Autor Subiect: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010  (Citit de 188253 ori)

401RoadWarrior

  • Vizitator
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #120 : Martie 22, 2010, 05:49:54 am »
Inca un link, mai mult decat interesant... http://www.bzi.ro/teapa-radarelor-invizibile-de-la-rutiera-galerie-foto-162895
Deci...sa nu mai veniti cu povesti ca s-a inventat detectorul la noile radare ca NU ESTE POSIBIL, avand in vedere ca politistul, cand foloseste radarul in modul MANUAL, da drumul DIN BUTON, INSTANT la radar...

Cum se zice pe la mine: HILARIOUS, chiar ca e de ras, cine se ocupa de asta, Politia Romana in intregime sau Dpt de Trafic?

Si toata publicitatea de la TV, chiar ca-i rusinos, pt reputatia Politiei Romane sau cel putin Dpt de Trafic Rutier (daca exista asa ceva in cadrul Politiei Romane), asa ca pana la noi stiri toata lumea sa revina la radarele vechi si nu uitati sa veniti cu noutati cand ei primesc softul cel nou si apoi incep sa le testeze pe teren, dar pana acum este clar ca totul a fost o reclama de 2 bani, aia de la TV au inghitit toata propaganda de rigoare, pana ce ei pun totul la punct apoi pregatirea ofiterilor de trafic, sa invete sa foloseasca aparatele astea noi, asta va lua luni bune, nu se face peste noapte, iar pana atunci totul e ca inainte, why not?

401RoadWarrior

  • Vizitator
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #121 : Martie 22, 2010, 06:08:04 am »
Ei folosesc HDD-uri de 80 GB pentru ca ele nu se mai fabrica. Au primit oferta de lichidare stoc pentru HDD

Daca intradevar exista HDD-uri pt uz comercial/industrial si ele sunt diferite de cele pt uz personal, atunci poate ai dreptate, eu habar nu am de HDD-uri special facute pt industrie, dar daca te referi la cele de uz comun, astea se gasesc peste tot, camera mea video are 80 Gb, iar aici vezi si ultimele produse Sony:

http://www.sonystyle.ca/commerce/servlet/CategoryDisplays?storeId=10001&langId=-1&catalogId=10001&categoryId=100249&navigationPath=32080

Deci pe piata gasesti produse cu 80, 120, 160 si 240 Gb HDD, depinde de tine ce alegi, cele mai ieftine sunt normal cele de 80 Gb (cam 3400 min de inregistrare in LP), poate ca ei nu au vrut sa cheltuiasca prea multi bani pe HDD-uri mai largi, si f bine asta, 3400 min eu zic ca e f suficient, apoi il stergi si vii cu noi inregistrari iar daca ai ceva "interesant" care merita sa nu fie sters, atunci il salvezi pe un HDD separat si totul sa rezolvat cum trebuie si cu bani mai putini cheltuiti, parerea mea personala!

De unde vin toti banii astia pe radare noi? de la munca grea a romanului de rand, de la TAXE, end of story!

George Chirita

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 97
  • Karma: +16/-0
  • (!!!Perpetuous Dreamer!!!)
    • Yahoo Instant Messenger - prophetus2005
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #122 : Martie 22, 2010, 10:00:21 am »
Chiar ma intrebam cine va gestiona sumedenia de data stocate pe HDD-uri, ma gandeam sa ma angajez eu la ei sa le fac eu gestiunea, ar fi tare nu?  Apropo Gabriel si eu am fost inginer sistem, administrator retea, acum am devenit inginer service aparatura medicala! O sa ma interesez daca angajeaza personal specialist IT! Poate iara imi schimb meseria, m-am cam saturat de drumurile aste lungi prin tara!

Totusi nu inteleg de ce s-au platit atat de multi bani pe ceva ce inca nu functioneaza 100%, atunci Gabriel cum ai detectat tu alertele POP daca MCV-urile nu au softul complet, este destul de ciudat, sau mai bine zis politistii mai isteti au inceput sa descopera joaca cu noile radare, evident o mare bulibaseala cum numai la noi se poate intampla, plateste roamanul nu-i problema!

Referitor la HDD-urile de 80, nu exista Cristi pentru uz industrial/comercial, intefetele de comunicate sunt fie IDE, fie SATA, eu lucrez in domeniul aparatelor medicale, mai precis service aparatura medicala, toate HDD-urile mele sunt marci obisnuite identice cu cele din magazine doar ca au preturi special de mari, nu stie tot omul cu ce se mananca, si aici este aceiasi procedura, preturi mari, nicidecum oferta Gabriel, ma indoiesc sa se fi uitat MI-ul la pret, in spate este vreo afacere cu HDD-uri, sau producatorul englez are vreo intelegere tacita cu producatorii de HDD care doresc vreo lichidare de stoc! Sunt curios cat ar costa un HDD de 80 in cazul in care unul din cele instalate pe MCV-uri ar face bad-uri si nu ar mai initializa sistemul dand eroare! La mine un asemenea hdd costa in jur de 100 de euro fara tva, deci de la 150 ron pana la 100 de euro cat este diferenta?
« Ultima Modificare: Martie 22, 2010, 10:05:48 am de George Chirita »
Din tot ce ai auzit despre mine, jumatate sunt minciuni iar cealalta jumatate sunt inventate de mine ca sa rad de tine.......

401RoadWarrior

  • Vizitator
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #123 : Martie 22, 2010, 11:55:26 am »
Totusi nu inteleg de ce s-au platit atat de multi bani pe ceva ce inca nu functioneaza 100%

Pai ce-s banii lor, banuiesc ca li s-au alocat niste fonduri pt. reanoire de equipament de lucru si imediat un birocrat "destept" a dat comanda respectiva, in mod normal ele trebuiau toate testate de politie INAINTE de a fi puse in circulatie si mai ales inainte de toata propaganda din presa + TV, acuma ei (sectia Rutiera) trebuie sa isi spele rusinea in familie, poate ca renunta definitiv la astea noi si raman numai pe alea vechi, apropo, alea vechi ce fel de radare sunt?

atunci Gabriel cum ai detectat tu alertele POP daca MCV-urile nu au softul complet, este destul de ciudat, sau mai bine zis politistii mai isteti au inceput sa descopera joaca cu noile radare, evident o mare bulibaseala cum numai la noi se poate intampla, plateste roamanul nu-i problema!

Intr-adevar e cam curioasa treaba, ori merge ori nu merge, parerea mea personala, daca ar fi sa pariez pe ceva, e ca problema care o au ei, cea cu "softul", sta in corelarea video cu radarul propriuzis, s-ar putea ca radarul sa mearga bine, de asta Gabriel si poate altii l-au detectat fara probleme, e ceva in neregula cu inregistrarea video, deci softul video nu inregistreaza exact cum trebuie momentul "crimei", acuma de la mine, treaba cu camera video e un moft, dar unul cam costisitor (ca cine naiba plateste pt toate astea?), nu ai nevoie de camere video pt a da amenzi, iti trebuie un radar bun, calibrat in fiecare zi inainte de inceperea turei de lucru, apoi tu ca politist de trafic sa stii cum sa il folosesti si, nu in ultimul rand, INTEGRITATEA ta de ofiter de politie, adica sa nu profiti de functia ta ca sa le iei banii la oameni pe nedrept, si asta-i tot, asa vad eu lucrurile!

Pe aici la mine f putine masini de politie (trafic) au video camere, la 10 cu radar pe bord poate una cu o camera video, si asta nu ii opreste sa dea amenzi peste amenzi!!!

Iar aici e un model de camera video care merge mana-n mana cu radarul propriu-zis, prietenul meu Mike din Dallas care are in dotare un Dodge Charger si care da destule amenzi pe zi de lucru, o meserie ca orice alta meserie, ascultati cu atentie ce zice el si veti vedea cum merge acea camera video alaturi de radarul propriu-zis:

« Ultima Modificare: Martie 22, 2010, 11:57:26 am de 401RoadWarrior »

Moise Gabriel Sebastian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Karma: +6/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #124 : Martie 23, 2010, 02:48:17 pm »
     George , tind sa cred ca sunt HDD-uri normale , ca cele de laptop sau desktop, si jucaria de stocare este pusa in partea din spate a masinii, udeva aproape de roata din spate dreapta in masina. In portbagaj cel mai probabil, din cate am inteles eu, cand mi-a povestit amicu' despre aparatura. Cred ca la baza este vreun sistem linux , la partea de jos, a softului , iar peste el o versiune personalizata de soft cu interfata vizuala de o vedem pe monitorul lor din bord, si tradus in limba romana. Tocmai d'aia e posibil sa nu fie softul complet pe echipamente, desi nu prea cred acest lucru. Ca ei nu sunt familiarizati cu noul sistem de monitorizare a traficului, asta e adevarat. Peste 90 % din ei sunt depasiti de " noile jucarii ".

     Cat despre faptul ca am primit alerte POP, asta poate fi ori ca ei se joaca pe la comenzi si descopera fiecare noi chestii , pe parcurs ce butoneaza, ori asa afiseaza si cand vrei sa faci un fel de Instant-On manual. Nu cred ca trimiteau astia masinile fara soft complet. M-as mira. Imi pare rau ca nu am posibilitatea de a filma cum filmeaza Cristi, dar pe viitor imi iau o rapandula banala de camera, sau aparata foto care si filmeaza, si cand am drum si e cineva cu mine in masina, sa filmeze un drum. Dar intotdeauna cand nu te astepti atunci apar patrule si filtre pe drumuri. In 30 KM cel putin 3 masini cu RADAR pe ele.  ;)  :P

401RoadWarrior

  • Vizitator
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #125 : Martie 23, 2010, 03:30:13 pm »
Imi pare rau ca nu am posibilitatea de a filma cum filmeaza Cristi, dar pe viitor imi iau o rapandula banala de camera, sau aparata foto care si filmeaza, si cand am drum si e cineva cu mine in masina, sa filmeze un drum. Dar intotdeauna cand nu te astepti atunci apar patrule si filtre pe drumuri. In 30 KM cel putin 3 masini cu RADAR pe ele.  ;)  :P

Asa ies videourile mele, camera video, 80 Gb, merge in continuu, alimentata tot timpul de la bateria masinii, daca apare ceva "interesant" si care merita atentia mea, atunci acasa fac selectarea evenimentului respectiv pe computer (legatura intre camera video si computer sau laptop se face prin USB cable), apoi editarea cu un software special (Sony Vegas Movie Studio HD 9.0 in cazul meu) si apoi expediat pe YouTube, in caz ca nimic interesant toata ziua, simplu sterg tot ce a fost inregistrat pana in acel moment, totul e fffffffffffffff simplu!

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665736704

http://www.cruisecam.com/products.html


Alimentarea camerei video in masina se face prin cele doua componente electrice de mai jos:

http://www.canadiantire.ca/AST/browse/4/Auto/AutoAccessories/Plugin12VoltAccessories/PRD~0374470P/12V%252BTriple%252BSocket%252BAdapter.jsp

http://www.canadiantire.ca/AST/browse/4/Auto/SolarPortablePower/Inverters/PRD~0111839P/Motomaster%252BEliminator%252B75W%252BPower%252BInverter.jsp
« Ultima Modificare: Martie 23, 2010, 04:34:22 pm de 401RoadWarrior »

401RoadWarrior

  • Vizitator
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #126 : Martie 23, 2010, 08:41:40 pm »
INTREBARE, doar ca curiozitate pt mine: inainte de aparitia acestor radare noi MPH BEE III, ce radare MOBILE politia romana a folosit si daca ele, deci astea considerate acum vechi, mai sunt inca in uz pe sosele?
Poate cineva stie marca lor si frecventa benzii respective, X, K sau Ka? Sau poate Ku?

Prin MOBILE ma refer doar la cele montate pe bordul interior al masinii de politie, sau langa bord, iar masina de politie merge normal in trafic, ca sa nu facem nici-o confuzie cu cele de alta natura (photo radar un ex de radar care nu e mobil), deci mobile ca in acest video:


Moise Gabriel Sebastian

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Karma: +6/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #127 : Martie 23, 2010, 09:46:19 pm »
     Tocmai ce m-am intors de la Ploiesti. Iar am fost sa fac cumparaturi pentru amenajarea apartamentului. Si la dus si la intors am dat peste aceeasi masina , folosind echipament vechi. Batea aproape la 1.5 Km din spatele meu, iar din fata ,cand ma intorceam, l-am detectat garantat de la 2 KM.
     Banda si frecventa : K 24.120 Ghz - K 24.130 Ghz ! Am facut o filmare cu un telefon , vai de el, si nu putea inregistra mai mult de 30-40 sec. Am prins doar primele semnale, care erau de la mai bine de 2 KM distanta. Era noapte afara, si ploua. Cand e gata clipul il pun si pe acesta , macar de idee. De data asta m-am enervat rau, trebuie sa fac rost de ceva serios. Ah..... si sa nu uit. Iar am primit semnal in banda Ka, si nu mi-a iesit poza. A iesit miscata, si sunt suparat foc.  Cred ca frecventa era Ka :34.070 sau ceva de genul. A durat vreo 15 secunde, si cred ca am primit-o atunci cand masina s-a intors si venea din spate.
     Cat despre alte frecvente, Ku n-am primit niciodata, si n-am auzit pe nimeni, X iarasi nu am primit semnal niciodata, si nici n-am auzit pe vreunul din prietenii mei, si Ka pot spune ca numai eu am primit de 4 ori pana acum, detectat cu 2 detectoare diferite. Detectiile s-au produs, eu fiind in spatele masinii RADAR la o distanta considerabila, ori , masina RADAR in spatele meu la o distanta considerabila, si o singura data fiind eu cu masina langa masina mobila, mergand in paralel cu ea.

401RoadWarrior

  • Vizitator
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #128 : Martie 23, 2010, 10:43:55 pm »
     Tocmai ce m-am intors de la Ploiesti. Iar am fost sa fac cumparaturi pentru amenajarea apartamentului. Si la dus si la intors am dat peste aceeasi masina , folosind echipament vechi. Batea aproape la 1.5 Km din spatele meu, iar din fata ,cand ma intorceam, l-am detectat garantat de la 2 KM.
     Banda si frecventa : K 24.120 Ghz - K 24.130 Ghz ! Am facut o filmare cu un telefon , vai de el, si nu putea inregistra mai mult de 30-40 sec. Am prins doar primele semnale, care erau de la mai bine de 2 KM distanta. Era noapte afara, si ploua. Cand e gata clipul il pun si pe acesta , macar de idee. De data asta m-am enervat rau, trebuie sa fac rost de ceva serios. Ah..... si sa nu uit. Iar am primit semnal in banda Ka, si nu mi-a iesit poza. A iesit miscata, si sunt suparat foc.  Cred ca frecventa era Ka :34.070 sau ceva de genul. A durat vreo 15 secunde, si cred ca am primit-o atunci cand masina s-a intors si venea din spate.
     Cat despre alte frecvente, Ku n-am primit niciodata, si n-am auzit pe nimeni, X iarasi nu am primit semnal niciodata, si nici n-am auzit pe vreunul din prietenii mei, si Ka pot spune ca numai eu am primit de 4 ori pana acum, detectat cu 2 detectoare diferite. Detectiile s-au produs, eu fiind in spatele masinii RADAR la o distanta considerabila, ori , masina RADAR in spatele meu la o distanta considerabila, si o singura data fiind eu cu masina langa masina mobila, mergand in paralel cu ea.

Vezi ca am creat un nou subiect cu toate benzile radar de politie din USA/Canada, cei care le stiu pe cele specifice Europei, Ka si/sau Ku, este bine sa le posteze in acel loc ca toate sa fie comprimate in acelasi loc!

http://www.pdiromania.ro/forum/radare-mobile/benzi-radar-de-politie/

Mai mult ca sigur ca acel Ka 34.070 a fost un FALS, o alarma falsa, se mai intample si la Ka acest lucru insa mult mai rar decat la K sau X, majoritatea falselor vin de la alarme infra-rosu de la banci, cladiri noi, dealeri de masini, magazine, etc., in primul rand trebuie sa stii tot timpul (in cap sau pe un biletel aflat tot timpul langa tine in masina) frecventele alea, ca atunci cand citesti pe ecranul RD-ului frecventa respectiva sa o compari cu cea reala, in acest fel afli pe loc daca e pe bune sau este falsa (mult in afara limitelor minime sau maxime), din pacate doar high-end RDs iti arata banda si frecventa respectiva si stiu ca nu toti romanii isi permit sa cumpere asa detectoare costisitoare, asta-i viata, vrei sa stii banda si frecventa respectiva, atunci trebuie sa scoti mai multi bani din buzunar, alta posibilitate nu exista!

Tu stai in Bucuresti dar faci cumparaturile in Ploiesti, ai cumva si propria ta statie de benzina, acuma inteleg de unde vin banii pe X50e!  :D

Banuiesc ca nu conduci ceva de mana 2a, ce ai, Mercedes, BMW sau poate un mic Bentley?  ;D
« Ultima Modificare: Martie 23, 2010, 10:47:55 pm de 401RoadWarrior »

flotl

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #129 : Martie 24, 2010, 11:59:45 am »
S-a tot scris ca aceste radare noi trebuie sa faca poza de la maxim 150-250 m pentru a se vedea numarul masinii. Asta nu inseamna ca daca m-a citit de la 500 m ca aveam 80 kmh si am pus frana incat am ajuns la 60 kmh pana la distanta de 250 m voi scapa in instanta. Politia va prezenta la proces o poza cu viteza de 80 kmh si inca 2-3 poze in care se va vedea si numarul. Pozele fiind la intervale de cateva secunde, e clar ca masina care apare la 500 m cu 80 kmh e cea care apare si la 250 m si unde se vede clar numarul.
O varianta ar fi sa opresti imediat masina, sa nu ajungi pana la cei 250 m cand iti vede numarul, si sa intorci sau sa o iei pe o strada laturalnica. Daca vine dupa tine, chiar daca iti va filma numarul, fiind vorba de o distanta de cateva minute, nu cred ca poate constitui poze la proces. Daca nu vine dupa tine, astepti 10 min si apoi pleci incet si treci si pe langa masina politiei.
Este totusi o solutie extrema.
Escort Passport 8500 X50 EURO

flotl

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #130 : Martie 24, 2010, 12:53:35 pm »
Azi mi-a sosit detectorul Escort Paasport 8500 X50 Euro.
Va rog sa imi spuneti ce fac cu banda Ka. Las Ka Superwide (33.400-36.000) sau segmente KaN1-4 cu plaja de la 33.900-35.600.
Multumesc.
Escort Passport 8500 X50 EURO

George Chirita

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 97
  • Karma: +16/-0
  • (!!!Perpetuous Dreamer!!!)
    • Yahoo Instant Messenger - prophetus2005
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #131 : Martie 24, 2010, 01:26:07 pm »
S-a tot scris ca aceste radare noi trebuie sa faca poza de la maxim 150-250 m pentru a se vedea numarul masinii. Asta nu inseamna ca daca m-a citit de la 500 m ca aveam 80 kmh si am pus frana incat am ajuns la 60 kmh pana la distanta de 250 m voi scapa in instanta. Politia va prezenta la proces o poza cu viteza de 80 kmh si inca 2-3 poze in care se va vedea si numarul. Pozele fiind la intervale de cateva secunde, e clar ca masina care apare la 500 m cu 80 kmh e cea care apare si la 250 m si unde se vede clar numarul.
O varianta ar fi sa opresti imediat masina, sa nu ajungi pana la cei 250 m cand iti vede numarul, si sa intorci sau sa o iei pe o strada laturalnica. Daca vine dupa tine, chiar daca iti va filma numarul, fiind vorba de o distanta de cateva minute, nu cred ca poate constitui poze la proces. Daca nu vine dupa tine, astepti 10 min si apoi pleci incet si treci si pe langa masina politiei.
Este totusi o solutie extrema.

El bate 1.5 km, deci te vede cu 80 de la distanta aia, poza o face in maxim 300 de m cu Instant On, pe monitor te va urmarii si cand vei intra in raza de actiune a pozei POP si gata poza, este discutabil ce se va face daca esti aceiasi masina care la 500 de m care a redus si la 300 ai 50, ar fi o chestie sa opresti si sa o iei pe o alta strada dar sunt cazuri cand te opreste ceva mai incolo un alt echipaj, si atunci nu ai scapare, activeaza toate benzile si cu carnetelul te apuci si notezi alarmele false si le elimini rand pe rand, nu uita: si cu Escortu daca esti masina vizata nu scapi, el te vede pe stand by, te urmareste si flash cu radar-ul scurt acele 2-3 secunde pot fi sau nu fi ajutatoare!

Eu zic ca daca politistul vrea sa te prinda si daca a invatat bine joaca cu astea noi te face indiferent de....  poza de la 1000 - 500 nu poate fi pusa la dosar, nu se vede numarul masinii, pentru a constitui proba la dosar el trebuie sa fie Instant ON, deci te va vana de la distanta aia pana la cei 300 de m, daca ai bafta si fler scapi! In stand by el seteaza o anume viteza de 60 sa zicem, tot ce trece peste aia se va autoactiva si la distanta de 250-300 de m pac poza!

Sa-l spapanesti sanatos si sa te scape din capcane, incearca sa faci si niste filmulete cu el in actiune contra MCV-urilor, vorba lui Gabriel pana acum s-au dovedit a fi un mare FIIIIISSSSSS!
Din tot ce ai auzit despre mine, jumatate sunt minciuni iar cealalta jumatate sunt inventate de mine ca sa rad de tine.......

flotl

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Karma: +3/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #132 : Martie 24, 2010, 01:31:37 pm »
Multumesc.
Ai scris ca in stand by poate fi setat pe o viteza si se activeaza automat cand se depaseste. Ca sa isi dea seama ca ai acea viteza trebuie sa emita ceva, nu? Daca sunt semnale POP, atunci acestea pot fi detectate.
Si cand spui ca te vede de la 1,5 km nu poate sti ce viteza ai daca radarul este oprit. Se uita pe monitor si poate aprecia din ochi ca mergi cu viteza.
Cu siguranta daca voi gasi un MCV stationar in lucru ma voi opri si voi filma ce imi indica detectorul.
« Ultima Modificare: Martie 24, 2010, 01:34:42 pm de flotl »
Escort Passport 8500 X50 EURO

401RoadWarrior

  • Vizitator
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #133 : Martie 24, 2010, 01:41:22 pm »
Azi mi-a sosit detectorul Escort Paasport 8500 X50 Euro.
Va rog sa imi spuneti ce fac cu banda Ka. Las Ka Superwide (33.400-36.000) sau segmente KaN1-4 cu plaja de la 33.900-35.600.
Multumesc.

Daca esti ABSOLUT SIGUR ca asa ceva NU se foloseste in RO, dar in cazul asta, cand e vorba de banii tai, de evitarea unei amenzi pe care trebuie sa o platesti din buzunarul tau propriu, deci in acest caz, ABSOLUT SIGUR nu inseamna doar 100%, inseamna 101%, clar? si numai dupa aia esti liber, cu sufletul linistit, ca benzile alea de care tu ai pomenit sunt de prisos pe teritoriul RO, OK? Dar nu uita ca atunci cand mergi si prin afara RO, ca banuiesc ca ti-ai luat acel X50e pt a te ajuta peste tot in Europa, nu? deci cand mergi prin Europa sa folosesti TOATE benzile din setarile Escortului tau, OK?

http://www.radardetector.net/forums/local-regional-info/1830-list-bands-europe.html

Monteaza-l cat mai sus pe parbriz, chiar langa si in stanga oglinzii retrovizoare, tot firul de alimentare sa fie bagat in caroserie, pe dinauntru, si apoi direct la cutia de sigurante a masinii, lasi doar 2 cm sa iasa afara ca sa ajunga la detector, si sa nu il lasi NICIODATA in parbriz la temp f mari, peste 30C, cand masina e parcata pt o perioada mai lunga, ca sa nu mai vorbim de amicii din Giulesti sau Ferentari!

Enjoy it & drive safely!  :) ;)

401RoadWarrior

  • Vizitator
Re: AUTOVISION (BEE III): radare noi montate in 2010
« Răspuns #134 : Martie 24, 2010, 01:53:21 pm »

activeaza toate benzile si cu carnetelul te apuci si notezi alarmele false si le elimini rand pe rand...

Asta ia ceva timp, cu cat mergi mai mult, prin locuri cat mai diverse, cu atat le afli mai repede, de ex daca primesti un K in plin camp, nici-o casa, cladire in jurul tau pe distante de km si km, atunci 101% este o alerta reala, de politie, pe cand in orase K, alaturi de X, toate alarmele false de la magazine, banci, intrari in cladiri cu infrarosu, etc., toate merg numai pe K sau X, asa ca e f greu sa stii care e reala si care e falsa, eu la mine am noroc ca Toronto Police merge numai pe Ka 33.8 iar toate falsurile din oras sunt K si X, asa ca orice Ka este automat o masina de politie aflata pe undeva in raza de bataie a STI-ului meu!
« Ultima Modificare: Martie 24, 2010, 01:54:57 pm de 401RoadWarrior »

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România