar , in aceasta zona il gasiti mai mereu in mers , ori oprit pe la o pasarela.Echipajul de cele mai multe ori opreste la Biserica din localitate.


Sub podul de la autostrada , la Barcanesti mai gasiti un radar , si aici mai mereu pune.De obicei il pune pe partea spre Bucuresti si ii prinde pe cei care vin spre Ploiesti , acestia fiind ulterior opriti fix la dispecerat , la intersectia cu centura Ploiesti-ului.Ultima data cand l-am vazut acolo era pe partea spre Ploiesti , intors spre Ploiesti , luand de pe ambele sensuri.In poza se vede clar cum sta radar-ul.


Tot in Barcanesti mai sta radar-ul pe centura , pe partea spre Brasov , fix la iesire din sat.Sta fix inainte de intersectia cu autostrada , undeva pe trotuar , langa balustrada de la centura.

Ultima locatie in care am intalnit radar a fost la "granita" sat-ului Tatarani cu orasul Ploiesti.Fix la piciorul pod-ului , pe ambele sensuri[si spre Ploiesti , si spre Bucuresti] si un alt radar mai sta dupa benzinaria Petrom , cu radar-ul intors spre cei care merge spre Bucuresti.



Mai aveti grija in Ploiesti pentru ca este un radar neinscriptionat.



In concluzie , cam peste tot puteti de peste un radar :) , acum depinde si de noroc-ul fiecaruia.Aceasta zona e cea mai pandita de radar , zilnic politistii de aici dau zeci de amenzi.
Sper sa va fie de folos aceasta lista.Drumuri bune!

3
RADARE MOBILE / Pistol laser in Cluj?
« : Mai 14, 2013, 05:29:33 pm »
Intamplator am dat de urmatoarea imagine :



Pe masina de politie se vede CJ , se poate sa mai fie inca un radar laser in tara?

4
RADARE MOBILE / Intrebare radar MPH PYTHON II
« : Mai 14, 2013, 05:24:25 pm »
Salutare!Se poate sa inregistreze un radar ca acesta fara camera aceea video?Am vazut la dispeceratul de la Barcanesti DN1[PH] un logan cu acest tip de radar dar fara camera aceea  , doar tunul.L-am prins odata si cu detectorul , radar-ul era in mers si de mai multe ori i-am vazut pe politisti ca mergeau incet cu radar-ul pornit.
Era doar tun ca acesta.


5



Asa numita veioza pe drumurile din Arges.

6
DE TOATE / Scoala pentru soferi jmecheri
« : Mai 10, 2013, 08:15:33 am »
[ Invalid YouTube link ]

7
RADARE MOBILE / Video:Radar MPH BEE III in Romanesti[PH]
« : Aprilie 23, 2013, 08:26:02 am »


Am vazut radar-ul peste drum de mine si m-am gandit sa fac un video.Iata cum reactioneaza si detectorul..

Pagini: [1]
(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România